Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

hııı birazdan alt komsum gelebilir cıkmak zorunda kalabilirim soylemeden ona göre komutanım ceza kesmeyin sonra:KK60::KK60:

Çocuk vardı 8 haftalık düşük yaptım şu an dinleniyorum inşallah Allah nasip ederse istiyoruz bu sene::))

inşalllah cnm dualarım seninle ..hayırlısıyla çocuk sahibi olursun insallah..rabbim yüzüne baksın hayırlı bir evlat nasip etsin sana cnm:emir_bebek::emir_bebek:

nikah icin demedim yanlıs anlama yaş olarak buyuksun bizden die dedim:)) bu arada gecmis olsun Allah sağlıklı bi bebek nasip size insallah

inşalllah cnm dualarım seninle ..hayırlısıyla çocuk sahibi olursun insallah..rabbim yüzüne baksın hayırlı bir evlat nasip etsin sana cnm:emir_bebek::emir_bebek:

Amin canım ne güzel dua ettin... Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyi, senin varmı çocuk?

evet cnm benim allah bana bağışlasın iki çocuğum var ...üçüncüyede hamileyim 5 haftalık:emir_bebek:

:KK52::KK52::KK52::KK52:

bu saatte komşunun ne işi var sizde gelmesin otursun evinde :KK52::KK52:

ahahahahah:KK60: ben cagırdım yaa gel abla oturalım die bizim yavrulara yuva yapıvermis kocası onu getirdi de bi saat once falan cagırdım bende belki gelirim cocukların ödevlerini halldebilirsek dedi:KK1:

nikah icin demedim yanlıs anlama yaş olarak buyuksun bizden die dedim:)) bu arada gecmis olsun Allah sağlıklı bi bebek nasip size insallah

Biliyorum bende şaka takıldım neden yanlış anlayayım çok hoşuma gitti tşk ederim güzel dileklerin için::)))

ahahahahah:KK60: ben cagırdım yaa gel abla oturalım die bizim yavrulara yuva yapıvermis kocası onu getirdi de bi saat once falan cagırdım bende belki gelirim cocukların ödevlerini halldebilirsek dedi:KK1:

ee gelmez herhalde bu saate komşumu kalmış yarına artık yarına...:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X