Kapana kısılmış gibiyim...

Geçmişte yapılan/ yapılmayan şeyleri düşünmeyin sürekli bunun sizden başka kimseye zararı olmaz. Gelecekte boşanma gibi korkularda taşımayın insan kendi korkularının esiridir. Bunları düşündükçede korkularınız kendini gerçekleştirir. Şükredin eşiniz iyiymiş. Aynı şeyleri yaşadım inanın yetim gibi evlendim ama şuan eşimle çok mutluyum çok şükür. Sizde henüz herşey güzelken meslek yoksa meslek edinin. Varsa da kücük büyük demeden başlayın. Bu eşinizden bağımsız bir kariyer olsun lütfen

Erkek kardeşleriniz e helal olsun iyi yapmislar en azindan sizi savunan birileri var cokta haklilar

Güçlü olursan bir gün şayet bu günlerini unutma. Ben güçlendim ve hiç birşeyi unutmadım

Ah aaaaah beni bir siz anlarsiniz desenize. Dusundukce daha kotu oluyor aslinda dusunmemek lazim bir ara zikirlere falan yonelmistim kafam epeyce dagildi tekrardan baslicam eşim e ticaret yapiyor banada is kuruyor zaten benim meslegim normalde herkesin kabul edecegi bi meslek değil gecesi gunduzu olmayan bi nevi esnaflik yerim vardı açıkçası simdi oyle bisey yapamam mecburen esim is kuruyor ben ona borcumu öderim ama. Is e karar verdik yemege cikip konuştuk proje vs. Bana bak sakin beni dolandirma dedim. Benim esim cok fena bu parasal konularda ahahahahah ay suan karsimda kahkaha atiyorum simdi dicek neden gülüyorsun cok kurnazdir kafasi cok calisir masallh onu cok seviyorum sizinde esinizle mutlu olmaniza cok sevindim ama insanin ailesi boyle olunca yüreği yaniyor. Kaynanaya gidiyorum kizina kuzummmmm diye sesleniyor kizi da diyor ki anneeeeenmmn sonra tekrarliyor kuzummm sanki nisbet yapar gibi ama onlarin bir sucu yok onlar benim icimde kopan firtinalari nerden bilsinler ben onlara herseyi gulluk gulistanlik gosteriyorum bide inanir misin ailemid3 seviyolar ailem her zaman başkalarına karsi maske taktiği icin...