Kapıdan çevirdigim akraba ve uyuz kv

Ne desem değişmeyecek fikriniz

Bilinçli bir tercih olduğu için, evet ne deseniz değişmez fikrim.

Ama siz fikrinizi değiştirin lütfen.

Aksi halde, sadece kendi yakınlarınız değil bizlerin de hakkına girmiş olursunuz.

Bu süreç iyi niyet, akrabalık ilişkileri, misafirperverlik gibi şeylerin sorgulanabileceği bir süreç değil.

valla böyle bir durumda beni eve almadı diyip alınan zaten insanın hayatında hiç olmasın. çok doğru yapmışsınız. hasta olmamaları taşıyıcı olmadıkları anlamına gelmez.
bence 50 yaş üzeri, çalışmayan kadınlara da sokağa çıkma yasağı gelsin. hala gün yapma modundalar belli ki.

Harikasınız, sizin yaptığınızı herkesin yapması lazım. Hatta klip olarak sizi oynatıp “kamu spotu” diye göstermek lazım. Ne anlayışsız, akılsız insanlar var. Kolonya dökmekle değil aynı ortamda oturup havayı solumakla, eşyaları kullanmakla da bulaşıyor. Kayın valide ayrı bir terbiyesiz ve cahil. Sabrınıza hayran kaldım.

Şirin hanım gelen gelen eşinin annesi ya birde bir akraba çocuklu ev herkese halden anlar. Eşi çalışıyor oda dışarı çıkıyor onuda almasın o vakit eve

iyi de bu kişiler gezmeye çıkmışlar. mecburen işe gidenler bundan korkup ekmek parası için mecbur çekerken keyffi çıkanlara bence anlayış gereksiz.
anormal bir süreçten geçiyoruz.
tüm dünyada yerel yetkililerden devlet başkanlarına kadar insanlar delirdi çıkmayın diye. putin sokağa çıkanı vatandaşlıktan atarım diyor, türkiye'de hala keyfi gezenlere anlayış istiyoruz.
bu zaman halden anlanacak zaman değil. herkes sorumluluğunu bilecek, gezmek için çıkmayacak.
yoksa 1 hafta sonra o ölüm rakamlarının içerisinde sevdiklerimiz olunca mı anlayacağız ülkece ?

İnanın bende bilimden yanayım. Ama inançlı insanlarımız kapımıza gelen misafiri kovamayız diye düşünüyorum. Bu hanım abla bildiğin kovmuş
Yahu Kuran'ı Kerimde salgın zamanında misafir ağırlayın demiyor ki. Dini ne kadar saptırıyorsunuz, ne büyük vebal. Kuranda diyor ki birinin evine gittiğinizde buyurun demezlerse geri dönün. Evin dışından ısrarla seslenen insanlar için düşüncesiz ifadesini kullanıyor Allah. Ayrıca peygamber efendimiz salgın olan yerden çıkmayın, salgın olan yere girmeyin diyor. Fitne zamanında evlerinizin demirbaşı olun diyor. Siz çok yanlış anlamışsınız inançlı olmayı. İslam akıl dinidir, iyi görüneceğim diye saf akıllı olmak değildir. Bireyin ve toplumun yararını gözetir, zarar görmesini değil.

Son düzenleme:

tam aklımdan geçeni yazmışsınız. bu durumda islam misafirlik ederek başkasının yaşamını riske atmak anlamına mı geliyor ? yani bu bakış açısıyla bu sonuç çıkar..
keza normal şartlarda bile komşun kapıyı açmazsa rahatsız etme diyor yazdığınız gibi. müsait olmayabilir, eşiyle olabilir, hasta olabilir.
gerçekten bu şekilde rahat düşünen insanlar yüzünden ülke toparlanmayacak.

İnanın bende bilimden yanayım. Ama inançlı insanlarımız kapımıza gelen misafiri kovamayız diye düşünüyorum. Bu hanım abla bildiğin kovmuş
Yahu ne alakası var. Peygamber efendimizin hadisi var bu konuda. Salgın hastalık varsa bulunduğunuz yerden ayrılmayın diye. Bunlar fink atıyor sokaklarda. Ayıp olacak diye çocuğunun sağlığını tehlikeye mi atsın.

Sizde misafircilik oynuyorsunuz galiba şu dönem de. Yoksa bu kadar ısrar ve kararlılık ile bu saçma davranışı savunmazdınız

Son düzenleme:

Bence gözünü korkutmak için annem gelecek ama sen böyle yapmaya devam edersen gelemezsin demeli :)

Şu dönem de ne yaşadığımı ben biliyorum ya neyse

Ağzınıza sağlık. Her satırda oh iyi olmuş diye diye deşarj oldum. Ne kadar rahat bu insanlar ya. İyi bari eşinizde arkanızda

Başka bir yere gelmişler zaten gecerken uğramışlar bir ihtiyaçlarımı vardı acaba temas etmedikten sonra öüşmedikten sonra o kapı açılabilirdi
Siz bir insanın korona olduğunu duysanız mesela. Kapınıza gelse Evinize alır mısınız? Bebeğiniz de olsa. Hiç sanmıyorum. Din diyanete sarılın hemen böyle konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…