Sen buna laf anlatamazsınki çünkü bunun dinle alakası yok zamanında her haltı yemiş yemiş sonra herşeyi kendine göre yorumluyor aslında günah dememiş bunu demiş vs diye inan cvb verdiğimizde değmez
Bir kedi miyav dedi evet her düşünceyi takip ediyorum ki senin gibi insanları kandıran kişilere pirim vermemek için. Ve düşünceler yorumlar aynı. Zina yaklaşımı , Kabe ve tesettür hakkında ki yorumların aynı sen bir kedicik değilsen bile kimlerin düşüncelerini kelime kelime aynı yazdığın belli. Yani gittiğin yol kedicik yolu
Bir kedi miyav dedi evet her düşünceyi takip ediyorum ki senin gibi insanları kandıran kişilere pirim vermemek için. Ve düşünceler yorumlar aynı. Zina yaklaşımı , Kabe ve tesettür hakkında ki yorumların aynı sen bir kedicik değilsen bile kimlerin düşüncelerini kelime kelime aynı yazdığın belli. Yani gittiğin yol kedicik yolu
sen kendi doğrunu emir belleyip elaleme günah-sevap biçerken sorun yok biz kuran'a göre bunun yanlış olduğunu anlatınca mı sıkıntı?
işinize gelmiyor tabii....
Bu kadar dindarsın ya hani madem öyle sabahın bu saatine kadar nette ne işin var namaz kılmayamı kalktın yoksa , bence bunları konuşan birinin evinde net bile olmamalı
Bu kadar dindarsın ya hani madem öyle sabahın bu saatine kadar nette ne işin var namaz kılmayamı kalktın yoksa , bence bunları konuşan birinin evinde net bile olmamalı
ben hocayım dedim mi?
siz yanlış bir beyanda bulunuzdunuz konuda ben de bunun kuran'a göre yanlış olduğunu söyledim.
size bir şeyler ezberletilmiş diye onun doğru olması gerekmez.
kuran okuyun. kuran.
anlamayan sensin Allah'ı düşünecek bir durum yok ortada diyorum yarım saattir!
başı açmak, kapatmak bu kişisel bir tercihtir sadece neden bu konuyu ilahi bişeymiş gibi zannediyorsunuz ki?
bastan beri yorumlarını okuyorum da soylemeden gecemeyecegim hanımefendi siz hangi sıfatınızla kuranı kerimi kendi kafanıza gore yorumlayabiliyorsunuz,tovbe hasa Allahı dusunecek durum yok dedıgınıze gore zaten Allaha iman etmediginiz aşikar.Sizin ınancınız veya inançsızlıgınız elbette size amma velakin bu kadar saygısızca yuce dinimizi ve ona inananları bu sekilde ayrıstırmak ne alaka.Size ne ayrıca sahsi fikrinizi soyleyin gecin.Kendi inancsız fikirlerinizi empoze etmek nedir yani.Kendisi serefli yuce dinimize saygısızca laf eder ama baskalrından saygı bekler kişiliğiniz de ortada.
e öyle düşünüyorlarsa ne güzel kuran'a rehber edinmişlerse bunda kötü bir şey mi var?
gülecek bir şey göremedim ben.
kutsal kitabımızla alay mı ediyorsun sen?