• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapıdan kovsak bacadan giren kv kp

Aılesı zaten en buyuk sorun daha ne olsun ki.
Size hakaret eden insanlar evinıze yerlesmıs esınız kollarından tutup atamam ki diyor, en basta yuz vermese zaten gelemezdıler.
Siz nasıl cozmeyı dusunuyorsunuz bu meseleyi merak ettim?
dün dedim ben 1 gün daha sabredecek halde değilim ya onları gönder ya da ben otele gidiyorum bugün gittiler yine gelirler mi bilmiyorum. Gelirlerse 2 seçenek var ya hiçbir şeye elimi sürmeyip oturmak ki buna rağmen dahi katlanmam güç onlara ya da çocuğumu da alıp otele gitmek sonucu ne olursa olsun

dün dedim ben 1 gün daha sabredecek halde değilim ya onları gönder ya da ben otele gidiyorum bugün gittiler yine gelirler mi bilmiyorum. Gelirlerse 2 seçenek var ya hiçbir şeye elimi sürmeyip oturmak ki buna rağmen dahi katlanmam güç onlara ya da çocuğumu da alıp otele gitmek sonucu ne olursa olsun
Suanda nereye gittiler

Ailenin evine git ve onlar gidene kadar dönme başka yapılacak birsey yok ya da direk şöyle bu sekilde olmaz ev tutun kendinize diye

Çok yanlış bir hareket..
Evden gitsinler deyip evi onlara teslim etmek bu.
Tam tersi konu sahibi aileni size davet et..
Onlar kalsın seninle..kv söylenirse kibarca ailem yeni geldi siz gidin diyebilirsin ya da burada bizimle kalacaklar dersin..
Bi kadına evini terk et diye akıl vermeyin lütfen yarın başka bi konu olur babasının evinden çıkmadı derler..
Gidecek kişi belli..

İnsanlar nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyor hayret verici
Ben bir eve gittiğimde ev sahibinin ses tonu düşse üzerime alınırım kaldı ki 10 gündür konuşmuyorum diyorsun
4 senedir hayatında yoklarmış geleli de çok fazla olmamış tek yapman gereken eşinle konuşup yollamasını sağlamak az daha sabır..

geçen kalmasında yeterince tepkimi belli ettim birkaç gün ailemde de kaldım ama gitmedi. bir daha benim evimde izinsiz bir yere girmeyin dolabı dahi açmayın vs bir ton laf saydım ama nafile kalmaya devam etti
Çok yüz göz olmuşsunuz.
Hoş laflar değil bunlar, hoş şeyler değil.
Bu noktaya gelmek de kolay değil elbette.
Epey yüzsüzler o halde.
Eşinizde bitiyor herşey. O yapacak ne yapacaksa.

İnsanlar nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyor hayret verici
Ben bir eve gittiğimde ev sahibinin ses tonu düşse üzerime alınırım kaldı ki 10 gündür konuşmuyorum diyorsun
4 senedir hayatında yoklarmış geleli de çok fazla olmamış tek yapman gereken eşinle konuşup yollamasını sağlamak az daha sabır..
konuştum konuşmaz miyim, ilk geldiklerinde konuştular uzun gelip kalmalarda sorun çıkıyor hiçbir tarafı bunaltmadan kısa kalın en makbülü bu denildi bende insanlar anlamıştır 1 hafta öyle böyle dişimi sıktım ama hiç evimize dönelim denilmedi anladım ki bunlar kış için gelmiş ki diğer oğlunda da bir o kadar kaldılar yine ona gittiler bana geri gelirler mi bilmiyorum yolcu bile etmedim çekip çıktı kapıyı

55 falan yaşlı değiller öyle

Evet henüz yaşlı değiller.

Anlamıyorum. Yaşlanıp bakıma muhtaç olunca zaten çocuklar bakacak. Şimdiden insanların hayatının içine girip niye bıktırırlar ki. Az bi rahat bırakın ihtiyaç halinde gidersiniz yanlarına.

Biz de mi böyle olacağız acaba. Korkuyorum valla böyle çocuğunun peşinden ayrılmayan anne olmaktan. Ki kızımı kimseyle paylaşamam sanırım bende böyle olurum :(

Çok yüz göz olmuşsunuz.
Hoş laflar değil bunlar, hoş şeyler değil.
Bu noktaya gelmek de kolay değil elbette.
Epey yüzsüzler o halde.
Eşinizde bitiyor herşey. O yapacak ne yapacaksa.
mağlesef çok fazla yüzgöz oldum ki bunda da haklı sebeplerim vardı pat diye odama giriyordu kapı çalmadan etmeden bir kere müsait olmadığım anda girdi orada bende kayış koptu açtım ağzımı yumdum gözümü ama kime yine geldi

Çok yanlış bir hareket..
Onlar kalsın seninle..kv söylenirse kibarca ailem yeni geldi siz gidin diyebilirsin ya da burada bizimle kalacaklar dersin..
Bi kadına evini terk et diye akıl vermeyin lütfen yarın başka bi konu olur babasının evinden çıkmadı derler..
Gidecek kişi belli..
Gecenin bir vaktinde aklima bu geldi inanin size göre yanlıştir tabi ki ama bir fikir bana kalsa ben çok netim direkt söylerim bu şekilde olmaz evinizi bulun diye ama belki konu sahibi söyleyemez sartlari buna müsait değildur diye bu fikri yazmak istedim yoksa kesin dogru bu evinden ayril diye değil.

Evet henüz yaşlı değiller.

Anlamıyorum. Yaşlanıp bakıma muhtaç olunca zaten çocuklar bakacak. Şimdiden insanların hayatının içine girip niye bıktırırlar ki. Az bi rahat bırakın ihtiyaç halinde gidersiniz yanlarına.

Biz de mi böyle olacağız acaba. Korkuyorum valla böyle çocuğunun peşinden ayrılmayan anne olmaktan. Ki kızımı kimseyle paylaşamam sanırım bende böyle olurum :KK43:
valla ben yaşlanınca da bakmam içimden gelmiyor ki bakmak gibi bir yükümlülüğüm de yok onlar buradayken nefes bile alamıyorum boğuluyorum. Bu kadar olacağımızı sanmam

Gecenin bir vaktinde aklima bu geldi inanin size göre yanlıştir tabi ki ama bir fikir bana kalsa ben çok netim direkt söylerim bu şekilde olmaz evinizi bulun diye ama belki konu sahibi söyleyemez sartlari buna müsait değildur diye bu fikri yazmak istedim yoksa kesin dogru bu evinden ayril diye değil.
söylemedim ama söylemekten beter ettim yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum bir direkt gidin demedigim kaldı. Eşim burda kalmak istiyorsanız ev tutalım ya da satın orayı burdan ev alalım ev üstüne ev olmaz denildi ama yok, demin birisi demişti onların derdi hizmetçi gerisi onlara teferruat sanırım haklı yoksa başka bir açıklaması olamaz bunun

Çok yanlış bir hareket..
Gidecek kişi belli..
ailemle aynı şehirdeyim gelmezler kalmaya oturmaya bile senede 2 3 kere ya gelirler ya gelmezler rahatsızlık vermemek için

valla ben yaşlanınca da bakmam içimden gelmiyor ki bakmak gibi bir yükümlülüğüm de yok onlar buradayken nefes bile alamıyorum boğuluyorum. Bu kadar olacağımızı sanmam

Evet sizin bakmak gibi bir zorunluluğunuz yok ama çocukları bakmak zorunda. Gerçi bizde erkek çocuklar bakacağım der eve alır hiç bir şeyleri ile ilgilenmezler bütün yükü gelinlere yüklerler.

Gelin-damat değil ama evlat bakmak zorunda anne-babaya

Evet sizin bakmak gibi bir zorunluluğunuz yok ama çocukları bakmak zorunda. Gerçi bizde erkek çocuklar bakacağım der eve alır hiç bir şeyleri ile ilgilenmezler bütün yükü gelinlere yüklerler.

Gelin-damat değil ama evlat bakmak zorunda anne-babaya
tabi evladına karışmam ama dediginiz gibi eve gelir çamaşırı ütüsü yemeği her şeyi yine kadına kalır ben bunda yokum canımı çok yaktılar Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin

yok onlar insan familyasından değil ben direkt rezillik çıkarırım bir daha müsade etmem ama ya ben yokken yine yaparsa diye endişem, öyle bir şeyki tamamen çıkaramıyorum hayatımdan boşansam bile hayatımdalar kızımdan dolayı
Elinden geldiğince yalniz bırakma.. sen yokken kısmında da çocuğun devreye giriyor anlayacak cağdaysa öğreticen şunlar olursa bana söyle gibisinden

Gecenin bu saati olmuş kv derdinden uyuyamıyorum. Eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz geldimi gitmek bilmezler en son geldiklerinde özellikle kv cok ciddi sorunlar yaşadık şahsıma ve aileme karşı hakaretleri dolayısıyla kendisiyle görüşmeme kararı aldım artık gelmiyorlardı eşim fırsat buldukça gidip görüyor hasret gideriyordu kardeşleriyle birlikte( benim gibi diğer diğer çocuklarının eşleriylede sorunlar yaşadı ama en büyük sorun benimle yaşandı) nerden çıktıysa bizlerin yanına gelmeye karar verdiler eşim ve diğer kardeşler usulünce ev üstüne ev olmaz, ziyaretin kısası makbul vs gibi pekçok nutuk çektiler. Bende insan evladı sandım giderler diye umdum onca yaşanan şeye rağmen saygıda kusur etmemeye çalıştım. Bugün giderler yarın giderler derken bende 10 oldu gitmek bilmiyorlar sanırım bu kışı burada geçirecekler öyle bir düşünceleri var ama benim 1 gün daha katlanacak gücüm kalmadı. Kendisi aşırı derecede cahil bir insan bügün kızımın genital bölgesini tutup senin bilmem nereni yerim diyor (bu konu benim kırmızı çizgim ne desem de anlamıyor bayat balık gibi suratıma bakıyor) Gelelim eşim bu konunun neresindeye ben konuştum hayatım size buradan ev tutalım herkesin rahatı için bu daha uygun vs dedim diyor (ama emini bunu da kırılmasınlar diye o kadar yumuşatmıştır ki anlamamışlardır) ee evden kovamam ya seni anlıyorum hakısın (sanki bir sanat eserine bakıp da sanat eserini anlıyor anca boş boş bakıp beni anlıyor icraat yok) vs diyor yani anlayacağınız yine bana benden fayda var ben napayım bana bir akıl verin

İşin zor ! Eşin insiyatif alamıyorsa, artık sen alacaksın. Eşine de öncesinde bu konuda sana destek olmasını söyleyeceksin. Madem konuşamıyor, sen konuşacaksın o da destekleyecek. En kötü bahane uydur. Arkadaşlarımız gelecek ve kalacaklar diye. Herhalde oradan istenmediklerini anlarlar...

Back