- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi isimsiz871
-
Tamam eve gelenin taşıyıcı olup olmadığını bilemeyiz ki.İkna için uğraşmadımda farklı açıdan bakıyorum böyle bir durumda asıl biz iyi niyetimizi kaybettik
Dediğiniz grup taşıyıcı oluyor
Gelende eşinin annesi ama yabancı değil belki zor durumdalardı bir bardak su yada lavabo ihtiyaçları vardı?
İnanın bende bilimden yanayım. Ama inançlı insanlarımız kapımıza gelen misafiri kovamayız diye düşünüyorum. Bu hanım abla bildiğin kovmuş
Sabah sabah bu kadar saçmalık olmaz olamaz kimse anne babasina gitmiyor anlamıyor musun sen laftan sinirim uyandı ya su da içemezler lavaboyada giremezler çünkü zaten ev ziyareti yasak hey Allahım ya bunun gibiler yüzünden zaten ne hale geldik biraz etrafa bak haber izle derim.Gelende eşinin annesi ama yabancı değil belki zor durumdalardı bir bardak su yada lavabo ihtiyaçları vardı?
Almam almam yani keyif benim kahya benim.Şirin hanım gelen gelen eşinin annesi ya birde bir akraba çocuklu ev herkese halden anlar. Eşi çalışıyor oda dışarı çıkıyor onuda almasın o vakit eve
Gelen eşimin annesimiGelende eşinin annesi ama yabancı değil belki zor durumdalardı bir bardak su yada lavabo ihtiyaçları vardı?
Zaten gelen kayınvalide değil ...onun akrabaları ..kadın bu insanları evine soktuğunda aldığı hiçbir önlemin anlami da kalmayacak. Ben neden evimde bir ay hapis hayatı yaşayıp gelen gidene çay koyuo tuvaleti dezenfekte edeyim ki...çıkarım sokaklarda özgürce dolaşırım o vakit daha anlamlı olurGelende eşinin annesi ama yabancı değil belki zor durumdalardı bir bardak su yada lavabo ihtiyaçları vardı?
Ben acmayı tercih etmedimBaşka bir yere gelmişler zaten gecerken uğramışlar bir ihtiyaçlarımı vardı acabatemas etmedikten sonra öüşmedikten sonra o kapı açılabilirdi
Evet inançlı insanlarız amaİnanın bende bilimden yanayım. Ama inançlı insanlarımız kapımıza gelen misafiri kovamayız diye düşünüyorum. Bu hanım abla bildiğin kovmuş
Hangi inanç?İnanın bende bilimden yanayım. Ama inançlı insanlarımız kapımıza gelen misafiri kovamayız diye düşünüyorum. Bu hanım abla bildiğin kovmuş
İyi ki İlahi adalet varKonuşup huzur bozmak karı kocanın onun yüzünden kavga etmesi, en iyi becerdikleri hobileri arasında bunların
Hayır benim anlamadığım ağır toplar 40 'ında 50 sinde kocaman insanlar. Siz sanırım bebekli genç bi bayansınız.
Ee bunlar sizin akrabanız bile değil, KV nin akrabaları.
Sizi görüp ne yapacaklardı ki? Dışarda açık restorant bulamadılar, iki karın doyurur yola devam ederiz dediler muhtemelen.
İyi yapmışsınız, helal valla.
Evet ben belirtmek istemedim amaHayır benim anlamadığım ağır toplar 40 'ında 50 sinde kocaman insanlar. Siz sanırım bebekli genç bi bayansınız.
Ee bunlar sizin akrabanız bile değil, KV nin akrabaları.
Sizi görüp ne yapacaklardı ki? Dışarda açık restorant bulamadılar, iki karın doyurur yola devam ederiz dediler muhtemelen.
İyi yapmışsınız, helal valla.
Tabii sizi özledikleri, düşündükleri falan yok ki...hikaye, amaç işleri görülsün. Sizi riske atmak pahasına. Öyle olmasa hemen kinlenip, koşup KV ye şikayet etmezd zaten.Evet ben belirtmek istemedim ama
Ben o kapıyı açsaydım eger öyle 5 dk oturup gitmiceklerdi
Öglen vakti gibi geldiler
Akşam eşim işten gelene kadar durucaklardı
Öglen, aksam yemegi yiyip dinlenip döneriz diye düsunduler bence
Çünkü 8 senedir bize her geldiklerinde öğlen gibi gelir 1 gece kalıp gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?