• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlet kadını koruyormu koruyor gibimi yapıyor ?

asla yargılamak değil amacım ama ;

aksamı darp edildim eşim tarafından
sabahsı oğlumnla evi terk ettim.. o benim.. kimse annesi gibi bakamaz..
davam acılana kadar da oğlumla görüştürtmedim yanlız. benimle ve kalabalık yerde gördü babasını..

dava sonucunda da 6 ay uzaklaştırma aldı kendisi

vallahi ne diyim bilemiyorum

ben devletin kadına olan tutumunu yadırgıyorum kaçarken kızı uyandırsa o ses yapsa evdekiler uyansa dahada vahim olaylara yol açmazmıydı sizce neyse durumu yaşayan anlar kızkardeşim kızını bırakıp kaçmadı kocasını bırakıp kaçtı kızı zaten doluruyolar ALLAHın izni ile yasal yollarla alacağız kızımızı

yasal yollarla cok beklersiniz canım.. arkadaşım oğlunu 2 sene sonunda alabildi..
evlat bu ya baska bişeye benzermi cantamı almam..
kızıma tıp oynucaz seninle babandan saklanıcaz derim o evden onunla cıkarım..

kızkardesinin eşi şimdi kızını koz diye kullanıcak
kardeşinin kızı yanında olmadığı icin psikolojisi daha da bozulucak
allah yardımcınız olsun...

Arkadaşım benim eşim polis kadın koruma bölümünde görevli. Polis korumuyor demişsin her gün en az beş kadın başvuru yapıyor. Emin ol hepsi koruma istiyor polis iyice araştırmadan, mahkeme kararı olmadan koruma veremez. Kiminin eşi sadece bağırmış kadın koruma istiyor eee nasıl olacak ? Eşimin dediğine göre karakolda bu işle görevli 15 polis var ve binlerce koruma başvurusu var biraz mantıklı olun lüften kim kime nasıl yetişsin e bunlar da insan. Her gün bütün polisler sorumlu oldukları kadınları arıyor durumlarını soruyor, çok zor durumda olanlara risk butonu veriliyor, sığınma evine yerleştiriliyor, uzak bir yere gitmesi gerektiğinde polis arabasıyla götürüp geri getiriyor, en ufak bir sorunda saatlerce kadının kapı önünde bekliyor .Ama insanlar diyor ki bakkala giderken de polis beni korusun e olmuyor ama keşke çok memur olsa da herkese özel koruma verilse o bile bir yere kadar 7/24 kimse sizle kalamaz.
ocak 2011 de darp davam acıldı
15 ocak 2012 de davam görüldü taaam 1 sene bu sene zarfında bn o adamdan boşanmıstım bile..
ha beni öldürmediğine duacıyım..

kızımızı aldık icra yolu ile yaklaşık 3 hafta oluyor
6 ayda uzaklaştırma verdiler silahına felan el koydular adamın
aynı şekilde 6a y geçici velayetinide aldı kızının 6 ay 500 lirada gecici nafaka bağlandı

ama hala avukat boşanma davasını açmadı mesela acele etmeyin felan diyo kızı aldık bundan sonrası geçer diyo

yani işler bi şekilde yoluna giriyor ama prosedur çok ama çok ağır işliyor tabikide bi kadın biz değiliz binlerce dava var bunun bilincindeyim ben fakat şunu söylemek istiyorum kalp krizi geçiren birisine git haftaya gel denilirmi denilmez bu işte öyle can tehditi var yani basvuru yapılır yapılmaz mesela direk polis uyarı yapsa zorlamayla bişey yaparsa karısına başına gelecekleri anlatsa silahını hemen alsa

haberlerde boy boy kadın cinayetleri gösterileceğine kadını öldürdükten sonra adamada neler yapıldığını anlatsalar

broşürlede ki bilgileri erkeklerinde gözüne soksalar kadının yalnız olmadığını yada yaptıklarının ciddi yaprımları olacağını anlasalar

bu ülkede o kadar çok şiddete uğrayan tecavüze tacize uğraşan aşağılanan o kadar çok kadın varki hepsi korktuklarından sesini çıkaramıyor annelerimiz bile başımızda erkekter arada vurur bişey olmaz diyolar

ben burda konu açıyorum kızını bırakıp gelmiş o ne biçim anne diye kınıyolar nasıl ne şekilde kaçmış kimsenin umrunda değil

biz kadın olarak bir bütün olmalıyız bedenlerimizede kesnlikle erkeklerin eline vermemeliyiz kız çocuklarımızı erkenden evlendirip aman evini yurdunu bilsin diyeceğimize bence en önce okutmalı haklarını öğretmeliyiz

gözünüz aydın canım kızkardeşinin kızını yanına almasına sevindim bundan sonra zamanla herşey yoluna girecektir
diğer yazdıklarında da çok haklısın sonuna kadar katılıyorum:31:

Bakanlar miletvekilleri aile içi şiddete karşı sürekli konuşuyolar tv de ama iş icraata gelince sıfır. Geçen üst komşu kızlarını ve karısını öldüresiye dövdü polisi aradık 2 saat sonra apartmanın önüne geldi baktı 2 saniye ve bindi geri gitti yani adam cinayet işlese polisin ruhu duymayacak. Nasıl korunacağız biz şiddetten.

bizim ülkemizde maalesef insan hakları maalesef sıfırrr

ırk ayrımcılığı din ayrımcılığı kadın erkek ayrımcılığıı

ve maalesef polis çok ama çok bıkkın bu tarz konularda bıkmış artık poliste ben bu süreç içersiinde polisten bir gıdım yardım almadım icra dairesindeki memur bile akşam 5 e yetişsin diye canla başla uğraşto polis ise evrak eline gitmemiştir diye gelip eşlik etmedi

bilemiyırum rabbim bu tarz durumda olan kadınlara gani gani yardım etsin çok zor streçli vede yıpratıcı bi süreç ben teyze olarak çok yıprandım anne bize yansıtmasada daha çok yıprandı tabi çocukta aynı şekiklde şuan babası ile telefonda konuşmak hiç istemiyo biz kesinliklr doldurmuyoruz çocuğu

Back