- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
Tatlisiz yasaniyormus ya en cok ona sasiriyorum
sen daha önce bunları bana derken mümkün gelmezdi. Ama cidden öyle. Aklıma bile gelmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlisiz yasaniyormus ya en cok ona sasiriyorum
Evet kavrulmus olmasi sorun olabilir. O kadar hovardalik da yapmazsak yasamayak beeebelki kavrulmul olması sorun olabilir ama o da çiğ yenmiyo be, aslında yeniyoda dişleri çok acıtıyo
bilmez olurmuyum hararet olunca günde bir bardak portakal suyu içiyorum en azından meyvenin suyu,kolada içerim ayda bir zararlı olmayan bir şeymi kaldıPortakal suyunun esit derecede zararli oldugunu biliyormuydun?
Benim cocugum yok. Ben kolayi keyfine iciyorum.
Benimkiler gayet iyi durumda.
Azaltmayi basardim, yakinda kokten birakicam.
Beni zayıf noktadan vurdun?Çaya dayanırım ama kolaya zaafım var.Şimdi alsam akşama kalmaz.Huyumu bildiğim için almamaya gayret ediyorum.Bazen aldığımızda kalmayınca;Oğlum ,hepsini içtin mi?diye soruyor.Oğlum senin sağlığını düşündüğüm için ,kola zararlı içmeyesin diye fedakarlık yaptım,ben içtim diyorum.
teşekkürle ipekçim bakıcam mutlakaCanım şöyle söyleyeyim.
Ben tiroid sorunu yaşadıktan sonra beslenme şeklimi değiştirdikten sonra hayatımda neler olduysa kan tahlilleriyle belgeliyorum. Nitekim ben bilim olmadan rastgele hareket edecek biri değilim. Her şey rasyonel yani. Öncesi ve sonrası. Bunun için hem de sağlıklı beslenme adına topik açtım. Güzel fikirler çıkıyor. Zaman zaman uğrarsan renk katarsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asimato-nodul-hakkinda-her-sey.899292/page-62
ben alayım kocaya kabak çekirdeyiEvli olanlar eşine kabak çekirdeği yedirsin prostat kanserinden koruyor
bilmez olurmuyum hararet olunca günde bir bardak portakal suyu içiyorum en azından meyvenin suyu,kolada içerim ayda bir zararlı olmayan bir şeymi kaldı
ilk defa bu sene lahmacunla ayran içmeye başladım kola içerdim,2 lahmacunun yanında ayran nasıl midem şişti,resmen tokluk hissi,kola içtiğimde doymamış gibi oluyordum
ilk defa bu sene lahmacunla ayran içmeye başladım kola içerdim,2 lahmacunun yanında ayran nasıl midem şişti,resmen tokluk hissi,kola içtiğimde doymamış gibi oluyordum
artık boyle yaşlanıyorum sanırımKola kac seker iceriyor, 42 kup muydu. Ondandir . Vucuda bosa iskence.
Ayrana sar sen.
Sorması ayıp olmasın kaç yaşındasın?artık boyle yaşlanıyorum sanırım
Karatay'a çok saldıranlar oldu, o kadar ileri gittiler ki bunak bile dediler. Ancak kadın ne diyorsa doğru.
Ben yarı Karatay yapıyorum. İçeceklerime şeker koymuyorum, kola vs içmiyorum, ekmek tam tahıllı ve günde 3-4 dilim.
Bırakmak istemediğim şeyler var 40 yılda bir yediğim künefe gibi ya da ayda birkaç defa yediğim McDonalds gibi. Tüketmeyin dediklerini ayda 1-2 defa yiyorum yani.
Diyet yapmadığım halde resmen kilo verdim, şu anda da danalar gibi yememe rağmen almıyorum.
Hepsini geçin, insülin iğnesi kullanan birisi (bizzat tanıyorum), Karatay diyetine başladıktan sonra iğneden kurtuldu. Düşünsenize resmen besllenmeyle gelen mucize.
39 arkadaşımSorması ayıp olmasın kaç yaşındasın?
sağlıklı besleniyormusunuz kontes,özel bir çaban varmı eşin ve çocuğun içinçekirdegi çooook severim her hafta sonu eşim, kızım, ben çitletiriz
Hımmm.Bende 37 olacağım yakında.Tabii dikkat etmek lazım.Ne çabuk bu yaşa geldik yahu.Kendimi hala 20li yaşlarda sanıyorum.Allahtan hissettiğim yaş genç.39 arkadaşım