Kapıdan çevirdigim akraba ve uyuz kv

Bu zamanda misafir kabül etmeyin diye bas bas bağırıyorlar sağlık kuruluşları, iyi etmişsiniz zaten ne çekiyorsak bu kuşağın cehaletinden çekiyoruz

Haberlerde 3 yaşindaki bebege bulasip yogun bakima kaldirildigini okuyunca cok etkiledi beni
Zaten eşimle çok dikkat ediyoduk daha da ozen gostermeye çalışiyoruz
Herkesin evladı kiymetlidir tabiki buna asla bi sözum yok ama bide biz 8 senede 5.tedaviden sonra kucagimiza aldik
insanların ne düşündügu umrumuzda degil elimizden geldıince dikkatli olmaya çalışıyoruz.

Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu.
Ya bu insanlardaki umursamazlığı, cahilliği anlamamız mümkün değil. Boş verin. Eşiniz de demiş telefonu açma diye. Belli ki kayınvalide saygısız. Size bu konuda hesap sormaya ne hakkı var, bir de bir dünya laf sayıyor? Açmayın telefonlarını, muhatap olmayın. Nerede nasıl davranacağınız konusunda kendi aklınız size yeter herhalde, bunu anlamıyorsa, az ötede kendi kendine konuşmaya devam etsin.

İyi yapmışsınız. Siz uzatmayın. Gerekeni yapmışsınız. Ne yaparlarsa yapsınlar. Her gün kahve içmeye gittiğim insana gitmiyorum ya da gelmiyor. K.v me gitmiyoruz. Böyle bir durumda, hele ki bebekli aileye gitmek, çok çok yanlış. Değişikler. Boş verin k.v yi. Evet ev oğlunun da evi. Ama oğlunun anasının değil. Vızıldamasın k.v .

Hayır yani ev oğlununda degilki kiracıyız biz
Boş konuşmaktan başka bişey yapmiyor işte

Çok iyi etmişsin, millet laftan anlamıyor. Yani bu artık cahillik bile değil beyni olması gereken yerde ne taşıyor bu insanlar. Hiç muhattap olma küsmeleri daha hayırlı

En cok kaynana sinir oldum ne demek oglumun evi ne demek birdaha annemler gelemez oraya ne sanıyo bu kadın kendini.yerinde olsam bu laflardan sonra kaynanaya hayatta konusmam

Şirin hanım gelen gelen eşinin annesi ya birde bir akraba çocuklu ev herkese halden anlar. Eşi çalışıyor oda dışarı çıkıyor onuda almasın o vakit eve
Çalışma kısmı çok önemli aşırı dikkat edilmesi lazım maalesef parasiz kalmayalım diye calisiyorlar,benim eşim berber kapattı dükkanı 3haftadir benle eşim arada annesini ziyarete bile gitse rahatsız oluyorum,,ki kadın tek başına yaşıyor ama çocukları ziyaret ediyor düşüncesi geliyor aklima bu gelenlerde biraz düşünceli olsun ya valla yeğenimi çok özledim 4haftadir market harici dışarı cikmadim gitmeyi sevmeyi çok istiyorum 15dk mesafemiz var gitmiyorum biraz anlayışlı olsun herkes bu zamanda

Eşin adammış...

söz konusu onun da çocuğu. bana kalırsa adam gibi adam olsa o ağzı bozuk anasının da akrabalarının da ağzına tükürmesi lazımdı çocuğunu tehlikeye attıkları ve huzurunu bozdukları için.

ama öyle örnekler var ki, şu kadar haklı durumda bile konu sahibine kızmadı diye kocasını öpüp başımıza koyasımız geliyo...

Şirin hanım gelen gelen eşinin annesi ya birde bir akraba çocuklu ev herkese halden anlar. Eşi çalışıyor oda dışarı çıkıyor onuda almasın o vakit eve
Birde yeğenim 6aylik olacak kıyamıyorum prensesime kuzum ya yanımda olsada sevsem findigimi teyzesinin gülü

Ol tabiki pamuklara sar,koruyacaz tabi evlatlarimizdan kıymetli kim var bende olsam alamazdim Rabbim sağlık hayırlı ömürler versin çocuklarımıza

Bence iyi olmus gelenlere bir ders gerekiyordu. Kimse ile kavga etmenize de gerek yok. Keyfi gelinmiş sonucta. Bircok insan dısarıya calısmak için gidiyor ama sonucta mecburiyetten keyfinden değil.

Ay korona olmasaydı alnınızdan öperdim sizi.. tebrik ederim çok çok çok iyi yapmışsınız. Boşverin küsen küssün kırılan kırılsın. Zaten düzen eskisi gibi olmayacak herkes evinde otursun. Ben 10 yıl kv kp ile yaşadım ama gelen giden haddi hesabı yok 4 aydır kendi evimdeyim ve şuan huzurun dibini yaşıyorum :)

Öfff... 70 km yol haber vermeden normal zamanda bile gelinmezken böyle zamanda gelen embesiller (özür dilerim konu sahibi) mi halden anlayacak? Böyle böyle adabına uygun hareket etmeyi öğrensin millet herşeyi geçtim habersiz gitmek bile yeterince terbiyesizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…