• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapıdan kovsak bacadan giren kv kp

Evladiniza deger veriyorsaniz- daha fazla genital bölgesinden cinsel tacize ugramamasina adina- toplayin pilinizi pirtinizi alin cocugunuzu annenizin evine gidin. kış bitince dönerim diyin.

bir baba evladinin tacize ugramasina nasil göz yumar ?
ironi mi yaptınız yoksa ciddi misiniz. Abartmamış mısınız. Eskiler annane babanneler kurban olurum oranı yerim buranı yerim derler haa hoş mu kimine göre değil ama sizin ithamını tam bir iftira. Babanneye tacizci diyorsunuz farkında mısınız.

Çocuğunuz tacize uğruyor siz de anne baba olarak susuyor musunuz? Yaptığınız davranış ileride biri ona dokunursa normal karşılamasına sebep olacak. O kıyameti geçirip çoktan kovmuştum ben. Yapmayın.

Sahsi fikrim önce eşle açık açık konuşmak. Baktınız olmadı onlara kendiniz sorun ne zaman gideceklerini. O evi pis tut, birşey yapma oyunlarına hiç gerek yok. Madem ailene hakaret etme curetinde bulunuyorlar baştan kabul etmeyecektiniz. Şu "esimin hatri" felan ne zaman bitiyor? Esiniz sizi korumadigi anda.

ironi mi yaptınız yoksa ciddi misiniz. Abartmamış mısınız. Eskiler annane babanneler kurban olurum oranı yerim buranı yerim derler haa hoş mu kimine göre değil ama sizin ithamını tam bir iftira. Babanneye tacizci diyorsunuz farkında mısınız.

Genital bölgeden başka sıkacak yer mi bulamamış babaannesi?

Gecenin bu saati olmuş kv derdinden uyuyamıyorum. Eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz geldimi gitmek bilmezler en son geldiklerinde özellikle kv cok ciddi sorunlar yaşadık şahsıma ve aileme karşı hakaretleri dolayısıyla kendisiyle görüşmeme kararı aldım artık gelmiyorlardı eşim fırsat buldukça gidip görüyor hasret gideriyordu kardeşleriyle birlikte( benim gibi diğer diğer çocuklarının eşleriylede sorunlar yaşadı ama en büyük sorun benimle yaşandı) nerden çıktıysa bizlerin yanına gelmeye karar verdiler eşim ve diğer kardeşler usulünce ev üstüne ev olmaz, ziyaretin kısası makbul vs gibi pekçok nutuk çektiler. Bende insan evladı sandım giderler diye umdum onca yaşanan şeye rağmen saygıda kusur etmemeye çalıştım. Bugün giderler yarın giderler derken bende 10 oldu gitmek bilmiyorlar sanırım bu kışı burada geçirecekler öyle bir düşünceleri var ama benim 1 gün daha katlanacak gücüm kalmadı. Kendisi aşırı derecede cahil bir insan bügün kızımın genital bölgesini tutup senin bilmem nereni yerim diyor (bu konu benim kırmızı çizgim ne desem de anlamıyor bayat balık gibi suratıma bakıyor) Gelelim eşim bu konunun neresindeye ben konuştum hayatım size buradan ev tutalım herkesin rahatı için bu daha uygun vs dedim diyor (ama emini bunu da kırılmasınlar diye o kadar yumuşatmıştır ki anlamamışlardır) ee evden kovamam ya seni anlıyorum hakısın (sanki bir sanat eserine bakıp da sanat eserini anlıyor anca boş boş bakıp beni anlıyor icraat yok) vs diyor yani anlayacağınız yine bana benden fayda var ben napayım bana bir akıl verin

Eşiniz tabiki de anne babasına gidin diyemez. Bence gelmeye karar verdiklerinde bi süre belirtsin. Atıyorum 10 gün size bize de değişiklik olur gelin, zaten ayın bilmem kaçında biz de arkadaşlarımıza misafirliğe gidicez falanca şehirdeki gibi bahaneler bulun. Bu arada sizi de takdir ettim o kadar saygısızlıklarına rağmen saygıda kusur etmemişsiniz.

Açıkça söyleyeceksiniz beraber yaşamak istemiyorum diye. Muhatap olmuyorum anlamiyorlar diyorsunuz ama zaten istedikleri sizinle konuşmak değil ki. Evleri varsa sıcaksa gelirleri varsa araniz kotu oldugu halde size gelmelerinin tek amaci hizmetci bulmaktır. Camasırlar yıkanıyor yemek temizlik var. Muhabbeti ne yapsınlar. Eve hizmetçi alsa o kadar olur. Bence zaten çamaşır falan yıkamayın yemek yapmayın ama çözüm olmaz. Açıkça beraber kalmak istemiyorum diyeceksiniz. Ayrıca kızınız konusunda yeterince kiyamet kopmamis demek ki o ayrı konu.

ayyyy sanırım gidiyorlar hemde temmel
Eşiniz tabiki de anne babasına gidin diyemez. Bence gelmeye karar verdiklerinde bi süre belirtsin. Atıyorum 10 gün size bize de değişiklik olur gelin, zaten ayın bilmem kaçında biz de arkadaşlarımıza misafirliğe gidicez falanca şehirdeki gibi bahaneler bulun. Bu arada sizi de takdir ettim o kadar saygısızlıklarına rağmen saygıda kusur etmemişsiniz.
geldiklerinde açık acık konuşuldu ev üstüne ev olmaz diye en güzeli 1 hafta sonrası zor oluyor herkesin bir.düzeni var denildi herkes evinde rahat etmek istiyor denildi ama görüyorum ki değişen bir şey yok yine aynı. Bir hafta için eşimin hatrına katlanayım senede 1 hafta değil mi dedim saygısızlık etmedim ama artık sabrım taştı sevsem dahi tüm kış yanımda istemem benimde ailem var yalvarsam gelmezler aynı şehirdeyiz oturmaya bile geldekleri sayılı rahatsızlık vermemek için eşimde ben senin ailene böyle yapmazdım gelip kalsalar diyor evet çok sayar sever ama benim ailemde aşırı saygı duyar eşime çok ince düşünürler eşim odaya girdiğinde koca adam ayağı kalkar karşılar gibi gibi bunlardan bile ders almıyor benim ailemin yaptıklarına bak onunkine bak

Açıkça söyleyeceksiniz beraber yaşamak istemiyorum diye. Muhatap olmuyorum anlamiyorlar diyorsunuz ama zaten istedikleri sizinle konuşmak değil ki. Evleri varsa sıcaksa gelirleri varsa araniz kotu oldugu halde size gelmelerinin tek amaci hizmetci bulmaktır. Camasırlar yıkanıyor yemek temizlik var. Muhabbeti ne yapsınlar. Eve hizmetçi alsa o kadar olur. Bence zaten çamaşır falan yıkamayın yemek ama çözüm olmaz. Açıkça beraber kalmak istemiyorum diyeceksiniz. Ayrıca kızınız konusunda yeterince kiyamet kopmamis demek ki o ayrı konu.
evet kızım konusunda eşim bir şey dahi demedi uygun bir dille uyaracakmış yaptığının yanlış olduğunu.. beni de takan yok o kadar çirkef ki ben onunla baş edemeyecek kadarım ki kolay kolay ezilmem altta kalmam beni bile bastırıyor en son kaldıklarında 1 hafta daha fazla kalsaydı laf dalaşı bitecekti saç başa girişecektik o noktala geldi

evet kızım konusunda eşim bir şey dahi demedi uygun bir dille uyaracakmış yaptığının yanlış olduğunu.. beni de takan yok o kadar çirkef ki ben onunla baş edemeyecek kadarım ki kolay kolay ezilmem altta kalmam beni bile bastırıyor en son kaldıklarında 1 hafta daha fazla kalsaydı laf dalaşı bitecekti saç başa girişecektik o noktala geldi
O zaman evden gitmekten başka çareniz yok. Siz gidince oglununki de dahil yemek çamaşır bulaşık vs üzerine kalacak belki bıkar. Daha önemlisi eşinize resti çekmiş olursunuz zora o da anlamıyor gibi

ben taciz etti demedim ama yaptığı ne kadar normal çocuk bu yarın başkası yapsa yanlış olduğunu nerden anlayacak

ironi değil yaptığı cok yanlış çocuk nerden anlacak bunun başkası yapsa yanlış olduğunu evet cinsel tatmin manasında bir taciz değil ama izinsiz dokunması benim gözümde taciz uyardım ama pek faydası olmadı bir daha tekrarlanamaz böyle bir şey başlarım öyle sevmesine de eşinede anasına da tek celsede bitiririm

haklısınız ama bu onları cahil yapsada sapık ya da tacizci yapmaz. eskilerde cok vardır oyle seven yerim ederim diye
sapık niyetinde olsaydı o kadın ya da başka biri şu an yaşamıyordu ama yaptığı yine yanlış benimde çevremde böyle cahilce davranışlar var ama yapılan cok yanlış laftan anlamıyor ne yazık ki bu tür insanlar

O zaman evden gitmekten başka çareniz yok. Siz gidince oglununki de dahil yemek çamaşır bulaşık vs üzerine kalacak belki bıkar. Daha önemlisi eşinize resti çekmiş olursunuz zora o da anlamıyor gibi
dün gece çektim senin hatırında sevginde buraya kadar 1 gün desen 1 gün dayanamam bulduğu çözüm diğer kardeşime göndereyim, diğerine göndersen ne 2 gün sonra yine bende ee tutupda kollarından sokaga atamam ya diyor

Cocuk orasinin burasinin yenmemesi gerektigini is isten gectikten sonra mi ogrenecek ...
Mahkeme salonunda :
Senin toton bizim aile serefimizden daha mi onemli " diyen dedeyi de izledik ...
Anne baba olarak cocuklari bazen en yakinlarimizdan bile korumaliyiz ...
Bunlar hafife alinmayacak kadar hassas ve ciddi konular

Cocuk orasinin burasinin yenmemesi gerektigini is isten gectikten sonra mi ogrenecek ...
Mahkeme salonunda :
Senin toton bizim aile serefimizden daha mi onemli " diyen dedeyi de izledik ...
Anne baba olarak cocuklari bazen en yakinlarimizdan bile korumaliyiz ...
Bunlar hafife alinmayacak kadar hassas ve ciddi konular
nasıl koruyacağım inanın şaşırdım laftan anlamıyor tamamen hayatımdan çıkaramıyorum ben çıkarsam da onlar dahil oluyor, ben gerekli eğitimleri kızıma veriyorum özel bölgelerini öğretiyorum onlarla yanlız bırakmıyorum boşanıp gideyim diyorum ama bu sefer benim denetimim altında olmadan görecekler

Istenmedigim yerde 1 dk dahi duramam ben, insanlar nasil bunu basariyor anlamis degilim. Gordun oglunu git işte, zaten sorunlariniz var gelinle, ne bu israr. Hak verdim size.

Başlarım cehaletine..
Kızınıza o şekilde dokunduğunda küçük çaplı bir kıyamet koparın, giderler.
Kırmızı çizginiz yeterince kırmızı değilmiş.
Benim burada gözüm döndü..
+1 önünden çeker alırım direk
ne yaptığını sanıyorsun hiç çocuk orasından sevilir mi der bir daha da eline vermezdim

Istenmedigim yerde 1 dk dahi duramam ben, insanlar nasil bunu basariyor anlamis degilim. Gordun oglunu git işte, zaten sorunlariniz var gelinle, ne bu israr. Hak verdim size.
valla ben istediğim yerde de uzun süre duramıyorum ne rahat ederim ne de rahatsızlık vermek isterim bunu nasıl başarıyorlar bende anlamış değilim

Back