- Konu Sahibi lorinaceae
çarşaf giymek geri kalmış medeniyet seviyesine inmek değildir.
ben peygamberimizin eşlerinin seviyesiz ve kör cahil olmadıklarına inanıyorum. onlar da çarşaflıydı ve bizim dünyada örnek almamız gereken ilk kadınlar onlardır.
dilerim rabbim gözlerdeki perdeyi açar ve hidayeti bizlere nasip eder.
her ne kadar katılmasam da fikrinize saygı duyuyorum.
Hahahaha ahirettede sana ne kadar çağdaş giyinmişsin gel şöyle cennete gir diyecekler zaten![]()
Benım etrafımdakı herkes kapalı türbanlı. En gencinden en yaslısına kadar. Bende açik ınsan sayılmam sadece saçım açık.imanın kimde olduğunu allah bılır sizler bilemezsiniz Kaldıkı iman çarşafa girmekten ibaret değildir. Cahılıye devrinde yapılanları neden yeniden yapmak istiyorsunuz? Aynen geri kalmışlık demektir? Bir suru çarşaflı kadın varken neden birden bire tesetturlu oldular ? Herkesin seçimi en başta olduğum gıbı saygımı kaybetmeden konuşmama devam edeceğim.ha burda bn bir ıkı carsaflıda görüyorum cok affedersiniz ama yazın sıcakta içine jartiyer giyip ustune carsaf giyiyor Buda iman etmek değilmi? onun yerıne bilekte mantonuzu gıyınız turbanınızı guzel şekilde baglayınız. Dikkat çekmemek ıcın çarşafa gıreceksınız ama butun insanlar sıze donup donup 5kere bakacaklar boyle daha cok günahs gunaha gıreceksınız mademki ahıret sorgulaması yapıyoruz. Hıc kimse peygamberımızde dahil carsafa gıreceksınız dıye buyurmamıslardır. Kadınların sac tellerini dahi göstermesi gunahtır demişlerdir. O dönemde manto olsaydı ozaman bana karsı cıkmayacaktınız. Ne ıyelım herkes kendinden mesuldur.