- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boydan kaybediyorlarmış1. Konunun kapalılıkla alakası ne
2. Türk erkeklerine kıran mı girdi?
Filin adı olsa da tadı acıdırKadın fil istiyor sen burda su kaplumbağalarından bahsediyorsun.
Ben yurt dışında yaşarken apartmanda üst katimizda siyahiler vardı. Yemekleri çok felâket kokuyodu.yemek yaptıkları zaman evde duramıyorduk.Spor salonunda tek kaçtığım ırk siyahiler, kadınlı erkekli çok kötü kokuyorlar maalesef.
Hepsi duş almıyor olamazlar tenleri kötü koku bırakıyor, o işte o kokuyuda çekmeye razıyım diyorsan bir dene
Kadın malafat diyo sen diyosun solaryuma gönderbenim anlamadığım o kadar büyük şeyi napacaksın. bul kendine esmer birini al seviş doya doya. türkiyede esmer erkekten çok ne var? bide solaryuma gönder al sana siyahi erkek
Siyahi erkek sevdanızı neden millete itiraf etmek zorundasınız? Milyonlar tek yürek sizin cinsel tercihlerinizi merak etmiyor bence, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.Bebikom, bizim sanki arzularımız yokmuş gibi davranıyor ya millet. Ben siyahi bir erkekle cinsellik odaklı bir birliktelik düşündüğümü itiraf edemiyorum kimseye.
malafat ne ben onu bilmiyorum?Kadın malafat diyo sen diyosun solaryuma gönder
Ne sen sor ne ben söyleyimmalafat ne ben onu bilmiyorum?
söyle ya benim türkçe yetmedi bu noktadaNe sen sor ne ben söyleyim
Mahmut Abinin türban+zenci fantezisi, mix yapmak istemiş.1. Konunun kapalılıkla alakası ne
2. Türk erkeklerine kıran mı girdi?
Hahahahhahahhaahhahahhahaha masum…malafat ne ben onu bilmiyorum?
Kız nası söyliyim mesela at şeyine kelebek konmuş orda ki şey ne? Ay yakıcak hesabımısöyle ya benim türkçe yetmedi bu noktada
Kız nası söyliyim mesela at şeyine kelebek konmuş orda ki şey ne? Ay yakıcak hesabımı
yemin ederim bilmiyorumHahahahhahahhaahhahahhahaha masum…
Margırıt sen anlatHahahahhahahhaahhahahhahaha masum…