Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır foruma girmemiştim.
Bir konu hakkında size fikir danışacagım. Bunun dışında tavsiyelerinize açığım.
Babam akçiger kanseri 4.evre. Tedavisi devam ediyor. İzmit'te yaşıyorlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
İnternette araştırdık. Kaz dağlarında 21gunluk sağlık kampı varmış. Babanın en azından bir süre İzmit'ten uzak kalmasını istiyoruz. Belki severse oraları yerleşmeyi de düşünür. Zor bir ihtimal ama.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Şimdi babamı bu haliyle önce yol götürüp, vaad ettiklerini yerine getirmeyen bir yer olmazsa babam çok madur olur. Bazı şeyler için yine hevesi kaçabilir.
Bunun gibi başka alternatiflere de açığım. Lütfen ufakta olsa bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Aşağıda 21gunluk kampın günlük programını veriyorum.
21 günde Sağlığına Kavuşma Sağlık Kurları Günlük Program: 09:00 Hoşsohbet Kahvaltı ( Katılım ve Güzel Konuşmak, Güzel Muhabbet açmak mecburi) - Yemek Söyleşileri ( Yemekte neler konuşulur, nasıl hareket edilir, nasıl yenilir, en sağlıklı beslenme alışkanlıkları,yemek nasıl bir seramoni'ye çevrilir?
09:30 Renkli Sohbetler ( Hergün farklı bir Tema)
10:00 Doğa Yürüyüşü (Kazdağlarında farklı parkurlar, şelale , traverten, deniz, orman, nehir, vadi, kanyon keşif turları ve geziler- kumanyalar yanımızda- öğlen molası piknik tadında)
13
Su- SPA-Şımartılma Saati ( Termal Havuz- Açık Havuz Yüzme ve Güneşlenme, Tuz odası- Buhar Odası- Şok Odası- Arınma Odası )
15:00 Pilates ile incelme ( Sinerji Pilatesi/ Eşli yada İkili Pilates / Eğlence Pilatesi)
16:00 Yoga Eğitim ve Uygulamaları
17:00 Nefes egzersizleri be Haloterapik Nefes Çalışmaları ile Niyet Çalışması Meditasyon Vizüalizasyon Uygulamaları
17:30 Coffee Break ara öğün ve Serbest Zaman
18:00 (Voleybol / Badminton oyunları) isteyenlere de Sauna, Türk Hamamı
19:00 Akşam Yemeği ( Seramoni Şeklinde Özel Saat Uygulamaları / Süpriz Menüler ve Süpriz Katılımlar) ve Sosyalleşme ve Renkli Sohbetler
20:00 Serbest Zaman'a geçiş (isteyenlere tavla, okey , kağıt oyunları, isteyenlere kitap okuma köşesi veya odalarda dinlenme veya alternatif akşam aktiviteleri