Kapalıyım açılmak istiyorum ama ne yapacagımı bilmiyoruum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
- bu durumu yaşayan var mı?
- İlk olarak ne yapıcam bilmiyorum kıyafet mi almalıyım acaba?
- Niye açıldın diyen birine kibarca ne demem gerek?
ciddi bir şekilde dememi yanlış anlamayın. Tanıdığım biri vardı sürekli bi açılıp bi kapanan. İsteyen istediğini giysin ama sürekli aç kapa yapınca hoş olmuyo diye söyledim hani iyi düşündünüzmü kesin kararlı mısınız anlamında:)

Yaşadım bu durumu,sebebini söylemek istediklerime söyledim istemediklerime de öyle olması gerekti dedim geçtim,yorum yapamayacaklarını anlamaları için gerekli duruşu sağladığınızda kimse soramıyor bile zaten.Önceden de başımı örtmediğim için eski kıyafetlerimi giymeye devam ettim ben

Hayalinde olan bir kıyafet yok mu, onu alarak başla. Ve hayat senin hayatın, soran olursa "öyle istedim" de geç.

Ne inancım ne de nasıl giyindiğim yoruma açık değil bu konuyu seninle konuşmayı tercih etmiyorum diyip geçin. Açıklama yapmayın kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Direkt sınır çizmek yerine açıklama yapmaya çalışırsanız konu uzayacaktır. Soran densizler olursa net bir şekilde bu konuyu kapatın bence.

Eşimin bir kuzeni var, sürekli bir açılıyor bir kapanıyor. Belki 10 defa açıldı kapandı. Biz ona bugüne kadar ne bir şey dedik ne de sorduk. Bunu yapmaya hakkımız da yok zaten. Bu onun kendi kararı (ya da kararsızlığı) ve kimseyi de ilgilendirmez.

Son düzenleme:
Ne kapandım ne açıldım.Ama siz kapandığınızda da muhtemelen çevrenizden şaşkın bakışlar görüp, neden ? sorularına maruz kalmışsınızdır.Daha deneyimlisinizdir bana göre ne diyeceğiniz konusunda yani.

Kime neyse... Nefret ediyorum başını örtene ya da örtüsünü açana verilen tepkilerden.Aslında asıl öfkem başkasının tüm seçimlerine burnunu sokan canlılara.Kime ne ya....

Bana uymayan bir şeyse yorum yapmam görmezden gelirim, he yok desteklediğim bir şey ise de güzel olmuş yakışmış vs. hepsi bu.Herkes kendine sunulan hayatı yaşasa bir diğerininkine burnunu sokmadan dünya daha yaşanır bir yer olacak

Bence şakaya vurun paşa gönlüm istedi deyin patlatın kahkahayı .Ciddiye alıp cevapladığınızda mevzu uzar

Yahu. Karşınızdaki insanı 3 yaşında falan mı zannediyorsunuz ? Kararı vermiş başka bir durumdan bahsediyor

Kapalıydım 4ay önce tesettürü bıraktım 1 Allahın kulu sormadı. çıktığım alışverişten baş örtüsü almadan döndüm ilk kez. Kararımı kendi içimde vermiştim sadece eşime ve anneme söyledim uyguladım. Siz kararlı olduktan sonra ister kapanın ister açılın kimse birşey sormuyor. Kimsenin karşısında da ezilip bükülmeyin kararınızı açıklamak için.

Şimdiden ne cevap vercicem derdine düştüyseniz sizin bu açıklama yapma çabasıda olan halinizi çevrenizde ki boş boğaz insanlar çok kullanır üzülürsünüz. Kararlı şekilde canım öyle istedi deyin gecin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…