- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Evet karsima cikan herkes erol tas aliye ronaSisyphe bu dedikleriniz oluyor hele hele konu gayri müslimler ise kayışı koparıyor bizim millet onlar adına ben utanıyorum ama konu sahibinin eski konularını da biliyorum ben. Yani aileden tut da özel hayata iş hayatına kadar bir insanın karşısına çıkan herkes mi erol taş olur aliye rona olur. Bir de konu sahibi ile aynı azınlık toplumuna mensubuz, ortalamadan biraz daha hoşgörülü görgülü harem selamlık ilişkilere sıcak bakmayan insanlardır bizimkiler. Yine de olmaz diyemem allah bazen insana türlü musibetler veriyor yoruluyorsun tükeniyorsun. Eğer öyleyse tüm çabasıyla o ortamdan ayrılmaya çalışmalı konu sahibi, allah yardımcısı olsun keşke hiçbirimiz böyle durumlar yaşamasak.
valla inan çok haklısın ağzımı açsam neler dycemde yasak işte ban yerim yoksa cnm Atatürke laf uzatanlara sende tayyibi kötüle bak nasıl köpürürlerBursa'da yasiyorum. Bursa li olmaktan gurur duyuyorum. Bursa agirlikli olarak balkan ve kafkas gocmenidir. Milli mucadele döneminde oldukca aktiftik. Ozellikle Mudanya insani Ataturkcu ve aydindir.
Sorun yemyesil dagı , berrak suyu, tertemiz havasi, guzelim seftali agaclari olan Bursa m degil, guzel.Bursa min guzel insanlari hic degil. Sorun, Bursa da sanayilesmenin artmasiyla İc Anadolu ve Dogu Anadolu dan gelen ve farkli degerlere sahip insanlar. Bu insanlara saygi duyuyoruz. Yalniz o insanlar bize saygi duymuyor. Ataturkculer olarak gun gectikce kan kaybediyoruz. Serviste insanlarin konusmalarini duyuyorum ve sinirden dudaklarimi kemiriyorum. Ataturk e o kadar cok hakaret ediliyor ki. Bu basligi sizleri proveke amacli acmadim. Onemli olan calismak diye kiziyodum kendime. Saatini doldur cik diye diretiyordu kendime. Siyasi gorusu farkli ya da hic olmayan, evrensel dogrulardan bi haber insanlar ile ayni ortamda 10 saat gecmiyor. Karismadan duramiyorlar satasiyorlar daima.
Kizginim. Her ulus kendi icindeki sagliksiz bireyleri sessiz kalip besledikce kazandiklari , kaybettiklerinin yaninda denizde damla olacak buna yaniyorum.
Izmir e yerlesmez isem akil sagligimi yitirecegim. Dayanamadim bagirdim Ataturk e hakaret eden adama, Mangal gibi yuregin var ama beynin kucuk dedim. Önüne gelene satasan, terbiyesini yitirecek kadar hakaretler yagdiran insanlar kendilerine Allah dostu diyor.
Bu insanlari is hayatinda, mahallede, vergi dairelerinde ...heryerde goruyorum
Oooo bursa ,bendensinBursa'da yasiyorum. Bursa li olmaktan gurur duyuyorum. Bursa agirlikli olarak balkan ve kafkas gocmenidir. Milli mucadele döneminde oldukca aktiftik. Ozellikle Mudanya insani Ataturkcu ve aydindir.
Sorun yemyesil dagı , berrak suyu, tertemiz havasi, guzelim seftali agaclari olan Bursa m degil, guzel.Bursa min guzel insanlari hic degil. Sorun, Bursa da sanayilesmenin artmasiyla İc Anadolu ve Dogu Anadolu dan gelen ve farkli degerlere sahip insanlar. Bu insanlara saygi duyuyoruz. Yalniz o insanlar bize saygi duymuyor. Ataturkculer olarak gun gectikce kan kaybediyoruz. Serviste insanlarin konusmalarini duyuyorum ve sinirden dudaklarimi kemiriyorum. Ataturk e o kadar cok hakaret ediliyor ki. Bu basligi sizleri proveke amacli acmadim. Onemli olan calismak diye kiziyodum kendime. Saatini doldur cik diye diretiyordu kendime. Siyasi gorusu farkli ya da hic olmayan, evrensel dogrulardan bi haber insanlar ile ayni ortamda 10 saat gecmiyor. Karismadan duramiyorlar satasiyorlar daima.
Kizginim. Her ulus kendi icindeki sagliksiz bireyleri sessiz kalip besledikce kazandiklari , kaybettiklerinin yaninda denizde damla olacak buna yaniyorum.
Izmir e yerlesmez isem akil sagligimi yitirecegim. Dayanamadim bagirdim Ataturk e hakaret eden adama, Mangal gibi yuregin var ama beynin kucuk dedim. Önüne gelene satasan, terbiyesini yitirecek kadar hakaretler yagdiran insanlar kendilerine Allah dostu diyor.
Bu insanlari is hayatinda, mahallede, vergi dairelerinde ...heryerde goruyorum
bayanın eski konularını biliyo musunuz bilmiyorum ama çok insan var o tarzda emin olValla lilium ben atatürkçü bir insan değilim atatürk iyi anlamda ya da kötü anlamda benim için fazla birşey ifade etmiyor ama bir gün bile atatürke ya da başka insanların başka kutsallarına hakaret etmişliğim yoktur, etseydim bile tepkiyi en başta ailemden görürdüm bizi böyle yetiştirmediler. İnanır mısın benim gibi insanlar da aslında toplumda çok fazla ama her nedense insanlar iyi örnekleri değil kötü örnekleri görmeye meyilli.
Senin iyi niyetine inanmıyorum ben, abartılı kötü örneklerin insanların gözüne gözüne sokulduğu provoke edici bir başlık bu. Bütün hayatına -haliyle- hakim olmadığımdan kesin hükümden de çekiniyorum ama bir insanın çevresinde herrrşey bu kadar kötüyse belki de bakan kişinin penceresinde sorun vardır. Bundan sonra yazmayacağım.
ne alaka ramazan ?Ramazan geldi ya Ramazan provakatörleri iş başında. bu tarz konuların yalnızca polemik çıkarmak ve belli bir kesimi kötülemek amaçlı yazıldığını düşünüyorum
oruç Ramazan ayında tutuluyor ya o yüzden.ne alaka ramazan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?