Çoklu gıda alerjisiii!! Bebeğin de olanlar lutfen yardim

Sonuç nedir nasıl şimdi bebeğiniz
Merhaba ek gıdaya 5 aylıkken başladık çok hızlı bir duzelme oldu. Benim diyetim yavaş yavaş açıldı. Şu an herseyi yiyebiliyorum. Bir kac gun once hastane ortamında bebeğime yogurt denedi doktorumuz çok şükür onada tepki vermedi şu an bebegimde yogurt peynir yiyor tadımlık. Haftaya yine gözetim altında yumurta sarısı denenecek umarım onada tepki vermez. Bagirsak tepkili alerjik bebeklere ek gıda çok iyi geliyor

Benimde kızımda kan var 3 aylık.. doktora gittik süt ürünleri yeme dedi ama hiç test yapmadılar. Bebeğim emerken kendini sıkıyor bazen bende bağırsak düğümlenmesinden korkuyorum. Sizde de bebek kendini sıkıyor muydu

Benimde kızımda kan var 3 aylık.. doktora gittik süt ürünleri yeme dedi ama hiç test yapmadılar. Bebeğim emerken kendini sıkıyor bazen bende bağırsak düğümlenmesinden korkuyorum. Sizde de bebek kendini sıkıyor muydu
Benim bebeğim çok sancılanıyordu bazen sancıdan emmek istemiyordu. Çok ağlıyordu ama sürekli ağlar vaziyette de değildi doktor bize bağırsak dugumlenmesinde bebek hiç susmaz ne yaparsanız yapın susturamazsınız o hep ağlar demişti. Bizde çok gaz vardı poposunds hep hafiften kızarıklık mukus ve kan vardi. Eger kanla beraber mukusta varsa alerjidir. Süte rağmen geçmiyorsa yumurtayida kesmenizi öneririm. Bide bu aylarda test yapılsada doğru sonuç vermiyor. Bize deri testi kan testi yapıldı ama hepsi negatif çıktı. Ona rağmen kesin alerjisi olduğunu biliyorduk. Test yapsalarda bebeklerde sonuç vermiyor yani

Resim için üzgünüm..Bu şekilde maalesef bebeğin kakası .stresten deli oluyorum

1000052810.webp

Merhaba diyettesiniz galiba kan gectimi bizdede aynı belirtiler var

Hanımlar merhaba,
Son durumunuz nedir? Biz 14. Aya girdik ama geçmek şöyle dursun yiyebildiklerimizden de olduk.
1 yaş aşısı için alerji doktoruna gittik gelmişken bir de değerlere bakalım dedi. Demir eksikliği çikti ve demir ilacı yazdı. Ben de başladım tâbi, nerden bileyim İlaç dokundu tabi... Özellikle alerjik bebekler e verilmiyor muş. Hemen kestik ama O kadar alerjik oldu ki neredeyse herşey dokunuyor ve iştahı tamamen gitti. Ben katı diyet yapıyorum azıcık sütümü emiyor bir de şırınga ile biraz alerji maması yedirebiliyorum az miktarda. O kadar tükendim ki bu alerji nin geçeceğine de inancım kalmadı.

Hanımlar merhaba,
Son durumunuz nedir? Biz 14. Aya girdik ama geçmek şöyle dursun yiyebildiklerimizden de olduk.
1 yaş aşısı için alerji doktoruna gittik gelmişken bir de değerlere bakalım dedi. Demir eksikliği çikti ve demir ilacı yazdı. Ben de başladım tâbi, nerden bileyim İlaç dokundu tabi... Özellikle alerjik bebekler e verilmiyor muş. Hemen kestik ama O kadar alerjik oldu ki neredeyse herşey dokunuyor ve iştahı tamamen gitti. Ben katı diyet yapıyorum azıcık sütümü emiyor bir de şırınga ile biraz alerji maması yedirebiliyorum az miktarda. O kadar tükendim ki bu alerji nin geçeceğine de inancım kalmadı.
Merhaba
Bizim ek gidayla beraber hızla düzeldi çok şükür önce kan sonra mukus kesildi ama şimdi de sürekli kabız sizin artan belirtileriniz neler acaba hala kan veya mukus geliyor mu? Umarım en kısa zamanda düzelir çok zor çünkü o süreç

Merhaba
Bizim ek gidayla beraber hızla düzeldi çok şükür önce kan sonra mukus kesildi ama şimdi de sürekli kabız sizin artan belirtileriniz neler acaba hala kan veya mukus geliyor mu? Umarım en kısa zamanda düzelir çok zor çünkü o süreç
Biz çok kötü durumdayız. Herşey dokunuyor artık. Alerji maması bile dokunuyor olabilir. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim

Çatlak var ama bişey dokunduğunda arkasından çatlak oluşuyor.
%100 alerji eminiz
Deri testinde mi çıktı alerjisi çok tuhaf normalde azalacağını artmış sizinki. Ama bence en çok çatlaktan kaynaklı kan geliyordur sıcak suda oturtun sık sık bebeginizi

Deri testinde mi çıktı alerjisi çok tuhaf normalde azalacağını artmış sizinki. Ama bence en çok çatlaktan kaynaklı kan geliyordur sıcak suda oturtun sık sık bebeginizi
Kan gelmiyor. Kakasında sıkıntı yok. Yediği birşey dokununca boğağı yara oluyor iştahı gidiyor. Kusuyor. Pişik oluyor. Ve hep huzursuz oluyor. Doktor bağırsakları çok hassas dedi. 3 yaşında anca geçer dedi bir doktor. Ama ben o yaşa nasıl getireceğim. Yediği herşey alerji yapıyor. Alerji mamasını yemiyor. Çok ağır bir imtihan. Oğlum için dayanıyorum yoksa bu durum katlanılacak bir durum değil

Kan gelmiyor. Kakasında sıkıntı yok. Yediği birşey dokununca boğağı yara oluyor iştahı gidiyor. Kusuyor. Pişik oluyor. Ve hep huzursuz oluyor. Doktor bağırsakları çok hassas dedi. 3 yaşında anca geçer dedi bir doktor. Ama ben o yaşa nasıl getireceğim. Yediği herşey alerji yapıyor. Alerji mamasını yemiyor. Çok ağır bir imtihan. Oğlum için dayanıyorum yoksa bu durum katlanılacak bir durum değil
Güçlü olmak zorundayız onlar için. Umarım en kısa sürede geçer. Bebeğinizin sadece bagirsaklari değil tüm vücudu tepki veriyor demek ki bundan hemen geçmedi sizin bağırsak tepkili olanlar ek gidayla beraber yavaş yavaş düzeliyor çünkü moralinizi yüksek tutun bebdginiz için durum daha zor çünkü zamanla düzelecek sizde zamanla adapte olursunuz onun yiyip yemeyeceği şeylere şimdilik yiyebilecegi tepki vermediği her şeyi not olup onunla haftalık bir plan yapın belki isiniz daha da kolaylaşır birde alerji diyetisyeni çok öneren olmustu ben maddi durumlardan dolayı gidemedim ama instagram da takip ettim hep ondan online görüşme alabilirsiniz süreci daha iyi yonetmenizi sağlar

Güçlü olmak zorundayız onlar için. Umarım en kısa sürede geçer. Bebeğinizin sadece bagirsaklari değil tüm vücudu tepki veriyor demek ki bundan hemen geçmedi sizin bağırsak tepkili olanlar ek gidayla beraber yavaş yavaş düzeliyor çünkü moralinizi yüksek tutun bebdginiz için durum daha zor çünkü zamanla düzelecek sizde zamanla adapte olursunuz onun yiyip yemeyeceği şeylere şimdilik yiyebilecegi tepki vermediği her şeyi not olup onunla haftalık bir plan yapın belki isiniz daha da kolaylaşır birde alerji diyetisyeni çok öneren olmustu ben maddi durumlardan dolayı gidemedim ama instagram da takip ettim hep ondan online görüşme alabilirsiniz süreci daha iyi yonetmenizi sağlar
Çok teşekkür ederim verdiğiniz moral için. Doktorumuz o kadar iyi ki alerji konusunda. Nokta atışı yapıyor ama şu aralar herşey dokunuyor. Mesela bir şey veriyorum birkaç bişey yok sonra bir bakıyorum o da dokunmuş. Doktor bir süre sadece alerji maması ver ek hiçbir şey verme dedi

3 aydır geçmeyen kanlı ve mukuslu kaka var. Artık dayanamiyorum ağlayarak yazıyorum. Ne yapsam neyi kessem yok düzelmiyor. Süt yumurta kırmızı et tavuk balık kuruyemis baharat yasak. Katı bir diyet yapıyorum sadece sebze meyve yiyorum kahvaltı sadece Zeytin ve patates yiyorum. Ama hala düzelmiyor. Açlıktan ağlıyor yavrum. Artık sütüm yetmiyor. Mamayi asla yemiyor. Kaşık biberon şırınga her şekilde denedim. Şu an 5 aylık. Ben ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayim nelere alerjisi var Artık çözemez hale geldim. Bebegimin karnını nasıl doyuracagim ek gıdada ne verecegim. Bu durumu yaşayanlar yardımcı olursanız sevinirim
Sonradan geçti mi bu kanlı kaka kacinci ayda gecti ek gıdada neler verdiniz sütünüzu nasıl arttirdini

Merhaba
Bizim de dışkı düzeldi ama bu seferde hep kabız. Kuru meyveler falan da pek fayda etmiyor. Size ne iyi geliyor acaba?

Back
X