Kapıdan çevirdigim akraba ve uyuz kv

Allah analı babalı büyütsün, bu vesileyle eşinin ailesine biraz mesafe koy bence. Torununun sağlığındansa elin hatrını düşünen babaneden bi cacık olmaz

Aksam kv beni aradı nasil bagariyo ama
İşte sen kendini ne zannediyosun
Onlar te nerden gelmiş kabul etmemişsin orası oglumun evi
Sen gor bakalım annenler bidaha gelebiliyo mu o eve saydirip duruyo

Ben sunu okuduktan sonra ne diyeceğimi bilemedim. Boyle insan olmaz olsun. O kadin size nasil bağırir, terbiyesiz. Yok oglunun eviymis. O onun ogluysa, o adam sizin "aile"niz. Eskiler eslerine ailem diye bosuna demez. Ayrica anne babanizin gelmesine karismasi bununla tehdit etmesi de sinirlerimi tepeme çıkardı. Sanirim fazlasiyla empati yaptim. Bence bu gereksiz oksijen israfi kadin yuzunden esinizle aranizi bozmayin. Iyiki esiniz herseyin farkında. Ayrica bu nasil düşüncesizliktir ya siz tabiki cocugunuzu, kendinizi, esinizi dusuneceksiniz. Tabiki kabul etmeyeceksiniz su durumda aksi düşünulemez zatn. Sinek de kucuk ama nasil mide bulandırıcıysa bu akrabalariniz ve kv niz de o derece mide bulandirici, size takmayin demiyorum ama 5 para etmeyen insanlar yuzunden kendi huzurunuzu da esinizin huzurunu da bozmamaya calisin.

Hiç de ayıp etmemişsiniz onlar fink fink gezmiş size gelmiş e o zaman siz salak mısınız da 1 aydır evden çıkmıyorsunuz ne anlamı var o zaman sizin evde kalmanızın. Eşiniz size destek olduktan sonra sallayın gitsin.

Ah o kaynanayla öyle bi kavga ederim ki, 7 köy duyar. Bi daha da siler atarım. Yine çıktı ortaya çirkef yönüm, hiç saklayamıyorum.
Ayrıca eve almamakla süper yapmışsınız. O kadar yol gelmeden arasalardı, gelmek zorunda kalmazlardı. Millet kafayı yemiş hala kendilerine kapı arıyorlar oturmaya.

Tabikide bu kişilerin yaptığı ayıp, düşüncesizliklik. Benim etrafımda böyle insan yok ama olsa gelme diyemez balkonda ağırlardım dedim. Ayrıca bu insanlardan bulaşma ihtimalinden daha çok eşimden bulaşma ihtimali var, çünkü çalışıyor.

Bunu bilemeyiz. Eşi belki çok steril bir ortamda çalışıyor ancak gelenler belki kalabalıklarla temas ettiler. Zaten eşinin ne denli dikkatli hareket ettiğini konu sahibi yazmıştı bir yorumunda.

Ayrıca eşinin evi orası. Gelenlerin ise hiç bir şeyi.

Yine; iş zorunlu ama ziyaret keyfi.

Sizin misafir kabul etmeniz kendi tercihiniz derdim normal şartlarda ama unutmayalım ki bu salgın döneminde aldığımız kararlar sadece bizi ilgilendirmiyor. Bizler azami özen göstermezsek başkalarını da riske atabiliriz, sağlık çalışanlarının iş yükünü arttırabiliriz, onların ve ailelerinin sağlıklarını tehlikeye atabiliriz.

keşke evde yokmuş havası versedin hiç konuşmasadın bile.

Hepsini geçtimde bu kv hangi kapının köpeği oluyoda annengil bi daha o eve gelebiliyomu bak bakalım diyo

O değil de -salgın varken zaten eve almamakla cok iyi etmissiniz ama- ben şuna takıldım, haber vermek yok müsait misiniz diye sormak yok pat diye çıkıp geliyolar. Yani salgın olmasa bile normal bi zamanda olsak bile habersiz çat kapı geldikleri için kapıdan çevirseniz gene haklı olurdunuz. Ben müsait miyim uygun muyum evde miyim bi ara sor kardeşim dingonun ahırına mı geliyorsun?

Şu kv lerdeki "oğlumun evi" hadsizligine de ayrı ayar oluyorum zaten. Aynen oğlunun evi biz de o evdeki süs bitkisiyiz. Kim oluyor da annenlerin evine gelip gelemeyeceğine karışıyor? Evine kimin gelip kimin gelemeyeceğine kendisi mi karar veriyormuş? Hadsize bak.

Çok çok iyi yapmışsın, eşin de arkanda duruyor annesine karşı. Maşallah Allah bozmasın diyeyim. Kv ile görüşmezdim ben olsam. Eşime 'Senin karın' diye mesaj attığı için bile aramıyorum, arayıp laf sokuyor aramadım diye, yine aramıyorum herhalde böyle bir şey yapsa kanlı bıçaklı olur suratına bakmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…