Çoklu gıda alerjisiii!! Bebeğin de olanlar lutfen yardim

Sonuç nedir nasıl şimdi bebeğiniz
Merhaba ek gıdaya 5 aylıkken başladık çok hızlı bir duzelme oldu. Benim diyetim yavaş yavaş açıldı. Şu an herseyi yiyebiliyorum. Bir kac gun once hastane ortamında bebeğime yogurt denedi doktorumuz çok şükür onada tepki vermedi şu an bebegimde yogurt peynir yiyor tadımlık. Haftaya yine gözetim altında yumurta sarısı denenecek umarım onada tepki vermez. Bagirsak tepkili alerjik bebeklere ek gıda çok iyi geliyor

Benimde kızımda kan var 3 aylık.. doktora gittik süt ürünleri yeme dedi ama hiç test yapmadılar. Bebeğim emerken kendini sıkıyor bazen bende bağırsak düğümlenmesinden korkuyorum. Sizde de bebek kendini sıkıyor muydu

Benimde kızımda kan var 3 aylık.. doktora gittik süt ürünleri yeme dedi ama hiç test yapmadılar. Bebeğim emerken kendini sıkıyor bazen bende bağırsak düğümlenmesinden korkuyorum. Sizde de bebek kendini sıkıyor muydu
Benim bebeğim çok sancılanıyordu bazen sancıdan emmek istemiyordu. Çok ağlıyordu ama sürekli ağlar vaziyette de değildi doktor bize bağırsak dugumlenmesinde bebek hiç susmaz ne yaparsanız yapın susturamazsınız o hep ağlar demişti. Bizde çok gaz vardı poposunds hep hafiften kızarıklık mukus ve kan vardi. Eger kanla beraber mukusta varsa alerjidir. Süte rağmen geçmiyorsa yumurtayida kesmenizi öneririm. Bide bu aylarda test yapılsada doğru sonuç vermiyor. Bize deri testi kan testi yapıldı ama hepsi negatif çıktı. Ona rağmen kesin alerjisi olduğunu biliyorduk. Test yapsalarda bebeklerde sonuç vermiyor yani

Resim için üzgünüm..Bu şekilde maalesef bebeğin kakası .stresten deli oluyorum

1000052810.jpg

X