• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapıdan kovsak bacadan giren kv kp

İşin zor ! Eşin insiyatif alamıyorsa, artık sen alacaksın. Eşine de öncesinde bu konuda sana destek olmasını söyleyeceksin. Madem konuşamıyor, sen konuşacaksın o da destekleyecek. En kötü bahane uydur. Arkadaşlarımız gelecek ve kalacaklar diye. Herhalde oradan istenmediklerini anlarlar...
istenmediklerinin farkındalar bugün gider yarın gelir onlar için fark etmez ancak oğlu kapının önüne koyacak ki gitsinler

Gecenin bu saati olmuş kv derdinden uyuyamıyorum. Eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz geldimi gitmek bilmezler en son geldiklerinde özellikle kv cok ciddi sorunlar yaşadık şahsıma ve aileme karşı hakaretleri dolayısıyla kendisiyle görüşmeme kararı aldım artık gelmiyorlardı eşim fırsat buldukça gidip görüyor hasret gideriyordu kardeşleriyle birlikte( benim gibi diğer diğer çocuklarının eşleriylede sorunlar yaşadı ama en büyük sorun benimle yaşandı) nerden çıktıysa bizlerin yanına gelmeye karar verdiler eşim ve diğer kardeşler usulünce ev üstüne ev olmaz, ziyaretin kısası makbul vs gibi pekçok nutuk çektiler. Bende insan evladı sandım giderler diye umdum onca yaşanan şeye rağmen saygıda kusur etmemeye çalıştım. Bugün giderler yarın giderler derken bende 10 oldu gitmek bilmiyorlar sanırım bu kışı burada geçirecekler öyle bir düşünceleri var ama benim 1 gün daha katlanacak gücüm kalmadı. Kendisi aşırı derecede cahil bir insan bügün kızımın genital bölgesini tutup senin bilmem nereni yerim diyor (bu konu benim kırmızı çizgim ne desem de anlamıyor bayat balık gibi suratıma bakıyor) Gelelim eşim bu konunun neresindeye ben konuştum hayatım size buradan ev tutalım herkesin rahatı için bu daha uygun vs dedim diyor (ama emini bunu da kırılmasınlar diye o kadar yumuşatmıştır ki anlamamışlardır) ee evden kovamam ya seni anlıyorum hakısın (sanki bir sanat eserine bakıp da sanat eserini anlıyor anca boş boş bakıp beni anlıyor icraat yok) vs diyor yani anlayacağınız yine bana benden fayda var ben napayım bana bir akıl verin

Valla canim benim kaynanam benim oglanin cinsel organina birgün yapisti çük büyüdümü diye .cocuk bembeyaz oldu. Bende Hayatimin şokunu yasadim. Ama ben sorunlarimi kendim aninda cözerim . Bu haraketi yaptiğı an esimde kayinpeder görümce ve damatta vardi. Kaynanama eğer ayni şeyi yaparsan seni gider karakola sikayet ederim aksam haberlerine cikarsin dedim. Kayinvalide aman ne olmus laf bulma dedi. Bende cok çükle oynamak istiyorsan yanindakide oglun , ac onunkiyle oyna dedim. Kalkip gittiler. Çokta tınnnn. Esim beni bilir cocugum kirmizi cizgimdir. Sonuc olarak oglum artik babanesinin kucagina gitmiyor

öğretiyorum, tuvalete vs gidince yanlız bırakıyorum onun haricinde hep yanımda
Bezli değil yani.. kıyafet üzerindeyken mi yapıyor bunu kaynana.. öğret canım öğret evladın herşeyden önemli herşeye bi yere kadar sabır eder eyvallah dersin ama evlat söz konusu ise ne susacak nede izin vereceksin

Valla canim benim kaynanam benim oglanin cinsel organina birgün yapisti çük büyüdümü diye .cocuk bembeyaz oldu. Bende Hayatimin şokunu yasadim. Ama ben sorunlarimi kendim aninda cözerim . Bu haraketi yaptiğı an esimde kayinpeder görümce ve damatta vardi. Kaynanama eğer ayni şeyi yaparsan seni gider karakola sikayet ederim aksam haberlerine cikarsin dedim. Kayinvalide aman ne olmus laf bulma dedi. Bende cok çükle oynamak istiyorsan yanindakide oglun , ac onunkiyle oyna dedim. Kalkip gittiler. Çokta tınnnn. Esim beni bilir cocugum kirmizi cizgimdir. Sonuc olarak oglum artik babanesinin kucagina gitmiyor
Konu sahibi bu arkadaş gibi yapabilirsin aynı şeyle karşılaşırsan eğer.. S Sen hep gul

Bezli değil yani.. kıyafet üzerindeyken mi yapıyor bunu kaynana.. öğret canım öğret evladın herşeyden önemli herşeye bi yere kadar sabır eder eyvallah dersin ama evlat söz konusu ise ne susacak nede izin vereceksin
evet kıyafet üstünden kızımın kişisel ihtiyaçlarını ben karşılarım kimseye vermem zaten çok nadirdir ben yoksam evde babası yapar ya da anneanesi başka kimseye yaptırmam

valla seni ayakta alkışlıyorurm canım ben yeteri kadar vermedim tepkimi ama eğer bir daha akıllanmaz yaparsa en güzel tepki bu böyle yaparım

Kızım 7 yaşında ve bir Allahın kulu o hareketi yapsa değil idare etmek,güzelce konuşmak,kovarım net.
Sapık mıdır, manyak mıdır nedir yahu?
O nasıl sevme şekli?
Oglumda 15.5 aylık,onunda pipisi ile ilgili bir cümle kurulsa onu da kovarım.
Adam gibi sevmeyi öğrensinler bir zahmet bu nedir?

hayır yerleşme amaclı değil kışı burada geçirme amaçlı geldiler geçen geldiklerinde 4 5 ay kalıp gittiler ve onda da çok ciddi sorunlar yaşandı misafirlik için 10 gün yeterli bence ki diğer çocuklarında da kaldı bir o kadar hala gideyim edeyim yok
4 5 ay mi😕 asla kabul etmezdim hasta olsalar anca sabredilecek bir süre. Ben anlamıyorum ya insan karşı tarafın rahat edemedigini göre göre nasıl o kadar uzun kalabilir nasıl rahat eder

valla seni ayakta alkışlıyorurm canım ben yeteri kadar vermedim tepkimi ama eğer bir daha akıllanmaz yaparsa en güzel tepki bu böyle yaparım

Benimkilerin en büyük korkulari rezil olmak ele güne karşı. Oyüzden bende bu zaaflari üstünden yürüyorum

4 5 ay mi😕 asla kabul etmezdim hasta olsalar anca sabredilecek bir süre. Ben anlamıyorum ya insan karşı tarafın rahat edemedigini göre göre nasıl o kadar uzun kalabilir nasıl rahat eder
kabul etmedik kimse etmedi ne sofraya oturdum ne aynı odada yer aldım ne de tek kelime ettim ama kaldılar tabi bu süreçte aşırı yüz göz olduk ondan sorda da 4 yıl görüşmedik şimdi geldiler yine düşünün atamadığımız sormadığımız gibi o aramasın diye engelledim ama bana mısın demedi

Kızım 7 yaşında ve bir Allahın kulu o hareketi yapsa değil idare etmek,güzelce konuşmak,kovarım net.
Sapık mıdır, manyak mıdır nedir yahu?
O nasıl sevme şekli?
Oglumda 15.5 aylık,onunda pipisi ile ilgili bir cümle kurulsa onu da kovarım.
Adam gibi sevmeyi öğrensinler bir zahmet bu nedir?
şok oldum hiç böyle bir şey beklemiyordum, hala kendime kızıyorum yeterince tepkimi gösteremedim diye

Tekrarlar muhtemelen, hazırlıklı olun ve büyük tepki verin,bir dahakine.
çok meraklıysan açta kendininkiyle oyna sapık mısın nesin başka sevme şekli mi yok diyeceğim bir daha sevmek icin dahi olsa benim cocuğuma dokunmayacaksın dokunmadan sev ve bu durum cok uzatı daha fazla yüz göz olmaya gerek yok evli evine diyeceğim buna rağmen anlamaz olayı büyütürse onu rezil etmeden bırakmam

valla çok taktir ettim bunu yapanı ayakta alkışlıyorum eğer bir daha yaparsa en güzel tepki bu böyle yaparım eğer çok istiyorsan kendinkiyle oyna diye tepkim yetersizdi içim içimi yiyor
Bunu değil karakola şikayet edicem diye soyliceksin bu daha etkili olabilir.. bağırarak tabi.. kendikiyle oyna kısmı önemli değil önemli olan ďedigim gibi bağırarak şikayet edicem dersen belki korkup yapmaz bir daha

çok meraklıysan açta kendininkiyle oyna sapık mısın nesin başka sevme şekli mi yok diyeceğim bir daha sevmek icin dahi olsa benim cocuğuma dokunmayacaksın dokunmadan sev ve bu durum cok uzatı daha fazla yüz göz olmaya gerek yok evli evine diyeceğim buna rağmen anlamaz olayı büyütürse onu rezil etmeden bırakmam
Dokunmak Açtı mı bir de kızının kıyafetini????

K
evet kıyafet üstünden kızımın kişisel ihtiyaçlarını ben karşılarım kimseye vermem zaten çok nadirdir ben yoksam evde babası yapar ya da anneanesi başka kimseye yaptırmam
kıyafet üstünden de olsa ayıp.. çocuğun ruh sağlığını bozacak bir durum yani.. Ben başta bezli de yanında degistiriyon da mi öyle spinosa yanında değişme diyecektim ki.. bu da fena yani

Bunu değil karakola şikayet edicem diye soyliceksin bu daha etkili olabilir.. bağırarak tabi.. kendikiyle oyna kısmı önemli değil önemli olan ďedigim gibi bağırarak şikayet edicem dersen belki korkup yapmaz bir daha
karakoldan korkacağını sanmam ama onu da derim eğer gerçekten devam ederse gider şikayette de bulunurum diğer insanlara da emsal olsun bu durum belki başkaları yapmaz

istenmediklerinin farkındalar bugün gider yarın gelir onlar için fark etmez ancak oğlu kapının önüne koyacak ki gitsinler

O zaman bu duruma alışın. Çünkü neredeyse hiç bir Türk erkeği bu gibi durumlarda ailesini kapı önüne koyamaz. Gidin gelmeyin diyemez ;) Çünkü, ne yapsalar ne etseler de anne ve babadır onlar. Onu büyütüp yetiştirmiştir, ne yokluklar çekmiştir falan...

Neyse, madem öyle eşinizi çok fazla arada da bırakmayın bence....

Back