Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

amin insallah, ben 6 aylik evliyim bu ilk bebegim olcak dogumdan bende korkuyorum sezeryan istemiyorum normal yapcm Allah yardim eder ins :18:

ilk denememde olmadı ...birdaha deneyeyim ...yani cnm bebeğimin doğum tarihinimi yazıyosun yoksa adet tarihinimi

en güzeli normal dogum elbette ama ne bileyim hiçbişey eskisi gibi olmıcak mış gibi geliyor bana umarım anlamışsındır beni :))) Allah yardımcın olsun

oyle ama bak forumda o kadar insan her ay umutla bekliyorlar bebek için, yinede Allah kimsenin kucagini bos brakmasin :emir_bebek:

---sfii ne yaptin oldu mu?

:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:inşallah güzeeel bir gelin olursun şöylede:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:üçer üçer çocukların olur inşallah

aminnn balımmmmmmm çok saollll <3

amin, korku ile bi yere varamiyoruz canim onu kucagina alinca herseyi unutuyormussun :107:

evet herkes ole diyo da ne bileyim daha erken gibi gelio bana bebekli birilerini gorunce ozeniyorum bazen bizim de olsa nasıl olur die dusunuyorum ama düsüncede kalıo işte:))

ya bstresam kusura bakma ismini yanlış yazmış olabilirim...yazıyorum değişikleri kaydet diyorum ..site yönetiminden mesaj geliyor...şöyle diyor ..bu alanda bebeyinizin doğum tarihi öngörülen formatta deyildir..lütfen alanın açıklamasını okuyun

evet herkes ole diyo da ne bileyim daha erken gibi gelio bana bebekli birilerini gorunce ozeniyorum bazen bizim de olsa nasıl olur die dusunuyorum ama düsüncede kalıo işte:))

biraz zaman geçsin o halde, gerçekten hazir oldugun anda yaparsiniz :))

ya bstresam kusura bakma ismini yanlış yazmış olabilirim...yazıyorum değişikleri kaydet diyorum ..site yönetiminden mesaj geliyor...şöyle diyor ..bu alanda bebeyinizin doğum tarihi öngörülen formatta deyildir..lütfen alanın açıklamasını okuyun

o zaman yanlis yaziyorsundur canim, mesela benim dogum yapacagim tarih 08-09-2012 bunu aynen bu sekil o alana yaziyorum hepsi bu

X