• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapana kısılmış gibiyim...

Kuzu diğer konunda-esim haber gonderdi- abilerin,baban senin tarafında iken bu konuda olaylar biraz daha farklı ilerliyor.İstersen yeni konu açmak aynı yerden ilerlesin konun.

Paraya ihtiyaçları yok ki
Annem ben bakamam zaten krese verirsin ise girebilirsen dedi oysa ben biraz birikimim yapip evimi ayiracaktim
Yığınla umudum hayalim vardi

Ne biçim ailen var senin ya. O kardeşlerini büyük bir sınav bekliyor bence söyle onlara. Zor durumdaki insanla dalga geçmek nedir?
Hele ufacık çocuğa gösterilen tavır. Çocuklar kötülük bilmez büyükler öğretir. Demek ki yeğenlerinin yanında da konuşuluyor.

Bir miktar paran veya işin olsa direk ayrı ev bak derdim ama eşin özür dilerse evine dönüp ondan gizli birikim yapman bence en doğru hamle olacak..

Ya bu ihtimali düşün ya da evdekilere kulağını tıkayıp işe girip bir süre birikim yap..

Kuzu diğer konunda-esim haber gonderdi- abilerin,baban senin tarafında iken bu konuda olaylar biraz daha farklı ilerliyor.İstersen yeni konu açmak aynı yerden ilerlesin konun.
Bilmiyorum ki sürekli konu açmak la da hata ediyorum galiba
Erkek kardeslerim yanimda gibiler

keske boyle dara dusup ne yapacagini bilmeyen gidecek yeri geliri destegi elinden tutani olmayan insanlar icin bir super kahraman olsa yada herhangi bir bolgenin ilcesini sadece magdur kadinlara ayirsalar ve orda sadece kadin calisanlar ve kadin isverenler olsa.
birikimini yapip yapip duzenini kurabilecek duruma gelenler davul zurnayla ugurlansa ne bilim of of

Güzel hayal..

Eşinizin şuanki psikolojik durumundan net bi haber alabilseniz keşke emin olsanız pişman olduğundan oglunuz için bi şans verin derdim.
Ayrıca evin elektrik şu faturalarını iptal etmek içinboşaltmak mi gerekiyor bahane arıyor sizinle direk iletişim kurmak istiyor
Eşim pişman gibi değil sanki
Bide elektrik eski kiracının üzerine yani istesede kapatamaz
Ev sahibiyle konuştum evi boşaltın diyeli 2 gün oldu bizim ev sahibi evi bit boş bırakmaz hemen kiraya verirdi öyle birşey olsa eşim yine ulaştırırdi eltimle haberi

Ben ne halt edeceğim?
Ailemin yanına geldim ama pişmanım
23 yaşında ki kiz kardeşim neredeyse düşman gibj davranıyor bana cahilsin birşey bildiğin hayat tecrüben yok dedi
Annem hiçbirşey yapamazsın kadınsın zayifsin yapamazsin vs vs
Babam hiç muhattap değil

Eşim evi boşaltın ev sahibiyle konustum elektrik su herseyi kestirecegim diye haber yollamış

Oğlum u yegenlerim aralarina almiyor
Ne zaman gideceksiniz diyorlar

15 yaşındaki kiz kardeşim sürekli tripli bana oğluma

Avukat tutmayacaklar para yardımı da yok yani

Ve ben beş kurussuz kaldım

Ailemin yanına geldiğime pişmanım (barışmami gerekirse ozurdilememi istiyor gibiler)
Eve gidemem kira yi odeyecek durumum yok
Vs vs
Kapana kısıldım

Kız kardeşim sen iki gün sonra aglayarak dönersin sen dayanamazsin
Boşanman en iyisi ama bosanmazsin
Çocuğun velayeti için en azından avukatla görüssem dedim annemle kızkardeş im aynı anda bir sus ber ra zaten o adam çocuğu almaz herkes kabul eder mi
Iki gün sonra bulur bir kız kadın mutlu olur vs dediler
Tek birşey konusturmuyorlar avukat vs
Sürekli kızkardeş im dalga geciyor gibi
Hep böyleydi zaten
5 6 gun oldu bir kere aglayamadim içimi kimseye dokemedim
Bi ufak cinnet gecir. Hepsini sustur. En temizi.

Acaba eşine bi adım mahiyetinde ağzına geleni sayıp oğlunun durum karşısında tavirlarini yazıp vicdanını rahatsız edip içine sindiremeyecegi laflar mi saysan sonra engellesen bosanma asamasinda mahkemede sana bi zararı olur mu güzel biz kışkırtmadan sonra durmaz ya dava açar ya af diler ben olsam öyle yapardım tüm kavgalarda da yöntemim budur :)

Az once eltim mesaj atti anahtarı gonderecekmissin abim eşyaları alacak diye
Bir yakinimiz kazada vefat etti sabah orda herkes gonderemem şimdi o durumda degilim yazdım kapattim
Ailene söyle anahtar istemiş diye ve bence gönderme sana muhtaç olacak o pislik insan oğlunu bari arayıp sormaz mi ya oğlunun bahanesiyle senin tepkisi ogrenip hareket etmez mi ya
Son olay hariç ev içindeki iletisiminiz nasıldı

Ailene söyle anahtar istemiş diye ve bence gönderme sana muhtaç olacak o pislik insan oğlunu bari arayıp sormaz mi ya oğlunun bahanesiyle senin tepkisi ogrenip hareket etmez mi ya
Son olay hariç ev içindeki iletisiminiz nasıldı
Iyiyiz suan sessizlik hakim

Eve 2 boğaz daha geldi diye gıcık oluyorlardır. Kız kardeşin bekar mı? Evde senin çocuğunu istemeyen yeğenler kimin? Onların ne işi var orda? Kendi evleri yok mu?

Az once eltim mesaj atti anahtarı gonderecekmissin abim eşyaları alacak diye
Bir yakinimiz kazada vefat etti sabah orda herkes gonderemem şimdi o durumda degilim yazdım kapattim
Evin 1 tane mi anahtarı var eşinde yok mu? Çilingirle açtırsın terbiyesiz. Evde kıymetli, özel eşyanız yok mu?

Eve 2 boğaz daha geldi diye gıcık oluyorlardır. Kız kardeşin bekar mı? Evde senin çocuğunu istemeyen yeğenler kimin? Onların ne işi var orda? Kendi evleri yok mu?
Erkek kardeşim 4 yil once boşandı eşi aldatip başkasıyla gitti
1 yegenim var
Kizkardeslerim bekar

Back