- 3 Ocak 2020
- 21
- 0
- 25
- Konu Sahibi Rumeysaasd
Nasıl yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar 2 hafta önce kapalı burun ameliyatı oldum bugün bandajlarım çıktı ama burnumun kemerli olduğu kısımda hala kemik hals orada duruyor bunu hissedebiliyorum ileride ödemleri attıkça ve oraya basınç uyguladikca düzelir mi bilgisi olan varsa yazar ise çok sevinirim:)
Yarın gideceğimDoktora gittin mi peki
Açıp kapatmış bence tabi eski halini görmek lazım ama ufacık bir ameliyat görüntüsü yok hiç yok ödem anlaşılır bu ödem değil
6 ay sabredeyim diye düşünüyorum sonra bakacağım Nasıl olacak diyeCanım fazla bir değişiklik yok böyle doktor olur mu ya hiç mi Allah korkusu yok kimse doktorun git konuş neresini yapmış ameliyat
Sen yine de bir sor şikayet için kaç ay olması gerekiyor belki 6 ay zaman aşımıdır En kötü başka doktora git fikir al benim burnum yapılmış mı de ödem var mı de ona göre ilerle çünkü bu adam sana parani geri vermeli En iyisi bu sanırım bir doktor görüşü al mutlaka6 ay sabredeyim diye düşünüyorum sonra bakacağım Nasıl olacak diye
Sen yine de bir sor şikayet için kaç ay olması gerekiyor belki 6 ay zaman aşımıdır En kötü başka doktora git fikir al benim burnum yapılmış mı de ödem var mı de ona göre ilerle çünkü bu adam sana parani geri vermeli En iyisi bu sanırım bir doktor görüşü al mutlaka
Şu an masajla düzeliyor ama sizin dediğinizi de bir araştıracağım zamanınızı ayırdığınız ve yprum yaptığınız için çok teşekkür ederim:)Sen yine de bir sor şikayet için kaç ay olması gerekiyor belki 6 ay zaman aşımıdır En kötü başka doktora git fikir al benim burnum yapılmış mı de ödem var mı de ona göre ilerle çünkü bu adam sana parani geri vermeli En iyisi bu sanırım bir doktor görüşü al mutlaka
AynenCanım bunun ödemle alakası yok, doktor yapamamış
HahaArkadaşlar 2 hafta önce kapalı burun ameliyatı oldum bugün bandajlarım çıktı ama burnumun kemerli olduğu kısımda hala kemik hals orada duruyor bunu hissedebiliyorum ileride ödemleri attıkça ve oraya basınç uyguladikca düzelir mi bilgisi olan varsa yazar ise çok sevinirim:)Eki Görüntüle 2572002