- Konu Sahibi erotikbrokoli
-
O halde kapanmayan biri size göre müslüman değil demekki .sen şuan neye dayanıyosun
ezbere konusuyosun
bizim dinimiz keyfin yerine gelince uygula dini değilki
yada kendını sıkma canın isteyınce olsun yok
farz diyor şart diyor mecbur diyor haram diyor
olabilir olmasada olur olayı yok
ayrıca müslümanız kapanmak zorundayız evet
bunu birbirimize diyelim veya demiyelim zorundayız
kapanalım veya kapanmıyalım zorundayız
açık ve net.
O halde kapanmayan biri size göre müslüman değil demekki .
Tuhaf
ne alakası var
okuyup bunu mu anladın güzelim
zorundayız diyorum
uyguladıgımızla ve yahut uygulamadıgımızla yargılanıcagız
bunu biliyoz en azından
Kızlar merhaba.
Daha önce daha önce açtığım topiğim (isteyenler baksın diye kelimeye link ekledim) erkek arkadaşımın babasının vefatından sonra ciddileşen ilişkimiz ve ailelerin tanışması üzerineydi. Ancak şuan daha ciddi bir derdim var. Bu hafta sonu tanışma olacak, ancak erkek arkadaşımın annesi evlendiğimde kapanmamı istiyormuş. Yoksa olmaz demiyor kadın ama kapanırsam mutlu olacağını ve ailelerine daha uygun olacağımı söylüyormuş. Çünkü erkek tarafında herkes kapalı. Benim ailemde de kapalılar var ama mesela bizde annem de açıktır yani kimsenin düşüncesine karışılmaz.
Anlayacağınız büyük bir ikilem içindeyim. Üstelik erkek arkadaşım da kapanırsam daha rahat edeceğimizi savunuyor. Ayrıca sırf kapanmadım diye annesinin hayır demesi durumunda yapabileceği bir şey olmadığını da ekliyor. Esasında beni asıl üzen de bu lafı oldu. Ne yani, ben hayır dersem ve annen de zamanla benden soğursa bırakır mısın diyorum adama. Arada kalırım ama annemi de üzemem demeye getiriyor. Sizce ne yapmalıyım? Kapanmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım? Bu noktada evlilik için kapanan bayanlardan yardım rica ediyorum.
bu nasıl zihniyet ben gerçekten anlamıyorum hiç madem kapalı birisini istiyormuş o zaman öylesini bulsaymış seni açıkken beğenip sonrada kapan demek nasıl bişey hiç aklım almıyo benim bu tarz bişeyin içinden gelmesi lazım başkalarının isteğine göre olacak bişey değilki ayrıca sırf annesi için senden vazgeçmeyi göze alıyosa bence bi kere daha düşün evlilik işini senKızlar merhaba.
Daha önce daha önce açtığım topiğim (isteyenler baksın diye kelimeye link ekledim) erkek arkadaşımın babasının vefatından sonra ciddileşen ilişkimiz ve ailelerin tanışması üzerineydi. Ancak şuan daha ciddi bir derdim var. Bu hafta sonu tanışma olacak, ancak erkek arkadaşımın annesi evlendiğimde kapanmamı istiyormuş. Yoksa olmaz demiyor kadın ama kapanırsam mutlu olacağını ve ailelerine daha uygun olacağımı söylüyormuş. Çünkü erkek tarafında herkes kapalı. Benim ailemde de kapalılar var ama mesela bizde annem de açıktır yani kimsenin düşüncesine karışılmaz.
Anlayacağınız büyük bir ikilem içindeyim. Üstelik erkek arkadaşım da kapanırsam daha rahat edeceğimizi savunuyor. Ayrıca sırf kapanmadım diye annesinin hayır demesi durumunda yapabileceği bir şey olmadığını da ekliyor. Esasında beni asıl üzen de bu lafı oldu. Ne yani, ben hayır dersem ve annen de zamanla benden soğursa bırakır mısın diyorum adama. Arada kalırım ama annemi de üzemem demeye getiriyor. Sizce ne yapmalıyım? Kapanmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım? Bu noktada evlilik için kapanan bayanlardan yardım rica ediyorum.
hiç bir fikrim yok :)O bu degil de neden EROTIKBROKOLI?
yorumunuz için çok teşekkürler. aslında bu konuda kendi aramızda az çok fikir birliği sağladık gibi. sen kapalı giyin, özellikle de kendi ailemin yanında öyle ol demeye başladı. ancak annesi onun dediğine olur verir mi bilemiyorum.bazen kendimi sorguluyorum. dinim için kapanabilir miyim diye düşünüyorum. işte bu noktada iş karşı tarafa düşüyor aslında. bana baskı yapmadan, dinin gerektiğini yaşa diye konuşsalar, belki anlarım ama annesi sürekli etrafı düşünerek konuşuyor. ben de baskı hissediyorum. inşallah ilerisi için sıkıntı olmadan halledebiliriz.Eşinizle ayrılmayı göze alıyorsanız kapanmayin...Ama hem evleneyim hem de kapanmayayim diye düşünüyorsanız yanılırsınız...Siz onun istediği gibi giyinmezseniz, O istediği gibi giyinen birini bulur ve bunu o yola siz itmiş olursunuz....İster inanın ister inanmayin...İster kizin ister kızmayın...
aynı lafı söyledim ona :)Annesinin istediği gibi birisini bulsun evlensin..
Kimsenin hayatınada müdahale etmesin bu erkekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?