Kapalı teknik ile Burunda çıkıntı

Rumeysaasd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
21
0
25
Arkadaşlar 2 hafta önce kapalı burun ameliyatı oldum bugün bandajlarım çıktı ama burnumun kemerli olduğu kısımda hala kemik hals orada duruyor bunu hissedebiliyorum ileride ödemleri attıkça ve oraya basınç uyguladikca düzelir mi bilgisi olan varsa yazar ise çok sevinirim:)

ameliyatın üstünden 6 ay geçmeden burnun görüntüsü oturmaz. ödem nedeniyle öyle görünüyo olabilir. eğer düzelmezse revizyon için dr. unuza tekrar gidersiniz.

Artık bende öyle düşünüyorum peki doktoru şikayet edebilme gibi bi yetkim var mı biliyormusunuz

Artık bende öyle düşünüyorum peki doktoru şikayet edebilme gibi bi yetkim var mı biliyormusunuz
hangi doktorda yaptırdınız? canınızı sıkmak istemem ama pek ödem gibi durmuyor, sanki hiç estetik olmamış gibi duruyor. Benim burnum ameliyattan sonra çok kalkıkdı ve çok şişdi ama hiç böyle çıkıntı yoktu, ki öncesinde kemerli bir burnum vardı.. şimdi dümdüz kemersiz.. yani inş ödemdir geçer sizdeki ama demek istediğim ödem böyle durmuyor benim bildiğim..

2 hafta daha çok erken değil mi. Gaza gelip şikayette bulunmayın. Sonra o size karşı dava açabilir. Ödemler geçsin. 6 ay 1 seneyi tamamlayın. Son şekli bir ortaya çıksın, öyle plan yaparsınız

2 hafta daha çok erken değil mi. Gaza gelip şikayette bulunmayın. Sonra o size karşı dava açabilir. Ödemler geçsin. 6 ay 1 seneyi tamamlayın. Son şekli bir ortaya çıksın, öyle plan yaparsınız

Zamanaşımı dolabilir o zamana. Derhal ihtar çekmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…