Canm benden 1000 adet selavat Şerife rabbim şifalar versin kardesimize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla bilmiyorum ki canm genelde hasta olanlara okuyorlar diye biliyorum bende namazdan sonra çektim olurmu olmaz mı hiç bilmiyorum:S
Benimki allahumme salli ala seyyidina muhammed diye ama arkadasa niyet ederek çektim kaynanama sordum oda böyle çek dedi ondan canm ona göre eklersin hiç bilgim yok bununla ilgili canm
3lu esmadan 300
Salavati şifa 680
Fatiha. 120
İhlas. 120
Ya safi. 1500
Sadece 1000 salavat dimi dogrumuCanım ekledim listeye sayılarını , melek arkadaşın okumasını da sen bir yere not et olur mu ekstradan bir okuma oldu senin için
Sadece 1000 salavat dimi dogrumu
allahumme salli ala seyyidina muhammed diye okumuş yalnızca canım 1000 adet
Ya safi 950Agzina saglik arkadasimizin Allah razi olsun
Ya safi 950
Fatiha 350
İhlas. 160
Ya kafi500
Şifa duasi 50
Bunları da ekledim canım. Fatiha bu kadar yeterli bence. normalde dilekler için 1001 fatiha okunur biz fzlasıyla okuduk. Onun yerine ihlasa ağırlık verelim derim
Cnm takıbı sana bırakıyım bır sen bır ben karısmasın bir Bir arkadasa yazmıstım oda gonlunden geldiği gibi etmiş nicki trltrl dualarıda soyle
Naziat suresi
Kıyamet suresi
Cuma suresi
Vakıa suresi
Fetih suresi
Amen'er Rasulü
Esmaül Hüsna
Nutellada ayrıca yasinınde ismen etti Muhammed aliye
Kuzum sana yük olmasın diye gördükçe güncellediydim. Bu okumaları ulviye arkadaş ayrıca bir defterine not alsın bence ki çok karışmasın:44:
İyi yapıosun cnm benım evet notta alabılır en son bıtıs duasında listenın en sonuna lıste dısı okunanlar dıye ekler duasını yapar bıtırırız
Kuzum sana yük olmasın diye gördükçe güncellediydim. Bu okumaları ulviye arkadaş ayrıca bir defterine not alsın bence ki çok karışmasın:44:
Canlarim bende sizinle dualari topluyorum bir yere yaziyorum bunlarda eklerin Allah hepinizden razi olsun
Ne demek gülüm keşke elimizden daha fazlası gelse