Bize gastroenteroloji uzmanı kanın miktarının artmamasının önemli olduğunu, çok az miktarda gelmesinin sorun olmayacağını söylemişti. İnsan yine de çok üzülüyor görünce. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de her şeyi kesmiştim. 9 aylık oldu şuan. Hala arada bir şeyler dokunuyor anlamıyorum. Sadece süt ürünü tüketmiyoruz şuan.
Bence her şeyi kesmeyin. Ben kestiğim için anne sütüm demir ve b12 vitaminlerinde fakir kalmış. Şuan takviyeler veriyoruz bir sürü.
Dana eti yerine kuzu eti tüketin mesela. Yumurtayı her gün yerine 3 günde 1 tüketin. Ya da sadece sarısını yiyin. Ama kesmeyin komple. Şekeri azaltın. Makarna yemeyin.
Süt ürünleri maalesef peynir altı suyu olarak bile hiç ummadığımız paketli gıdalarda olabiliyor. Paketli gıda tüketmeyin. Bol bol bakliyat ve sebze tüketin. Kalsiyum takviyesi muhakkak kullanın.
Mukus zaten düzelmiyor. Ek gıdalara başlayıp güzelce yiyince anca. Bu şekilde kanamaları takip edin. Bir gastroenteroloji ya da alerji doktoruna gitseniz iyi olur. Kanama miktarını bilmiyorum. Fotoğraflayın her bezi. Doktora gösterin mutlaka.