- 22 Mayıs 2015
- 659
- 611
- Konu Sahibi Bestblondie
Çok geçmiş olsun. Kusma bence alerji değildir. Şimdiye kadar kusmuyordu çünkü. Umarım basit bir üşütme ya da mide doluluğudur.Merhaba bugün hiç iyi değilim bebeğim bugün boğulma tehlikesi yaşadı o kadar kustu ki en az 2 3 bardak dolusu. Hastalık mı kaptı bir yerden veya alerji mi bilmiyorum. Nokta kadar kan da geldi aynı zamanda
1 haftadır başa döndük yine günde 4 5 defa ishal yapmalar başladı. En son kuzu kıyma vermiştim ondan olduğunu düşünüyor doktorum. Dün yine götürdüm kaka tahlili vs yaptık temiz çıktı. Ama ishal ve sulu kaka devam ettiği için doktor kuzu etine de çapraz reaksiyon var demekki dedi. Dertliyim anlayacağınız. Bugün kusmadan öncede bisküvi ve yumurta yedirmistim fazla geldi de vücut onu mu tolere edemedi bilmiyorum. İşin ivinden çıkamıyorum artık. Çocuk Dr 9. Aya kadar et balık baklagil verme süt ürünü verme sadece sebze meyve vermeye devam et diyor çok canım sıkılıyor bu duruma. Alerji doktoru buldum bitane bebeğimi ona götürüp deri test yaptırmak istiyorum. 8 aylık olmak üzere artık cilt testinde çıkar bence bişey varsa
Ben hala süt ürünü yemiyorum ona da vermedim. Ama artık yumurta yemeye başladım. Kakası hala cıvık. Eger yumurta kotu yapmazsa ona yedirip gozlemleyeceğim. Yumurtadan sonra dana eti sonra yoğurt deneyeceğim. Oldukça yavaş gidiyorum sanırım ben.
Ama size şöyle söyleyeyim. 6.aydaki ek gıdaları sırf sebze meyveydi ve kaka toparlamıştı bayaa. 7.ayda hem ben et yemeye hem ona kuzu yedirmeye basladım kakası gene cıvıklaştı. Doktor kotu bir kaka olmadıgı sürece devam dedi. Mukuslandırsa da yedirmeye ve yemeye devam ediyorum. Çünkü artık güçten düştüm. Neticede bizde de cıvıklık ve mukus var. Alerji devam ediyor. Süt ürünlerine geçip geçmemek konusunda çok kararsızım bu yüzden. Belki 10 aylık olmasını beklerim