- 20 Temmuz 2014
- 230
- 201
- 53
- Konu Sahibi erotikbrokoli
-
Annesi bizde zorlama yoktur ama aile yapımız bu, zamanla kendi isteğin gelince evlendiğinde kapanır diyomuş. Hani bizim kapanmasına sevineceğimizi bilsin, kapanma kararını kendisi versin diyormuş. Açıkçası annesinin değil, ben erkek arkadaşımın söylediğine bozuldum zaten. Kadın demek ki illa ki kapanacak yoksa kabul etmem dese beni bırakıcak bu yüzden... İnanın 2 senede bir gün bile beni üzmeyen insandan bunu duymak bitirdi beni...Ailesi için kapanıcaksın...
Peki senin ailen isteseydi böyle ılımlı olurmuydun?
Ve kendi içinden gelmeden onun bunun için kapanırsan tekrar acılma istedigin hep olucaktır.
Annesi için senden heran vazgecebilicek bi adamlada evliliğin e sini 10kez düşünün derim.
Kızlar merhaba.
Daha önce daha önce açtığım topiğim (isteyenler baksın diye kelimeye link ekledim) erkek arkadaşımın babasının vefatından sonra ciddileşen ilişkimiz ve ailelerin tanışması üzerineydi. Ancak şuan daha ciddi bir derdim var. Bu hafta sonu tanışma olacak, ancak erkek arkadaşımın annesi evlendiğimde kapanmamı istiyormuş. Yoksa olmaz demiyor kadın ama kapanırsam mutlu olacağını ve ailelerine daha uygun olacağımı söylüyormuş. Çünkü erkek tarafında herkes kapalı. Benim ailemde de kapalılar var ama mesela bizde annem de açıktır yani kimsenin düşüncesine karışılmaz.
Anlayacağınız büyük bir ikilem içindeyim. Üstelik erkek arkadaşım da kapanırsam daha rahat edeceğimizi savunuyor. Ayrıca sırf kapanmadım diye annesinin hayır demesi durumunda yapabileceği bir şey olmadığını da ekliyor. Esasında beni asıl üzen de bu lafı oldu. Ne yani, ben hayır dersem ve annen de zamanla benden soğursa bırakır mısın diyorum adama. Arada kalırım ama annemi de üzemem demeye getiriyor. Sizce ne yapmalıyım? Kapanmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım? Bu noktada evlilik için kapanan bayanlardan yardım rica ediyorum.
Tam konuyu okurken kafamdan gecenker asla böyle bir zor l amayi kabul etme saygisizlik ötesi birsey buDinimizdede zoelama yoktur.
Erkek arkadaşınız sizle ilişkisine başlarken körmüydüde acık oldugunuzu görmedi.
Bence bitirin gitsin. Ailesi yüzünden sizle cok kavga eder.
Kızlar merhaba.
Daha önce daha önce açtığım topiğim (isteyenler baksın diye kelimeye link ekledim) erkek arkadaşımın babasının vefatından sonra ciddileşen ilişkimiz ve ailelerin tanışması üzerineydi. Ancak şuan daha ciddi bir derdim var. Bu hafta sonu tanışma olacak, ancak erkek arkadaşımın annesi evlendiğimde kapanmamı istiyormuş. Yoksa olmaz demiyor kadın ama kapanırsam mutlu olacağını ve ailelerine daha uygun olacağımı söylüyormuş. Çünkü erkek tarafında herkes kapalı. Benim ailemde de kapalılar var ama mesela bizde annem de açıktır yani kimsenin düşüncesine karışılmaz.
Anlayacağınız büyük bir ikilem içindeyim. Üstelik erkek arkadaşım da kapanırsam daha rahat edeceğimizi savunuyor. Ayrıca sırf kapanmadım diye annesinin hayır demesi durumunda yapabileceği bir şey olmadığını da ekliyor. Esasında beni asıl üzen de bu lafı oldu. Ne yani, ben hayır dersem ve annen de zamanla benden soğursa bırakır mısın diyorum adama. Arada kalırım ama annemi de üzemem demeye getiriyor. Sizce ne yapmalıyım? Kapanmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım? Bu noktada evlilik için kapanan bayanlardan yardım rica ediyorum.
Benim eşimin bütün sülalesi kapalı bir tek ben açığım ama tek bir kelime duymadım daha Allah hepsinden razı olsun, dinde zorlama yoktur Allah kısmet ederse inşallah bir gün o da olur ama şimdilik kafamda öyle bir şey yok eşim bu konuda diretse onunla da çok kötü kavga ederim hattaKızlar merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?