Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

Yaa sorma kalktım çocuğu yolladım okula öglen olmadan ödev yapayım dedım takıldım kaldım buraya ödev falan hak getire

Evet canım okumaya çabalıyorum desek daha doğru olacak uzaktan eğitim 1.sınıf hadı sınavlar neysede bırde ödev verıyorlar

Evet canım okumaya çabalıyorum desek daha doğru olacak uzaktan eğitim 1.sınıf hadı sınavlar neysede bırde ödev verıyorlar

bende okuyorum açıköğretimde ama henüz lisedeyim....eee birazda kendini tanıtırmısın

33 Yasında evlı 2 cocuk sahıbı hem ev hanımı hem anne hem öğrenci olmaya çabalayan kısaca ben buna agır işçi dıyorum.İst.da oturuyorum.

offf bugün sıkıcı birgünmü yoksa birtek benmi böyle hissediyorum

slm kızlarr burda yen,y,m ama acayip farklı konularda arkdaşların yorumları var hem eglenceli hem bilgilendirici açıkçası yorumalrınız deneyimleriniz fikirleriniz çok hoşuma gitti :) herkese slmmmm

slm kızlarr burda yen,y,m ama acayip farklı konularda arkdaşların yorumları var hem eglenceli hem bilgilendirici açıkçası yorumalrınız deneyimleriniz fikirleriniz çok hoşuma gitti :) herkese slmmmm

slm canım hoşgeldin ...tanıt bakalım kendini

cnm bende henüz yeni hamileyim sendeki şu hamilelik takvimini nasıl yapabilirim ...yani pro üyemi olmak gerekiyor bunun için

yok canim gerekmiyor, profilinde bebegin tahmini dogum tarihini giriyosun bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…