Kapansana orucumuzu bozacaksin.

Anladığım kadarıyla F.hnm ve türbanlı kadınlarla ilgili bi probleminiz var. İşten ayrılma isteğinizin nedeni çok saçma ve basit. Neden insanlara bunu veriyorsunuz ?

Ulan yine mi pilav yoksa sen misin gız ababhahahaha

farklı değerler derken nasıl değerler? mesela "Allah dostu " görünümlü yada öyle olduklarını dile getirenlermi. ?? kimsenin iç dünyasını bilemeyizki. dışarda gördüğün uyuz insanlar belirli bir kesimden diye hepsi aynı olcak degil ya umarım bahsettiğin bu kesimden her insan için böyle düşününmuyorsundur. bencede İzmir e gitmen sağlığın için daha faydalı olur diye düşünüyorum nasil olsa orda hiç bahsettiğin düşünceler de insan yok .. umarım bu isteğin gerçekleşir :)

o kadarını biliyorum cnm zatende ramazanı bahane etmen saçma geldi bana biraz neyse oda senin görüşün
Ramazanı neden bahane edeyim? çok fazla oruçla ilgili konu açılıyor. genelde de oruç tutmayanlar tutanları yerden yere vuruyor. hepsinin provakatör olduğunu düşünüyorum, amaç belli

Ramazanı neden bahane edeyim? çok fazla oruçla ilgili konu açılıyor. genelde de oruç tutmayanlar tutanları yerden yere vuruyor. hepsinin provakatör olduğunu düşünüyorum, amaç belli
ee tutanlarda tutmayanlara aynı şeyi yapıyo ben iki tarafada yanlış diyorum

Bizim insanimizda su var : kotu olani begenmek, siyaha beyaz demek, pis olan bir seyi savunmak ve goklere cikarmak. Gayet ortada ve acik olan bir seyi gormemezlikten gelmek ve mantikli olan secenegi hicbir sekilde kabul etmemek ilginc.
Toplum olarak stockholm sendromuna tutulmusuz haberimiz yok

Yazdıklarınıza, yaşadığınız haksızlıklara hak verdim ama şu yazdıklarınız da fazla ayrımcı bir dil içeriyor bence. İnsanları Atatürkçü ya da olmayanlar şeklinde sınıflandırmanız da ayrımcılıktır. İç Analodu ya da Doğu Anadolu insanıyla ilişkilendirebileceğiniz kadar basit şeyler değildir.

Bunlar din, mezhep, siyasi görüş, ırk ya da bölgelerle alakalı değil, temel insani değerlerle alakalıdır. Temel insani değerlerin içselleştirilememesiyle ilişkilidir. Atatürkçü her insanın ille de çok makul olduğunu söyleyemeyeceğimiz gibi olmayanlar için de bunu söyleyemeyiz. Atatürke saygı duymak, düşüncelerini ve zekasını takdir etmek daha objektif bir bakış açısını gerektirir. Sevmeyi gerektirmez.

Bu ne Atatürkçülük meselesidir ne de dindarlık meselesidir. Bir ülkede hukukun üstünlüğü ilkesi hakim olmadıkça, insani değerlere saygı duyulmadıkça tabiki bunlar yaşanacaktır.

ne cekmissinz ben konu sahibi "oruç " tutanlardan .
daha şimdiden metroya gidene kadar karsilasacaklarini dusunuyorsun..
iyi düşün iyi böyle kötüyü çağırma :))