Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

anladim kolay gelsin gerçekten zor i$, benim ablamda oyle bebegi kucagindan braksa agliyor durmuyor bi i$ yapamiyor
Allah akilli sessiz sakin uslu çocuklar versin :107:

aminnnnnnnnnnnnnnn....
yaaa benim ogalan hep yanında istiyo beni karşısında duruyorum izliyo beni sessizce
ama gittimmi:KK52::KK52::KK52:

ayyy:KK43:( yok daha cocugum korkuodum zaten iyice korkuttun bak smdi bni

arkadaşın dedigi gibi yanınmda kal kucagına al devamlı ilgilen ve kimsen yoksa bunlar daha zor ben tek başıma bakıyorum benimkide okadar yaramaz ben 4 ay hiç uyumadıgımı bilyorum sürekli aglıyo ilk çocugum kortum bişeyimi var die doktor doktor gezdim devamlı bi daha düşün teki böylesse ikisi nasıl olcak:KK60:

kızlar şaka bi yana rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu çocuk çok başka bişey yaa ne kadar sinirlensen kızsanda yüzüne bakıp güldümü herşey bitiyo.....

ne olursa olsun yinede hep derim Allah kimsenin kucagini bos brakmasin

arkadaşın dedigi gibi yanınmda kal kucagına al devamlı ilgilen ve kimsen yoksa bunlar daha zor ben tek başıma bakıyorum benimkide okadar yaramaz ben 4 ay hiç uyumadıgımı bilyorum sürekli aglıyo ilk çocugum kortum bişeyimi var die doktor doktor gezdim devamlı bi daha düşün teki böylesse ikisi nasıl olcak:KK60:
aynen canım kimse yoksa yanında bittin demektir

kızlar şaka bi yana rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu çocuk çok başka bişey yaa ne kadar sinirlensen kızsanda yüzüne bakıp güldümü herşey bitiyo.....

AMİNNNNNNNNNNNNNNN ALLAH onları nazardan saklasın:nazar: o kadar kızıyosun suratı bi bakıyon yüzünde kocaman bi gülümseme ona hiç bişeyin kalmıyo

haklısınız kızlar içinde olmayınca bilemio insan bakmak zor gercekten cocuk olursa bende yalnız bakcam ailem kayınvalidemler falan herkes izmirde. en iyisi Allah bi tane saglıklı bi bebek versn bana o buyuyunce dusunuruz gerisini:)) gözümde canlandırdım da bi an kendimi iki tane cocukla ayyyy:))))

kızlar benim oglan uyudu ben çıkıyorum sonra yine ugrarimm görüşürüz:KK3:

Son düzenleme:
X