• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapıdan kovsak bacadan giren kv kp

hayır yerleşme amaclı değil kışı burada geçirme amaçlı geldiler geçen geldiklerinde 4 5 ay kalıp gittiler ve onda da çok ciddi sorunlar yaşandı misafirlik için 10 gün yeterli bence ki diğer çocuklarında da kaldı bir o kadar hala gideyim edeyim yok
Ben iki gün tahammül edemiyorum.. kayınpeder salı akşamı geldi az önce gitti.. gitmese bi bahaneyle gönderecektim.. geldiği zaman eşime soruyorum ne zaman gidecek sor diye.. sorup bana soyluyo.. daha fazla kalsa sınır.olurum.. hastane bahanesiyle 10 15 gün bazen ayda bir bazen 2 ayda bir gelip 2 3 gun kaliyo. Bir buçuk senedir böyle.. hastane bilmeyen adam karisi ölünce her yerine baktirdi valla 1 buçuk senedir.. buna bile tahammülüm yok

Ben iki gün tahammül edemiyorum.. kayınpeder salı akşamı geldi az önce gitti.. gitmese bi bahaneyle gönderecektim.. geldiği zaman eşime soruyorum ne zaman gidecek sor diye.. sorup bana soyluyo.. daha fazla kalsa sınır.olurum.. hastane bahanesiyle 10 15 gün bazen ayda bir bazen 2 ayda bir gelip 2 3 gun kaliyo. Bir buçuk senedir böyle.. hastane bilmeyen adam karisi ölünce her yerine baktirdi valla 1 buçuk senedir.. buna bile tahammülüm yok
valla bende tahammül edemiyorum Rabbim birini alıp birini bırakmasın yoksa hiç çıkmazlar bizden o da en büyük korkum

hmm bunu hiç düşünmedim aslında olabilir ama ya yine ben eve gelince gelirlerse. Karşımda laftan sözden anlamayan insanlar var geçen geldiklerinde eltim neler neler yaptı da bana mısın demediler yine gidip kaldılar. Düşünün evde de farklı odada oturuyorum konuşmuyorum surat beş karış geziyorum artık seni istemiyorum demenin sözsel ifadesi dışında her şeyi yaptım son evreye yaklaştım ne gözüm evliligi görecek ne eşi ne de başka bir şeyi o noktaya gelmeden gitsinler istedim, ben illa biriyle yaşamak istesem ailemle yaşardım niye senin suratını çekeyim
Hiçbirşey yapma ne yemek ne temizlik sadece çocuğuna kendinle ilgilen belki giderler.. Ben bazen öyle yapıyorum ise yarıyo herkes de değil tabi

valla bende tahammül edemiyorum Rabbim birini alıp birini bırakmasın yoksa hiç çıkmazlar bizden o da en büyük korkum
Doğru valla kaynana ölmeden önce kayınpeder pek gelmezdi gelse 1 gün kv ile kalip giderlerdi o zamnki sikinti oraya cok cagirirlardi. Simdi adam 1 bucuk senedir(kv oleli 2 seneye yakin) hastane bahanesiyle geliyo.. 10 gunde bir geliyo kafam atiyo yemk yapmiyom oglu uyandiginda hazırlıyo o zamn 1 ay hic gelmiyo.. aşçıyız çünkü.. evlenmeyi dusunuyo simdi bakalim evlenirse belki biraz kafam rahatlar.. cici kaynana fena cikmazsa tabi

Doğru valla kaynana ölmeden önce kayınpeder pek gelmezdi gelse 1 gün kv ile kalip giderlerdi o zamnki sikinti oraya cok cagirirlardi. Simdi adam 1 bucuk senedir(kv oleli 2 seneye yakin) hastane bahanesiyle geliyo.. 10 gunde bir geliyo kafam atiyo yemk yapmiyom oglu uyandiginda hazırlıyo o zamn 1 ay hic gelmiyo.. aşçıyız çünkü.. evlenmeyi dusunuyo simdi bakalim evlenirse belki biraz kafam rahatlar.. cici kaynana fena cikmazsa tabi
aman fena çıksa nolacak kim takar onu umarım evlenir de kurtulursunuz

Bi dene yemek yok mu derlerse bahaneyle hastayım isim vardı filan uydurursun.. üstüne çok gelirlerse misafirlik geçti hergun ben mi yapacağım bugün de sen yap ben çocuğuma ilgilenecegim dersin.. belki ise yarar.. cogunlugu hizmet ettirmeye geliyorlar.. hizmet gormeyince giderler belki
bunlarda pek işe yarayacağını sanmıyorum ama

Kızınız 3 yaş ve üzerindeyse ona şunu söyleyin ve gösterin.
İnsanın üç önemli bölgesi vardır:Göğüs,popo ve genital bölge kısmı. Eğer bizim huzurumuzda bir doktor muayene etmiyorsa kim olursa olsun o an çığlık at ve bana/babana söyle.

Bu çocuklarda bedenine sahip çıkma eğitimiymiş. Bi yerde okumuştum.

Ayrıca siz de gördüğünüz anda ne olursa olsun müdahale edin. Ben burada sizin kayınvalidenizle olan sorununuzdan çok çocuğunuzu öncelikli gördüm.

Bi dene yemek yok mu derlerse bahaneyle hastayım isim vardı filan uydurursun.. üstüne çok gelirlerse misafirlik geçti hergun ben mi yapacağım bugün de sen yap ben çocuğuma ilgilenecegim dersin.. belki ise yarar.. cogunlugu hizmet ettirmeye geliyorlar.. hizmet gormeyince giderler belki
yapmaz güya doğmumda bana yardıma geldi yeni doğum yaptığım halde bir şey yapmadı bir makarna haşladı onda da mutfağı kırdı geçirdi yemek yapıyor diye. Dolapta yemek var dün yine diyor ki sulu bir yemek mi yapsak diye yok yapamam onlar çöpe gider dedim haspam birde yemek talebinde bulunuyor

Kızınız 3 yaş ve üzerindeyse ona şunu söyleyin ve gösterin.
İnsanın üç önemli bölgesi vardır:Göğüs,popo ve genital bölge kısmı. Eğer bizim huzurumuzda bir doktor muayene etmiyorsa kim olursa olsun o an çığlık at ve bana/babana söyle.

Bu çocuklarda bedenine sahip çıkma eğitimiymiş. Bi yerde okumuştum.

Ayrıca siz de gördüğünüz anda ne olursa olsun müdahale edin. Ben burada sizin kayınvalidenizle olan sorununuzdan çok çocuğunuzu öncelikli gördüm.
onu ben zaten sürekli söylüyorum eğer öyle bir şey olursa imdat diye bağır ve uzaklaş diye, müdahale ettim ama yeteri kadar değildi keşke daha fazlasını yapsaydım vicdanım sızlıyor

onlar gelene kadar görüş ara sor diye bir talep de bulunmadı ama onların gelmesine de bir şey diyemedi
Bazı kocalar gelme diyebiliyo.. evinin adresini vermeyen var tasinipda tabi onlar eş ailesi çok çektirmiş oluyo yada koca anaya babaya pek düşkün olmuyo.. gerçi ana kuzuları da pek düşkün değil buna emin oldum.. Biz karılarına gücü yettigi için an kuzusu gibi davranıyorlar.. mesela bana gelince anam babam birşey diyemem diyen eşim.. ölmeden önce halası kaynanamın evine gidip kaynanayla kavga etmiş orospu bile demiş kavga arasında ona sesini cikarmadi mesela.. anası olduktan sonra özellikle bayramlar da gidince gider halasına babası gönderir.. anası sağken göndermezdi annesi..bu mu oluyo anaya düşkünlük.. gücü yettigine lafta düşkünler işte

Yapmasın ac kalırlar.. sen bir bahaneyle al çocuğunu doyur dışarda karnınızı tamam.. Ben öyle yapiyom bazen.. eşim de bakıyo yemek yok ya babasıyla kendi yapiyo ya da çorba içmeye gidiyorlar
yapmaz güya doğmumda bana yardıma geldi yeni doğum yaptığım halde bir şey yapmadı bir makarna haşladı onda da mutfağı kırdı geçirdi yemek yapıyor diye. Dolapta yemek var dün yine diyor ki sulu bir yemek mi yapsak diye yok yapamam onlar çöpe gider dedim haspam birde yemek talebinde bulunuyor

Evet daha önemli şey varmış.. altını değişirken mı yapiyo kv bunu.. o anda elinden al bağır gözü korksun.. sakin izin verme.. azcik akıl cağına yani soylediklerini anlayacak cağdaysa özel bölge eğitimi ver.. yarın başladı da yapar çocuk normal birşey zanneder sesini çıkarmaz.. kaynana yapınca tepki vermezseniz çocuk normal birşey zanneder bunu.. kaynanaya da böyle şöyle.. anne normal sanar çocuk yarın baSkasi zarar vermek istese sesini çıkarmaz de.. torununun zarar görmesini istemezsin gibisinden konuş

Back