- 20 Temmuz 2014
- 230
- 201
- 53
- Konu Sahibi erotikbrokoli
-
bana kapanmazsan ayrılmam senden ama içimde uhte kalır dedi, evet. annesi beni çok sevmiş, sadece kapansın istiyorum diyor ama öyle konuşunca elalem ne der kaygısı ile kapatmak istediğini düşünüyorum. sonuçta bana iyilikle neden kapatmak istediğini anlatsa belki kabul ederim. sonuçta hepimiz müslümanız.Ayrıca bu adam sadece annesi icin değil, kendisi için de kapanmanin daha iyi olacağını,daha mutlu olacağını söylüyor...Yani sırf annesi icin değil....Kendisi de, sen kapanınca dahamutlu olacağını söylüyor....Sen kapanmazsanneolacakbiliyormusun, O adamın içinde hep bi ünde olacak, yolda kapalibir kız gördüğünde, keske ben bunlardan biriyle evli olsaydım diyecek.....Yani adam içten içe hep bunu düşünecek.
.
aynı lafı söyledim ona :)
bana kendi isteğinle kapan diyorlar kapanacağın zaman ama bir yandan da alttan alta baskı kuruyorlar. hani senin istemenle olsun ama sen gene de çok bekleme gibisinden. bence onlar da ne yapacağını şaşırmış :)kapalı biri olarak söylüyorum. kendin istemedikçe kimse için kapanma !
eğer günün birinde kapanırsanda kimse için açılma.
onlar kendi inançları doğrultusunda seni iyi yönlendirmeye çalışıyorlar kendilerince.bana kendi isteğinle kapan diyorlar kapanacağın zaman ama bir yandan da alttan alta baskı kuruyorlar. hani senin istemenle olsun ama sen gene de çok bekleme gibisinden. bence onlar da ne yapacağını şaşırmış :)
Canim benim , ya kapanmazsan ? Bunu dusunup tedirgin oluyorlar...Bak diyorum sana eger sen kapanmazsan ve evlenirsen adamin ivinde hep bi uhde kalacak....Çünkü yolda gördüğü her kapalı kiz için, içi yanacak, pişmanlık duyacak....Çünkü her zaman duygularınızı bu yoğunlukta yasayamazsiniz....Ayrıca sen de olan şeyler kapalı kızda da var, cinsellik aşk vs.... Çünkü cinselllik,aşk, yönünden senin kapalı olan kızdan farkın yok....Fark olmadığı için de hep soyle düşünecek "neden ben kapalı bir kız dusunmedim de bunun peşinden gittim".....
Evet bence de kendi kafa yapısına göre biriyle evlenmeli....İçinde uhde kalacaksa,kendi hayat tarzına uygun birisi ile evlensin..
Hem siz neden bu kadar etkileme yapıyorsunuz anlamadım..
Benim anladığım kadsriya ne kız arkadaşımız adamdan vazgecebiliyor, ne de adam kız arkadaşımızdan...Eger bu şekil bir evlilik olursa, (kizin kapanmadigi bi evlilik) ilerde oluşabilecek sıkıntıları söylüyorum...Çünkü sen şimdi gencsin güzelsin, belki şimdi seni güzelliğin.için seviyor, adama ister istemez yadlanafaksin,cirkinleseceksin, geriye ne kalacak ? Kişiliğin karakterin ve onun kafa yapısına uyup uymamak...Sen de kapanmayarak onun kafa yapısına uymadığını için gelecekte sana pek.bi saygı duymayacak.....İçinde uhde kalacaksa,kendi hayat tarzına uygun birisi ile evlensin..
Hem siz neden bu kadar etkileme yapıyorsunuz anlamadım..
Ayrıca sırf kapanmadım diye annesinin hayır demesi durumunda yapabileceği bir şey olmadığını da ekliyor.
Arkadaşım geldi aklımasizin gibi kayınvalidesinin isteği üzerine kapanmış ve 2 yıl içinde açılmış bana göre değil zorla olmuyor diyorKızlar merhaba.
Daha önce daha önce açtığım topiğim (isteyenler baksın diye kelimeye link ekledim) erkek arkadaşımın babasının vefatından sonra ciddileşen ilişkimiz ve ailelerin tanışması üzerineydi. Ancak şuan daha ciddi bir derdim var. Bu hafta sonu tanışma olacak, ancak erkek arkadaşımın annesi evlendiğimde kapanmamı istiyormuş. Yoksa olmaz demiyor kadın ama kapanırsam mutlu olacağını ve ailelerine daha uygun olacağımı söylüyormuş. Çünkü erkek tarafında herkes kapalı. Benim ailemde de kapalılar var ama mesela bizde annem de açıktır yani kimsenin düşüncesine karışılmaz.
Anlayacağınız büyük bir ikilem içindeyim. Üstelik erkek arkadaşım da kapanırsam daha rahat edeceğimizi savunuyor. Ayrıca sırf kapanmadım diye annesinin hayır demesi durumunda yapabileceği bir şey olmadığını da ekliyor. Esasında beni asıl üzen de bu lafı oldu. Ne yani, ben hayır dersem ve annen de zamanla benden soğursa bırakır mısın diyorum adama. Arada kalırım ama annemi de üzemem demeye getiriyor. Sizce ne yapmalıyım? Kapanmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım? Bu noktada evlilik için kapanan bayanlardan yardım rica ediyorum.
Sirf annesi değil , eş adayı da, kapanırsa daha mutlu olacaklarını söylemiş....Aşk,cinsellik yoğun duygular geçici...Geriye karakterler,yaşam felsefeleri ve kafa yapilari kalacak....Bunlar da uyumsuzluk varsa sıkıntı olabilir gelecekte....Gerisini okumadım..Annesinin hayır demesiyle senden vazgeçen biriyle umarım yollarını birleştirmezsin.
Çok sinirleniyorum bazen..İslam bu değildir ya..Resmen etiketliyor "kapanırsa ailemize daha uygun olur" diyerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?