Kapana kısılmış gibiyim...

Kuzu diğer konunda-esim haber gonderdi- abilerin,baban senin tarafında iken bu konuda olaylar biraz daha farklı ilerliyor.İstersen yeni konu açmak aynı yerden ilerlesin konun.

Paraya ihtiyaçları yok ki
Annem ben bakamam zaten krese verirsin ise girebilirsen dedi oysa ben biraz birikimim yapip evimi ayiracaktim
Yığınla umudum hayalim vardi

Ne biçim ailen var senin ya. O kardeşlerini büyük bir sınav bekliyor bence söyle onlara. Zor durumdaki insanla dalga geçmek nedir?
Hele ufacık çocuğa gösterilen tavır. Çocuklar kötülük bilmez büyükler öğretir. Demek ki yeğenlerinin yanında da konuşuluyor.

Bir miktar paran veya işin olsa direk ayrı ev bak derdim ama eşin özür dilerse evine dönüp ondan gizli birikim yapman bence en doğru hamle olacak..

Ya bu ihtimali düşün ya da evdekilere kulağını tıkayıp işe girip bir süre birikim yap..

Kuzu diğer konunda-esim haber gonderdi- abilerin,baban senin tarafında iken bu konuda olaylar biraz daha farklı ilerliyor.İstersen yeni konu açmak aynı yerden ilerlesin konun.
Bilmiyorum ki sürekli konu açmak la da hata ediyorum galiba
Erkek kardeslerim yanimda gibiler

Güzel hayal..

Eşim pişman gibi değil sanki
Bide elektrik eski kiracının üzerine yani istesede kapatamaz
Ev sahibiyle konuştum evi boşaltın diyeli 2 gün oldu bizim ev sahibi evi bit boş bırakmaz hemen kiraya verirdi öyle birşey olsa eşim yine ulaştırırdi eltimle haberi

Bi ufak cinnet gecir. Hepsini sustur. En temizi.

Acaba eşine bi adım mahiyetinde ağzına geleni sayıp oğlunun durum karşısında tavirlarini yazıp vicdanını rahatsız edip içine sindiremeyecegi laflar mi saysan sonra engellesen bosanma asamasinda mahkemede sana bi zararı olur mu güzel biz kışkırtmadan sonra durmaz ya dava açar ya af diler ben olsam öyle yapardım tüm kavgalarda da yöntemim budur :)

Az once eltim mesaj atti anahtarı gonderecekmissin abim eşyaları alacak diye
Bir yakinimiz kazada vefat etti sabah orda herkes gonderemem şimdi o durumda degilim yazdım kapattim
Ailene söyle anahtar istemiş diye ve bence gönderme sana muhtaç olacak o pislik insan oğlunu bari arayıp sormaz mi ya oğlunun bahanesiyle senin tepkisi ogrenip hareket etmez mi ya
Son olay hariç ev içindeki iletisiminiz nasıldı

Iyiyiz suan sessizlik hakim

Eve 2 boğaz daha geldi diye gıcık oluyorlardır. Kız kardeşin bekar mı? Evde senin çocuğunu istemeyen yeğenler kimin? Onların ne işi var orda? Kendi evleri yok mu?

Az once eltim mesaj atti anahtarı gonderecekmissin abim eşyaları alacak diye
Bir yakinimiz kazada vefat etti sabah orda herkes gonderemem şimdi o durumda degilim yazdım kapattim
Evin 1 tane mi anahtarı var eşinde yok mu? Çilingirle açtırsın terbiyesiz. Evde kıymetli, özel eşyanız yok mu?

Eve 2 boğaz daha geldi diye gıcık oluyorlardır. Kız kardeşin bekar mı? Evde senin çocuğunu istemeyen yeğenler kimin? Onların ne işi var orda? Kendi evleri yok mu?
Erkek kardeşim 4 yil once boşandı eşi aldatip başkasıyla gitti
1 yegenim var
Kizkardeslerim bekar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…