Çevreye göre yaşamayın diyecem de çok zor farkındayım.
Bazı ilahiyat profesörleri kapanmak diye bir şey olmadığını sürekli söylüyorlar,onlar mantıklı geldi bana falan diyebilirsiniz.
Çevreye göre yaşamayın diyecem de çok zor farkındayım.
Bazı ilahiyat profesörleri kapanmak diye bir şey olmadığını sürekli söylüyorlar,onlar mantıklı geldi bana falan diyebilirsiniz.
Kuklasi degilim tabiki kucuk yasta evlendik oda ailesinin soylediklerini onemsedi. Cok sukur guzel bi evliligimvar.Basini ortmek kotu birsey degil. Ama kendim olmadigimi hissediyorum.Esinizin kuklasi misiniz siz? Bunu dusunceginize milleti mi dusunuyosunuz? Ne demek yani eskiden boyle istedim simdi gerek yok demek, bu size zerre deger vermedigini gosterir bence. Cevreden daha ciddi sorunlariniz var bence, size saygi duymayip oyuncagi gibi goren koca gibi...
Bir tanıdığım da eşinin baskısıyla kapanmıştı, mutlu değildi. Baskılardan bıkıp evi terk etti. Sonrasında eşi çok pişman oldu, geri dön her şey istediğin gibi olsun baskı yok artık gibi şeyler söyledi. Kadın hemeen açıldı ve şimdi çok mutlu. Evliliği de düzeldi. İnsanlar tabi laf ediyor ama kimseyi takmıyor mutlu olduğu için.
Açıl, ileride kapanmak istersen kendi isteğinle kapanırsın.
Ay ne güzel adam kendi fark etmiş. Geceleri kulağına mı fısıldadın kız yoksa bilinçaltıyla mı oynadın adamın
Bende evliligimin daha iyi bi sekilde surecegini dusunuyorum. Bu yuzden evi terketmem tabiki. Dediginiz gibi uc bes gun konusulir unutulur mu yoksa kotu gozle mi bakilir ? Sanirim arada laf carpittim anladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?