Kapalı teknik ile Burunda çıkıntı

Arkadaşlar 2 hafta önce kapalı burun ameliyatı oldum bugün bandajlarım çıktı ama burnumun kemerli olduğu kısımda hala kemik hals orada duruyor bunu hissedebiliyorum ileride ödemleri attıkça ve oraya basınç uyguladikca düzelir mi bilgisi olan varsa yazar ise çok sevinirim:)

Benim de ameliyattan beri buna benziyor ve hiç bir değişme olmadı. Bana göre kemerim hala belirgin duruyor. Senin ki geçer inşallah.

Açıp kapatmış bence tabi eski halini görmek lazım ama ufacık bir ameliyat görüntüsü yok hiç yok ödem anlaşılır bu ödem değil

Eklentiler

• IMG_20200110_044508_781.jpg
    IMG_20200110_044508_781.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 116
Canım fazla bir değişiklik yok böyle doktor olur mu ya hiç mi Allah korkusu yok kimse doktorun git konuş neresini yapmış ameliyat

6 ay sabredeyim diye düşünüyorum sonra bakacağım Nasıl olacak diye
Sen yine de bir sor şikayet için kaç ay olması gerekiyor belki 6 ay zaman aşımıdır En kötü başka doktora git fikir al benim burnum yapılmış mı de ödem var mı de ona göre ilerle çünkü bu adam sana parani geri vermeli En iyisi bu sanırım bir doktor görüşü al mutlaka

Sen yine de bir sor şikayet için kaç ay olması gerekiyor belki 6 ay zaman aşımıdır En kötü başka doktora git fikir al benim burnum yapılmış mı de ödem var mı de ona göre ilerle çünkü bu adam sana parani geri vermeli En iyisi bu sanırım bir doktor görüşü al mutlaka

Eklentiler

• IMG_20200110_213942_606.jpg
    IMG_20200110_213942_606.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 139
Şu an masajla düzeliyor ama sizin dediğinizi de bir araştıracağım zamanınızı ayırdığınız ve yprum yaptığınız için çok teşekkür ederim:)

Merhaba şuan burnunuz nasl düzeldimi bendede aynı sorun var 4. Ay önce ameliyt oldum ama kemer çıkıntısı hala var.
Arkadaşlar 2 hafta önce kapalı burun ameliyatı oldum bugün bandajlarım çıktı ama burnumun kemerli olduğu kısımda hala kemik hals orada duruyor bunu hissedebiliyorum ileride ödemleri attıkça ve oraya basınç uyguladikca düzelir mi bilgisi olan varsa yazar ise çok sevinirim:)Eki Görüntüle 2572002
Haha

X