Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

slm canım hoşgeldin ...tanıt bakalım kendini

semra ben mayıs 20 de 29 olcam :)) ist da yaşıyorum mayısın ilk haftası da nişanım var :13: heycanlıyım açıkçası :) burayı keşfettim çok da sevdim .. herkese bol paylaşımlı günler

hosgeldin semra, simdiden hayirli olsun ni$anin

Son düzenleme:
semra ben mayıs 20 de 29 olcam :)) ist da yaşıyorum mayısın ilk haftası da nişanım var :13: heycanlıyım açıkçası :) burayı keşfettim çok da sevdim .. herkese bol paylaşımlı günler

çok mutlu olmanı dilerim cnm ..tekrar hoşgeldin

hosgeldin semra, simdiden hayirli olsun ni$anin

çok tşk ederim bu arada esra degil canım semra sanırım hamilesin Allah sorunsuz bi şekilde saglıkla bebeğini dünyaya getirmeyi nasip etsin inş resimlerini bizle paylaşırsın artık bebeğin :) Allah yardımcın olsun ... çünki açıkçası ben çok korkuyorum bu dogum işinden

amin insallah, ben 6 aylik evliyim bu ilk bebegim olcak dogumdan bende korkuyorum sezeryan istemiyorum normal yapcm Allah yardim eder ins :18:

amin insallah, ben 6 aylik evliyim bu ilk bebegim olcak dogumdan bende korkuyorum sezeryan istemiyorum normal yapcm Allah yardim eder ins :18:

en güzeli normal dogum elbette ama ne bileyim hiçbişey eskisi gibi olmıcak mış gibi geliyor bana umarım anlamışsındır beni :))) Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun cnm bende 9 aylık evliyim bebek yok su an ama dogumdan bende korkuyorum erteliyorum o yuzden bi sure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…