• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapıdan kovsak bacadan giren kv kp

onlar aman kızım bunlar geçici şeyler giderler aman sabret vs derler. Direkt öyle dersem bu sefer eşimle ciddi sorunlar yaşayacağım geçen geldiklerinde boşanmanın eşiğinden döndük çok ciddi sorunlara sebep oldu tam aştık evliliğimiz düzeldi derken yine başa sarıyoruz sayelerinde
Aşmamıssınız sorunları, o anlık bal calmış agzınıza esınız. sıze hakaret bu insanlar evinıze yerlesmıs kimse ciddi sorun cikar dememıs sizi takmamıs, sız aıleme öyle dersem aramızda ciddi sorun cikar esimle diyorsunuz. Esi böylesi on planda tutanlar es tarafından saygı gormuyor ıste.
Ne deseniz napsanız bos onu söyleyim. Tek careniz ailenizin yanına gitmek.

Benim kaynana daha küçükken ayaklarından havaya kaldırıp ters çevirdi.. gördüm elinden aldım daha kemiği gelişmemiş çocuğun kemiğini kıracaksın geri dönüşü olmayacak diye.. oturdu ağladı.. banane ondan sonra bir daha yapmadı.. allah korusun kalıcı zarar verse neymiş kemikleri açılıyormuş.. kayınpeder de o gün doktor mu bilecek birşey bildikleri yok kv annesi yapıyormuş da biliyormuş da.. koca karı adetleri.. birşey bilmiyo dediği doktorlardan çıkmıyor simdi.. o gün karısının yaptığını savunacak ya bahanesi doktorlar ne bilir

Gözünü seveyim izin verme yarın birgün sapıklara art niyetlilere zemin hazirlamaktir kv nin bu yaptigi.. cocuk normal birsey zannedecek

Siz saygida kusur etmediginiz icin, kiziniza o denli cirkin yaklastiginda cingar cikartmadiginiz icin kalma yuzunu buluyorlar.Herkese anlayacagi dilden anlatmak gerekir ki,saygili,hosgorulu konusmadan anlamayacaklari aşikâr.Ben okurken fenalik geldi.Gelip kovasim geldi.Kiziniza yaklasimi hosgorulemeyecek kadar cirkin..Allahim cahil insanlari uzak etsin cevremizden...

hayır yerleşme amaclı değil kışı burada geçirme amaçlı geldiler geçen geldiklerinde 4 5 ay kalıp gittiler ve onda da çok ciddi sorunlar yaşandı misafirlik için 10 gün yeterli bence ki diğer çocuklarında da kaldı bir o kadar hala gideyim edeyim yok
kış geçirmek nedir Allah aşkına??

+1 önünden çeker alırım direk
ne yaptığını sanıyorsun hiç çocuk orasından sevilir mi der bir daha da eline vermezdim

Şimdi konu sahibi başka şeylere takılmış bu da yanında gibi olmuş ama, cidden kabul edilebilir değil.
Ve kimse kusura bakmasın ama çocuklarınızı korumak zorundasınız.
Ayıp olur, kocam kızar, nenesidir, dedesidir diyen doğurmasın.
Çocuğu basta annesi korur. Kırmızı çizgim diyip eylemin tekrarının önüne geçilmiyorsa annede suç.

Gecenin bu saati olmuş kv derdinden uyuyamıyorum. Eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz geldimi gitmek bilmezler en son geldiklerinde özellikle kv cok ciddi sorunlar yaşadık şahsıma ve aileme karşı hakaretleri dolayısıyla kendisiyle görüşmeme kararı aldım artık gelmiyorlardı eşim fırsat buldukça gidip görüyor hasret gideriyordu kardeşleriyle birlikte( benim gibi diğer diğer çocuklarının eşleriylede sorunlar yaşadı ama en büyük sorun benimle yaşandı) nerden çıktıysa bizlerin yanına gelmeye karar verdiler eşim ve diğer kardeşler usulünce ev üstüne ev olmaz, ziyaretin kısası makbul vs gibi pekçok nutuk çektiler. Bende insan evladı sandım giderler diye umdum onca yaşanan şeye rağmen saygıda kusur etmemeye çalıştım. Bugün giderler yarın giderler derken bende 10 oldu gitmek bilmiyorlar sanırım bu kışı burada geçirecekler öyle bir düşünceleri var ama benim 1 gün daha katlanacak gücüm kalmadı. Kendisi aşırı derecede cahil bir insan bügün kızımın genital bölgesini tutup senin bilmem nereni yerim diyor (bu konu benim kırmızı çizgim ne desem de anlamıyor bayat balık gibi suratıma bakıyor) Gelelim eşim bu konunun neresindeye ben konuştum hayatım size buradan ev tutalım herkesin rahatı için bu daha uygun vs dedim diyor (ama emini bunu da kırılmasınlar diye o kadar yumuşatmıştır ki anlamamışlardır) ee evden kovamam ya seni anlıyorum hakısın (sanki bir sanat eserine bakıp da sanat eserini anlıyor anca boş boş bakıp beni anlıyor icraat yok) vs diyor yani anlayacağınız yine bana benden fayda var ben napayım bana bir akıl verin
Oturduğunuz Ev kime ait ?

Şimdi konu sahibi başka şeylere takılmış bu da yanında gibi olmuş ama, cidden kabul edilebilir değil.
Ve kimse kusura bakmasın ama çocuklarınızı korumak zorundasınız.
Ayıp olur, kocam kızar, nenesidir, dedesidir diyen doğurmasın.
Çocuğu basta annesi korur. Kırmızı çizgim diyip eylemin tekrarının önüne geçilmiyorsa annede suç.
bir kere oldu bu olay bir daha tekrarı olmadı o da zaten dün oldu. Ayıp olur vs diye düşünmem eşimin kızması veya bir şey demesi de umrumda olmaz kendime kızdığım nokta keşke daha fazla tepki verseydim uyarmak yerine bağırıp çağırsaydım. tekrarına asla müsade etmem

Evet daha önemli şey varmış.. altını değişirken mı yapiyo kv bunu.. o anda elinden al bağır gözü korksun.. sakin izin verme.. azcik akıl cağına yani soylediklerini anlayacak cağdaysa özel bölge eğitimi ver.. yarın başladı da yapar çocuk normal birşey zanneder sesini çıkarmaz.. kaynana yapınca tepki vermezseniz çocuk normal birşey zanneder bunu.. kaynanaya da böyle şöyle.. anne normal sanar çocuk yarın baSkasi zarar vermek istese sesini çıkarmaz de.. torununun zarar görmesini istemezsin gibisinden konuş
bir daha böyle bir şey yapmayın yaptığınız çok yanlış dedim tamam diyip sustu ama keşke bunu daha da sert bir şekilde söyleseydim onun pişmanlığını yaşıyorum. olay bir kere yaşandı bundan sonrasına müsade etmem

Ben olsam aileme hakaret eden insanlarla görüşmem.
Kızıma o şekilde davranmasına göz yummam. Anlamıyor mu, anlatırım efendim.
Eşimle aramı bozmamak suretiyle derdimi anlatırım. Adam bu duruma çözüm bulamıyorsa da ailemin evine giderim, evdekiler gidene kadar orada kalırım.
Bu bir ev terkediş olarak algılanmasın, sadece tavrımı belli ederim.
Böyle insanlarla görüşmemek bana birşey kaybettirmezdi.

Aşmamıssınız sorunları, o anlık bal calmış agzınıza esınız. sıze hakaret bu insanlar evinıze yerlesmıs kimse ciddi sorun cikar dememıs sizi takmamıs, sız aıleme öyle dersem aramızda ciddi sorun cikar esimle diyorsunuz. Esi böylesi on planda tutanlar es tarafından saygı gormuyor ıste.
Ne deseniz napsanız bos onu söyleyim. Tek careniz ailenizin yanına gitmek.
ailem sabret diyen karakterde insanlar, eşimle bu konuda ciddi tartışmalar yaşadık ev üstüne ev olmuyor herkes kendi evinde daha rahat vs dedim tutupda kolundan sokağa atamam ya diyor. Ailesi dışında her evlilikte olan sorunlarımız var ama ailesini de çıkaramıyorum hayatımdan

bir daha böyle bir şey yapmayın yaptığınız çok yanlış dedim tamam diyip sustu ama keşke bunu daha da sert bir şekilde söyleseydim onun pişmanlığını yaşıyorum. olay bir kere yaşandı bundan sonrasına müsade etmem
Bir daha yaparsa söylediğim şekilde anlat.. torununun zarar görmesini istemezsin şeklinde.. insan olan laftan anlar.. Biz dışardan koruyalım dedikce içerdeki sapıklardan kim koruyacak acaba..baktın yine dinlemiyo bağır çağır sesini dışarı duyuracak şekilde sapık mısın ne biçim davranış bunlar gibisinden.. rezil olma korkusuyla yapmaz belki.. elalem den cekinebilir

Ben olsam aileme hakaret eden insanlarla görüşmem.
Kızıma o şekilde davranmasına göz yummam. Anlamıyor mu, anlatırım efendim.
Eşimle aramı bozmamak suretiyle derdimi anlatırım. Adam bu duruma çözüm bulamıyorsa da ailemin evine giderim, evdekiler gidene kadar orada kalırım.
Bu bir ev terkediş olarak algılanmasın, sadece tavrımı belli ederim.
Böyle insanlarla görüşmemek bana birşey kaybettirmezdi.
geçen kalmasında yeterince tepkimi belli ettim birkaç gün ailemde de kaldım ama gitmedi. bir daha benim evimde izinsiz bir yere girmeyin dolabı dahi açmayın vs bir ton laf saydım ama nafile kalmaya devam etti

Size ve ailenize hakaret eden insanları niye evinize alıyorsunuz ki?En büyük hatanız bu.Hakaret olayları yaşandığında kıyametleri koparacaktınız,eşinize de ben annen babanla bir daha görüşmeyeceğim diyecektiniz.Eşiniz görüşürse görüşsün.Bu tür ilişkilerde kilit nokta had bildirmek,yaptığına pişman etmek,olayları büyütmek...ki bir daha yapamasınlar.Acaba sizin anne babanız eşinize hakaret etseler yine evinize gelebilirler miydi?

Bir daha yaparsa söylediğim şekilde anlat.. torununun zarar görmesini istemezsin şeklinde.. insan olan laftan anlar.. Biz dışardan koruyalım dedikce içerdeki sapıklardan kim koruyacak acaba..baktın yine dinlemiyo bağır çağır sesini dışarı duyuracak şekilde sapık mısın ne biçim davranış bunlar gibisinden.. rezil olma korkusuyla yapmaz belki.. elalem den cekinebilir
yok onlar insan familyasından değil ben direkt rezillik çıkarırım bir daha müsade etmem ama ya ben yokken yine yaparsa diye endişem, öyle bir şeyki tamamen çıkaramıyorum hayatımdan boşansam bile hayatımdalar kızımdan dolayı

Size ve ailenize hakaret eden insanları niye evinize alıyorsunuz ki?En büyük hatanız bu.Hakaret olayları yaşandığında kıyametleri koparacaktınız,eşinize de ben annen babanla bir daha görüşmeyeceğim diyecektiniz.Eşiniz görüşürse görüşsün.Bu tür ilişkilerde kilit nokta had bildirmek,yaptığına pişman etmek,olayları büyütmek...ki bir daha yapamasınlar.Acaba sizin anne babanız eşinize hakaret etseler yine evinize gelebilirler miydi?
gelirlerdi çünkü eşim karakter olarak kin besleyen bir insan değil büyüklük bende kalsın diyen kafada şeyden biliyorum vaktinde eniştesiyle ciddi sorunlar yaşamış belli bir süre küs kalıp barışmış

ailem sabret diyen karakterde insanlar, eşimle bu konuda ciddi tartışmalar yaşadık ev üstüne ev olmuyor herkes kendi evinde daha rahat vs dedim tutupda kolundan sokağa atamam ya diyor. Ailesi dışında her evlilikte olan sorunlarımız var ama ailesini de çıkaramıyorum hayatımdan
Aılesı zaten en buyuk sorun daha ne olsun ki.
Size hakaret eden insanlar evinıze yerlesmıs esınız kollarından tutup atamam ki diyor, en basta yuz vermese zaten gelemezdıler.
Siz nasıl cozmeyı dusunuyorsunuz bu meseleyi merak ettim?

Back