Oğlumu yeğenlerim aralarına almıyor demişsiniz de onun için sordum.Erkek kardeşim 4 yil once boşandı eşi aldatip başkasıyla gitti
1 yegenim var
Kizkardeslerim bekar
Evet orada oldu kavga zaten o orda kaldi ben evime geldim param bitti babamda gel bize diyince geldimKoca adam babaevine mi döndü boşanınca?
Diger yegenimde gezmeye geldiOğlumu yeğenlerim aralarına almıyor demişsiniz de onun için sordum.
Yok ben abinizi kast etmiştim.Evet orada oldu kavga zaten o orda kaldi ben evime geldim param bitti babamda gel bize diyince geldim
O paralı olarak askerlik yapti bir kac yil sonra birikimim yapti simdi de evlendi 2 ay olduYok ben abinizi kast etmiştim.
Neyse anlaşamadık sizinle :) evde kaç kişi kalıyorsunuz şu an?O paralı olarak askerlik yapti bir kac yil sonra birikimim yapti simdi de evlendi 2 ay oldu
BaYok ben abinizi kast etmiştim.
Param bitmişti faturalarin günü geçmişti evde yiyecek yoktu 3 4 gun bekledim zatenSen evinde oturacaktın boşanana kadar evi ilk terkeden mahkemede haksız oluyor diyebiliyorum..
Afedersin de o kocan olacak adamcıkta eş*k gibi gönderecekti para onunda çocuğu sen tek başına yapmadın ya bakmaya mecbur
Ayar oluyorum böyle adamlara..
Zorla batıracaksın böylelerine
Evinde durup barodan ücretsiz avukat talep edip nafaka bağlatmaya bakacaktın.
7 kişiNeyse anlaşamadık sizinle :) evde kaç kişi kalıyorsunuz şu an?
Ba
Param bitmişti faturalarin günü geçmişti evde yiyecek yoktu 3 4 gun bekledim zaten
Her yerden engelliyim bende engelledim 2 gün önce babam bir iş anlaşması için sehir dışındaydı eve daha gelemediİstemedin mi ?
Eş*k gibi bakacaksın bu çocuğa deseydin baban arayıp söyleseydi böyle insanlara çirkef olacaksın başka çaresi yok
Siz cok iyi niyetli düşünüyorsunuz ama ne yazikki böyle aileler var. Benim ailemden biliyorum. Duzelmezler böyleleri eminim o dereceÇocuğunuz anaokulu çağına gelmiş.
Aileniz söylense bile sonunda onların evladısınız.
Kabullenirler zamanla.
Çocuğa biraz onlar bakar, okul zamanı gelince okula başlar. Siz de çalısmaya başlayın, biraz eve falan destek olur, Gönüllerini hoş tutarsınız, biraz para biriktirirsiniz.
Zamanla yoluna girer.
Normal sms atın gel konuşalım diyin gurur için değermi bunca saçmalığaHer yerden engelliyim bende engelledim 2 gün önce babam bir iş anlaşması için sehir dışındaydı eve daha gelemedi
Babam aramaz erkek kardeşime bile babam ayrı ev tutturtmadi sen çalış birikimini yap dedi babam biraz otoriterdir ve inatçı
Esim beni engellemiş her yerdenEşin seni hiç aramadı öı? Sen neden aramadın neden hayatım bize noldu ne yapıyoruz demedin? Sorunumuz yoktu diyorsun ama bence eksik şeyler var sanki kaynana iftira atıyor gibi
Hattim borctan dolay tamamen kapandı onun hattida kapalıNormal sms atın gel konuşalım diyin gurur için değermi bunca saçmalığa
Ailem kabullenmek istemiyor bizim ailede ilk boşanan kardeşim oda karısı başkasıyla gittiBen sizin ailenizi elestirmiyecegim elestirirsem cok ağır ve kırıcı seyler söylerim. Çünkü bu konuda cok yaralıyım benim aileme cok benzettim ne yazikki herkes anne baba olamaz el iyisi diye bir tabir vardir benim ailem tam da oyle mesela ben yeni evliyim babam bana ne dedi biliyor musunuz evlenmeden önce bana bak evleniyorsun ama sonra gelipte 3 ay sonra 6 ay sonra 5 sene sonra biz yapamıyoruz edemiyoruz ayrılıyoruz demek yok. Ve bu serefsiz insan senelerce cocuk hasretiyle yanmis ve sonunda bana kavusmus alkolik kendini otoriter zanneden psikopat in teki. Annem olacak serefsiz de ne nisani beee ne kınası be ne kinasi yapamam kins gibi seyler soyledi bilirsiniz kina gecesini kiz tarafı yapar sagolsun eşim başımı onume egmedi icimde birakmadi da kendisi bana otelde kina gecesi yapti. Her erkek yapmaz beni cok sevdi. Ve kizkardesim olcak kisi oda 24 yasinda 23u yeni bitirdi evime gelipte abla yardim edeyim evini duzmene demedi bile misafir gibi geldiler dugune kinaya sonra s...tr olup gittiler. Evimi tuttugumda temizlettim. Gitti uyudu. Sonra akli dank etti de bulaşık yikadi yeni tabaklarimi paketren cikarip aman onuda yapmasaydi. Gelinlik provama tek basima gittim. Bunlar unutulmuyor. Simdi aram esimle tingirdasa donebilcegim bir ailem yok cocugum olsa da hor görürler kalk burdan git cekil dağıtma yaramazlik yapma. Kabullenmezler. Lanet olsun sabahlari uyaniyorum aklima bunlar geliyor esime yansitmamaya calissam da icimdeki intikam atesi korukleniyor. O zaten anlıyor. Keske anlamasa ama anliyor. Kaynana ve es konusunda sansliyim da onlarada guvenmiyorum babam beni saymamis elin adami yarin g...tume bir tekme attiginda sokaklarda kaybolur giderim. Onun icin simdi bi is kuruyorum kendime daha dogrusu kocam kuruyor bende issizim koca parasiyla geciniyoruz anlayacagin. Sizin eski konunuzu okudugumda cok ofkelenmistim ama bisey yazmadim buna dayanamadim yazdim size boyle davranamazlar yaptiklari cok ayip o evde size yığıntı muamelesi yapamazlar dusman gibi mi bakiyorlar dogrudur inanirim ben simdi anneme gidiyim o da etraftaki o... çocukları laf etmesn diye gidiyorum onlara bayildigim icin degil saat gidip kalkiyoruz ordada annem bana komsulariyla el le yabanciyla konustugu gibi davraniyor bana diyor ki ne ikram edeyim sana ?? Ne icersin ben bu sozleri kaldiramiyirum. Yani bu ne demek misafirsin sen bura senin evin degil. Sanki canım bise istese kalkip hazirlayamam. Oteki alkolik kocasi da çalışmaz etmez 5 kurus parasi yok ama ben o kadar serefsiz bir insanim ki anneme gizli gizliden harclik para veriyorum ufak tefek yerimde başkası olsa onlarin suratina bakmaz. Bana neler yaptilar nisanliligim burnumdan geldi ceyizimden herseyime olay cikarttilar ned3n mi daha evel sozlendim ama evlenmeden ayrildim bunda da oyle olacwk sandilar nitekim oyle olmadi esimin maddi durumu cok iyi oldugu icin a dan z ye herşey oldu. Benim yaptigim iyilikler karsima cikti diyelim. Bide b3n cok sevdim esimde beni simdi dusunuyorum da ben gitsem beni kapidan almazlqr herhalde senin yerin kocanin yani derler sizi yine almislar eve lutfen ise gir calis lütfen bak boyle aileleri Rabbim islah etsin
Ne diyeyim bilemedim. Eğer boşanırsanız çalışmaktan başka hiçbir seçeneğiniz yok unutmayın. Çalışmamışsınız hiç ne iş olsa yaparım diyebiliyor musunuz?Hattim borctan dolay tamamen kapandı onun hattida kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?