• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapana kısılmış gibiyim...

şuan olumsuz duygulardasınız ne deseler batıyordur.Bazı insanların destek veriş tarzı farklı olabilir.Zaten canınız yanmış bunları takmayın.Orası ananızın babanızın evi.Bugün size olan yarın onlara da olabilir hatırlatın.Kendi paranızı kazanmaya bakın herşeyi kafanıza takmayın Allah sabır versin.

şuan olumsuz duygulardasınız ne deseler batıyordur.Bazı insanların destek veriş tarzı farklı olabilir.Zaten canınız yanmış bunları takmayın.Orası ananızın babanızın evi.Bugün size olan yarın onlara da olabilir hatırlatın.Kendi paranızı kazanmaya bakın herşeyi kafanıza takmayın Allah sabır versin.
Allah razı olsun

Sende eşine haber yolla çocuk sende kalmak istiyor diye niye butun yükün altina sen giriyorsun anlamiyorum.Nasil olsa çocuğa bakamiyacak parası yokmuş bırak birazda o tutuşsun maksat huzuru kacsin yoksa çocuğunuzu verin demiyorum

Sende eşine haber yolla çocuk sende kalmak istiyor diye niye butun yükün altina sen giriyorsun anlamiyorum.Nasil olsa çocuğa bakamiyacak parası yokmuş bırak birazda o tutuşsun maksat huzuru kacsin yoksa çocuğunuzu verin demiyorum
Bana inat alır ona göre bakmak ta ne var ?

Durumunuza cok uzuldum..babaniz calismaniza izin vermiyorsa evde igne oyasi el isi gibi seyler isleseniz biliyorsaniz eger..ya da cesaretinizi toplayip onlari karsiniza alin..boyle eli kolu bagli oturup kendinize ve cocugunuza bu psikolojiyi yasatmayin..cocuk zaten simdi alt ust olmustur...allh yardimciniz olsun ne diyim...

Ben ne halt edeceğim?
Ailemin yanına geldim ama pişmanım
23 yaşında ki kiz kardeşim neredeyse düşman gibj davranıyor bana cahilsin birşey bildiğin hayat tecrüben yok dedi
Annem hiçbirşey yapamazsın kadınsın zayifsin yapamazsin vs vs
Babam hiç muhattap değil

Eşim evi boşaltın ev sahibiyle konustum elektrik su herseyi kestirecegim diye haber yollamış

Oğlum u yegenlerim aralarina almiyor
Ne zaman gideceksiniz diyorlar

15 yaşındaki kiz kardeşim sürekli tripli bana oğluma

Avukat tutmayacaklar para yardımı da yok yani

Ve ben beş kurussuz kaldım

Ailemin yanına geldiğime pişmanım (barışmami gerekirse ozurdilememi istiyor gibiler)
Eve gidemem kira yi odeyecek durumum yok
Vs vs
Kapana kısıldım

Kız kardeşim sen iki gün sonra aglayarak dönersin sen dayanamazsin
Boşanman en iyisi ama bosanmazsin
Çocuğun velayeti için en azından avukatla görüssem dedim annemle kızkardeş im aynı anda bir sus ber ra zaten o adam çocuğu almaz herkes kabul eder mi
Iki gün sonra bulur bir kız kadın mutlu olur vs dediler
Tek birşey konusturmuyorlar avukat vs
Sürekli kızkardeş im dalga geciyor gibi
Hep böyleydi zaten
5 6 gun oldu bir kere aglayamadim içimi kimseye dokemedim
Yaa kıyamam size.. Kimse yadirgadigini yasamadan ölmüyor bu hayatta.. Bakalim onlarin nasil evlilikleri olacak? Ne acı ailenizden destek görememeniz.. Dilerim Allah yardimciniz olur.. Baroya basvurun en azindan avukat icin.. Dualarim sizinle..

Koca mi affetsem bu seferde sen eziksin derler
Hep senden derler
Ne derlerse desinler.. Kim ne der diye yasamayin hayati.. Kalbiniz ne diyor akliniz ne diyor önemli olan o.. Onlar size göre mi yasiyor? Hayir.. Siz de kimseye göre yasamayin..

Ne derlerse desinler.. Kim ne der diye yasamayin hayati.. Kalbiniz ne diyor akliniz e diyor önemli olan o.. Onlar size göre mi yasiyor? Hayir.. Siz de kimseye göre yasamayin..
Kalbim affetme geri dönme diyor
Aklım ailenin yanında yapamayacaksin oğlun mutsuz olacak (evlenirsin zaten beklemezsin sende gibi yorumlar yapiliyor ki bir kere ağzım yandı istemiyorum)
Kocana dön diyor

Kadin sığınma evleri de pek hoş değilmiş diye duydum önerenler olmus.Cok zorda kalmadıkça gerek yok bence.Ailesini aramasin da.Ya sonucta onceden bu ailedeydi.Niye tekrar yer arasin insan.Ne değişti bir çocukla geldi.Gerekirse çalışsın çocuğun masrafları olacak birikim yapsın.

Ailen hakkında anlattıklarını okuyunca tüylerim ürperiyor.
Allah yardımcın olsun.
Eşinle ancak sağlam bi özür dilemesi halinde barışmalısın ki şuan öyle bi durum gözükmüyor(inşallah değişir bu durum)

Canım benim, belliki ailen senin ciddiyetine “güvenmiyor”.
Eğer kararında ciddiysen aileni bir araya topla, de ki ben boşanma kararımda ciddiyim, boşanıp işe girip evimi ayıracağım, eğer yanımda bana destek olacaksanız, lütfen psikolojik olarak beni yıpratmayın zaten yeterince üzgünüm. Yanımda olmayacaksanız da ben baroya ücretsiz avukat talebinde bulunup başımın çaresine bakacağım, hatta evde istemiyorsanız sığınma evlerine başvururum. Kesinlikle geri dönmeyi düşünmüyorum, herkes bunu kabul etsin. Sizden sadece manevi destek bekliyorum.

Kararın kesinse bu konuşmayı yap çok faydalı olacak

Ben ne halt edeceğim?
Ailemin yanına geldim ama pişmanım
23 yaşında ki kiz kardeşim neredeyse düşman gibj davranıyor bana cahilsin birşey bildiğin hayat tecrüben yok dedi
Annem hiçbirşey yapamazsın kadınsın zayifsin yapamazsin vs vs
Babam hiç muhattap değil

Eşim evi boşaltın ev sahibiyle konustum elektrik su herseyi kestirecegim diye haber yollamış

Oğlum u yegenlerim aralarina almiyor
Ne zaman gideceksiniz diyorlar

15 yaşındaki kiz kardeşim sürekli tripli bana oğluma

Avukat tutmayacaklar para yardımı da yok yani

Ve ben beş kurussuz kaldım

Ailemin yanına geldiğime pişmanım (barışmami gerekirse ozurdilememi istiyor gibiler)
Eve gidemem kira yi odeyecek durumum yok
Vs vs
Kapana kısıldım

Kız kardeşim sen iki gün sonra aglayarak dönersin sen dayanamazsin
Boşanman en iyisi ama bosanmazsin
Çocuğun velayeti için en azından avukatla görüssem dedim annemle kızkardeş im aynı anda bir sus ber ra zaten o adam çocuğu almaz herkes kabul eder mi
Iki gün sonra bulur bir kız kadın mutlu olur vs dediler
Tek birşey konusturmuyorlar avukat vs
Sürekli kızkardeş im dalga geciyor gibi
Hep böyleydi zaten
5 6 gun oldu bir kere aglayamadim içimi kimseye dokemedim

Ne cahillik bu ya!
Kızkardeşlerinin alanı daraldı heralde
Onlara ne
Yaptığınız şeyden eminseniz yolunuzdan vazgeçmetyin
Biraz kulak tıkayın ve onların önünde bu duygusallığınızı göstermeyin
Yavrunuz varmış toparlanın dik durun.
Sonrasında bir işe girer kendinizede bir ev açarsınız.

Canım benim, belliki ailen senin ciddiyetine “güvenmiyor”.
Eğer kararında ciddiysen aileni bir araya topla, de ki ben boşanma kararımda ciddiyim, boşanıp işe girip evimi ayıracağım, eğer yanımda bana destek olacaksanız, lütfen psikolojik olarak beni yıpratmayın zaten yeterince üzgünüm. Yanımda olmayacaksanız da ben baroya ücretsiz avukat talebinde bulunup başımın çaresine bakacağım, hatta evde istemiyorsanız sığınma evlerine başvururum. Kesinlikle geri dönmeyi düşünmüyorum, herkes bunu kabul etsin. Sizden sadece manevi destek bekliyorum.

Kararın kesinse bu konuşmayı yap çok faydalı olacak
En mantıklı yorum bu.

Senin ailede iş yok ki seni geri göndermek istiyorlar üstüne biz suçluyuz affedin diyecekler nerdeyse.. Sinir oluyorum bu zihniyetteki ailelere
Eğer geri dönersen aileside arkasında değil nasılsa diye yapmadıklarını bırakmazlar sana.
Bi kadın sığınma evlerini araştırsan.

Ber ra cim kardeşlerinle haklı olduğun bir konuda kavga et. Allah sizi o zaman eşinizin eline düşürmesin siz yaşamayın emi. De.

Umursamamakta çalış. Belki konuşmak iyi geliyordur bilmem ama istersen konuları kapattır. Sürekli bu konuyla meşgul olma. Gerekirse kızları babana şikayet et. Terbiyesizlik etmelerine müsade etme. Ağırlığını koy. Yönetimi eline al.

Ben olsam ikisini de iyi bir hallederim. Siz kim köpek :/

aile mi düşman mı belli değil.valla bunları çekeceğine koca müsvetten bile iyidir bunlardan.insanın ailesi bile böyle olunca elin adamının yaptıklarını çok görmemek gerek demek ki.

Back