amin insallah, ben 6 aylik evliyim bu ilk bebegim olcak dogumdan bende korkuyorum sezeryan istemiyorum normal yapcm Allah yardim eder ins :18:
çocuğun varmı
en güzeli normal dogum elbette ama ne bileyim hiçbişey eskisi gibi olmıcak mış gibi geliyor bana umarım anlamışsındır beni :))) Allah yardımcın olsun
ilk denememde olmadı ...birdaha deneyeyim ...yani cnm bebeğimin doğum tarihinimi yazıyosun yoksa adet tarihinimi
amin insallah, ben 6 aylik evliyim bu ilk bebegim olcak dogumdan bende korkuyorum sezeryan istemiyorum normal yapcm Allah yardim eder ins :18:
Allah yardımcın olsun cnm bende 9 aylık evliyim bebek yok su an ama dogumdan bende korkuyorum erteliyorum o yuzden bi sure
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:inşallah güzeeel bir gelin olursun şöylede:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:üçer üçer çocukların olur inşallah
amin, korku ile bi yere varamiyoruz canim onu kucagina alinca herseyi unutuyormussun :107:
evet herkes ole diyo da ne bileyim daha erken gibi gelio bana bebekli birilerini gorunce ozeniyorum bazen bizim de olsa nasıl olur die dusunuyorum ama düsüncede kalıo işte:))
ya bstresam kusura bakma ismini yanlış yazmış olabilirim...yazıyorum değişikleri kaydet diyorum ..site yönetiminden mesaj geliyor...şöyle diyor ..bu alanda bebeyinizin doğum tarihi öngörülen formatta deyildir..lütfen alanın açıklamasını okuyun
oyle yapıcaz artık cnm:) kac yasındasın sen
başardım oldu sonunda..teşekkürler cnm