Kapıdan çevirdigim akraba ve uyuz kv

Eşinize helal olsun bu forumda böyle durumlarda bu tepkiyi verecek az eş var malesef bir çoğu karısına kızar onlar benim akrabam bıdı bıdı yapardı. Ne o misafirleri kabul etmemenizde ne de kv size kızmasında eşiniz hiç size karşı çıkmamış hep yanınızda olmuş önemli olanda bu. O yüzden hiç bi şey takmayın kafanıza. Evde de konuyu çok açıp gerginlik havasını sürdürmeyin eşinizle keyfinize bakın

kendini ne zannediyosun
kabul etmemişsin orası oglumun evi
Sen gor bakalım annenler bidaha gelebiliyo mu o eve
1. Evin içinin duzeni kuralları misafir kabul edip etmeme durumu kadına yani evin hanımına aittir. Sonuç olarak kadın hizmet edecegi icin misafire. Bu durum corona olsun ve ya olmasın. Davetsiz misafir asla kabul etmem net belki musait degilim. Yemegi utuyu bulasigi temizligi cocuk bakimini kadin yapiyorsa hizmet etmek icin yapmiyorsun degilmi yani kendini bisey zannetmeye dewamke..
2. Orası oğlunun evi falan degil!! En başta çocugunuzun sonra sizin ve eşinizin evi..
3. Annenlerin gelio gelmicegine kendisinin haddide hakkı da yok zira annenizin hizmetini kendisi yapmicak ve sonuc olarak kendi evinin misafirleriyle ilgilensin sizinki ile degil.. son olarak 3. Sahislar icin seni azarlicagina onlara azari bassaydi keske haber vermeden geliyosunuz ortalikta hastalik dolaniyo birde eve almadi diye sikayet mi ediyosunuz diye kendisinin onlara kizmasi gerekiyodu. Senn yapicagini yapmissin bence hicc takma kafana. Eger alsaydin suan tedirginlikten uyuyamicaktin bisey oldumu olmadimi diye. Birde geze geze geliyorlar ya hey allahim filankese gelmistikte sana da ugrayalim ddik insanlar ne kadar sorumsuz ya kendinizi dusunmuyosunuz bari etrafinizdakilere anlayis gosterip yaklasmayin!!!

Bi daha kapına gelen olursa şimdi ihbar için arıyorum de giderler

isimsiz871 helal olsun.. boyle boyle bitrebilecegiz salgini yoksa nanay..

cok daha iyi yapmissiniz pek de iyi yapmissiniz.. salgin zamani onlarin gelmesiyle sizin annenizin gelmesi bir sanki.

ayrica baskasinin ziline basip actirmak nedir? asagidan basarsin acmazsa ev sahibi evde yoktur ya da seni kabul etmeyecektir. aslinda basiniz agrimadan cozmenin bir yolu ölü taklidi yapmak yani evde yokmus gibi davransaydiniz..

En güzelini yapmışsınız. Aradıklarında kabul etmeyeceğinizi bildikleri için çat kapı yapma uyanıklığında bulunmuşlar. Gezme tozma zamanı değil ayrıca zaten. Kökten kurtulmuşsunuz bence, hiç sinirlenmeyin.

Ne desem değişmeyecek fikriniz

Bilim kurulu ile şimdi işimiz yok neyse ne desem değişmeyecek fikriniz

Evet biraz anlayış haklısınız

Bilim kurulu ile şimdi işimiz yok neyse ne desem değişmeyecek fikriniz
Yani bilim kurulunun görüşlerine sizinkinden daha çok önem veriyorum. Hepimizin işi onlar olmalı görüşleri olmalı. Kendi mantığımızı bir kenara bıraksak bilime inansak birkaç ay olmaz mı ? yani akrabalar alınsa komşular küsse , ne olur ki?

Başka bir yere gelmişler zaten gecerken uğramışlar bir ihtiyaçlarımı vardı acaba temas etmedikten sonra öüşmedikten sonra o kapı açılabilirdi

En doğrusunu yapmışsınız ,zaten böyle yapmadığınzda başka konularda da sizi bunaltacaklardı.oğlunun evi sadece annesinin evidir,sizin ikinizin yaşadığı ev ikinizindir.bayıldım hareketinize çocuk çok önemli

İnanın bende bilimden yanayım. Ama inançlı insanlarımız kapımıza gelen misafiri kovamayız diye düşünüyorum. Bu hanım abla bildiğin kovmuş

Başka bir yere gelmişler zaten gecerken uğramışlar bir ihtiyaçlarımı vardı acaba temas etmedikten sonra öüşmedikten sonra o kapı açılabilirdi
Virüs sadece dokunarak bulaşmıyor ki
Ya gelenlerden biri hasta olsa, bir kere öksürse. Ev virüs doldu. Hadi bakalım ne olacak?
yurtdışından yayınlar hiç bir şikayeti olmayan ancak hasta biriyle temas ettiği için test yapılan ve de testi pozitif olan kişilerin varlığını ortaya koyuyor. Yani şikayet yok ama virüs var.
O yüzden kimseyi iknaya uğraşmayın. Çünkü haksızsınız. Siz de kimseye kapıyı açmazsanız iyi olur.

İkna için uğraşmadımda farklı açıdan bakıyorum böyle bir durumda asıl biz iyi niyetimizi kaybettik
Dediğiniz grup taşıyıcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…