Kanser korkusu 🥺

Iciniz rahatlayacaksa bir iki doktora daha görünün. Birkaç sene evvel doktorun biri de annemi korkutmus sagolsun annem o günden beri bir yerlere gidemez, plan yapamaz oldu. Kadın kendini ebe kapatti. Kanser olmayacagjniz varsa da olursunuz. Beynin işleme metodu budur. Sürekli kendinizi dinlerseniz hasta olursunuz. Kendinizi korkutmayin ve güçlü olun. Tedbiri elden bırakmadan hayatiniza devam edin.

Geçmiş olsun bence iyi bir profa randevu alarak görünün birde o değerlendirsin mamografi çektirmenizi isterler belki. Ve elle muayenede de zaten iyi bir genel cerrahi doktoru anlar diye tahmin ediyorum kafanız karışacagına bir doktora daha gidip emin olun. Kan değerlerinize vs baktırın her tetkik yapılsın büyük bir şehirde yaşıyorsanız üni hastanelerinde profa randevu alabilirsiniz veya özel muayenehanesi olan bir profa gidebilirsiniz

Ben olsam elim ayağım boşalmıştı orda. Gerçekten bazı doktorlar çok acımasız oluyor.

Kv de aynısı var ve yıllardır yaşıyor, yani her lenf şişmesi kanser değil iltihap , enfeksiyon kaynaklı olabiliyor..

Demek k etmemiş. Bu tarz konuların fix sorusu da bu demek ki!

Belki içi huzursuz biraz rahatlamak biraz derdini anlatmak istemiş olabilir olabilir yani..
Sakin olun her yorum kasıtlı sorulmaz. Pozitif düşünun biraz. Ben daha iyi yönlendirmek için. Psikolojik mi yoksa doktor olarak mi soruyor diye tekrar ettim. Yanlış anlamayın siz boş yere

iyi günler acaba fatih istanbul eğitim araştırma hastanesinde bronkoskopi işlemi yapılıyormu

Bazı sebeplerden dolayı bende sizinle aynı korkuları yaşadım inanın panik atak olmuştum asla hiç bir şeyi internette araştırmayın internet adamı öldürüp mezara koyuyor zaten. Hastalığın hakkında sadece doktorundan bilgi al nette araştırma. Birde bana düzeleyim diye bak kafana takarsan kanser olmayacağın varsada olursun diyorlardı bana benim iyiliğim için söylenen bu cümle beni daha çok üzmüştü bu sefer de ben kafama takıyorum eyvah ben takdığım için kanser olacağım demeye başladım Allah kimseye vermesin bu durumu sonuca gelince Asla kafana takınca KANSER OLMAZSIN BÖYLE BİRŞEY KESİNLİKLE YOK ben artık sadece doktoruma güveniyorum kesinlikle netten hiç birşey araştırmıyorum bu şekilde rahatladım

Merhaba size sorum var

Bazıları felaket tellalı takılma sen bebeginle keyifli zamanlar gecir bolca emzir,emziren kadınlarda kanser riski çok çok az.

Estağfurullah yanlış anlamadim.Emziren anneler de kanser zor görülür içinizi ferah tutun siz.
Yok bu doğru değil ama..
4 arkadaşım emzirirken yakalandı..
Hiçte az bir oran değil.
Konu sahibini telaşa sürüklemek için değil ama emziren anneleri de dikkatli olmaları konusunda uyarmak için söylüyorum.
Daha yeni meme muayenesine gittim annemde olduğu için düzenli gidiyorum.
Doktorum emziriyorsum daha sık gelmelisin 1 yıl geçmiş çok açmışsın arayı olursa çok hızlı ilerler bilgin olsun diye de tembihledi.

Koltuk altim şiş ağrıyor yanıyor ve kolum şişmiş ve sağlık ocağına gitimde bana bana kitle var dedi yağ bezeleri ve kıl kökü olabilir dedi ben çok korkuyorum
Koltuk altında sol tarafta benimde olmuşti küçüktü elimle oynatıyordum ağrı sızı yoktu 10 sene sonra aniden şişti ve alındı yap bezesiydi . Ama doktora özele bi gidip göstermekte fayda var çünki koltuk altı çok önemli bir bölge lenf bezleri olsun gögüse olan bağlantısı olsun . Geçmiş olsun

öncelikle geçmiş olsun. Yanlış anlamadıysam ultrasonu çeken kişi kötü şeyler söylemiş.
Onların görevi ve uzmanlık alanı yorumlamak değil zaten.
sonrasında da gidip doktorla görüşmüşsünüz ve yüzde 99 kötü bir şey yok demişler. Merak etmeyin doktorlar kötü bir şey olsa zaten direkt söylüyorlar. Kime inanayım şimdi diye sormuşsunuz . Keslinlikle ultrason çeken görevliye inanmayın , onun yorum yapacagı bir durum değil bu.
Tabii ki takip edin , bu konularda takip önemli. Erken teşhiste. Ama kendinizi boşuna üzmeyin sonucta suan sizi üzecek bir şey söylenmemiş.
Ayrıca unutmayalım ki insanız her sey bizler için. Her gün kötü haber alan binlerce insan var. Hiçbir şey son değil unutmayın.

İyi düşünmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…