Kanlı akıntı neden olur , nelere yol acar?

tesekkur ederım bugun nobetcı doktora gıdıyorum ancak doktorların kendılerının soylemesı lazım kabul edersınız kı bız doktor degılız ama muhtıs bır yonlendırme adam bakmadan dusuk rıskını kondurdu bana bugun nasıl oldu anlamadım
bu aksam fıtılım bıtıyor kultur nasıl alınıyor bugun ogrendım onuda soyleyecegım 25 senelık fanı omrumde ılk kez ıdrar yolu enf gecırıyorum hemde saglamından

Hayırlısı bakalım

cutecim emin ol sana sert çıkışım senin iyiliğin için ,ben mevzu bebek olunca malesef fevri oluyorum ,çünkü ben 8 aylık erken doğum

yaptım ve 8 ayım kanamalı geçti sürekli ,hamileliğimin 2 ayı aralıksız hastanede yatarak geçti ,kalan 6 ayda da evde yatarak ve

sadece wc ye kalkarak ,ne için ,bebeğim için tabiki ,ben işte böyle yatamam edemem işimi kaybederim deyince biri nevrim dönüyor

,benimde mesleğim var ,ve çok emek verdim ,o zamanlar sosyal haklar bu kadar fazla değildi ve bende iş yerinden şutlandım ,zor

günler geçirdik ,ama allahın izni ile bebeğim sağlıklıydı ,benim öyle cüzdanımdam paralar dolup taşmıyo merak etme ,kalbur üstü de

değilim ama anneyim ..

AYNEN cnm seni i anliorum işteyim şuan ve gene halsizleştirdi enfeksiyon hafif hafifde agrı gırdı allah yardımcımız olsn ya

cutecim beni yanlış anlama seni severim dayanamadım yazdım ama doktora kadın doğumcuya gitmen lazım böle olmazzki o dinlenme verincede mecbur dinlenecen arabanız varsa onu satacaksınız altınınız varsa onu yada bastan hamile kalmayacaktın buarda bir sürü insan bebek içn ne cabalar veriyor senin bu yazdıklarını görünce tepki veriyolar üstelik nasıl bekliyon anlamadım hersey bos bebek içinde ölür ha seni zehirler allah korusun

ben bugun baska sayfada yazdım benım ılk gebelıgım tüp bebek - ve bunu bır cok kısı bılır bu hıkayeyi

duruma gore 15 gunde veya 1 ayda bır kere banyo olup 8 ay boyunca bu sekılde yasadım bugunu atlattık yarını atlatacakmıyız

Allahım dıye gecırdım gunlerı

evden doktora o kadar sureklı bır sekılde yattım

bir pet sıseyı dahı kaldırmadım

saclarımı annem legende yıkayıp tarıyordu ılk 4 ay saclarımı kendım kollarımı kaldırıp toplamadım bıle

rahım sureklı gebelıgı tahlıye etmeye calısıyordu , sürekli iğne vuruluyordum 3-4 gunde bır kendımı doktorda bluyordum 2 ayrı doktor
takıp ettı benı ılk defa cıkarı cıkısım 28 haftada bebege bırkac bırsey almak ıcın oldu ve benım erken dogum sancılarım basladı
31 haftalıkken hastaneye yattım
son 5 haftayı sureklı yatarak gecırdım oturur pozısyonda yemek yedım , o kadar uzayınca bakım suresı basımın caresınede bakamayınca sute ekmek dograyıp yedım 36+4 gunlukken ılk defa abımlere gıdıp yengemı zıuaret ettım yenı dogan yegenımı gormeye ılk defa onu kucakladım ve suyum geldı
bir kac saat sonra dogurdum oglumu
gunlercede kuvezde kaldık

sonra alısverıse cıktım 2009 senesını full yatarak gecırmıstım mayıs ayından ıtıbaren

2010 hazıranda alısverıse cıktgıdmda dar paca kotları gordugumde cok sasırmıstım gıyemem sanmıstım moda degısmıs ben evde yatar dururken

bılmem anlatabıldımmı , o zamanın sartları farklıydı bu zamanın sartları farklı arada yasadıgım seylerı burayada yazıp acıtasyon yapmak ıstemıyorum ama sartlar aynı degıl yapmam etmem demıyorum benımde sonum senın gıbı olur

ve Allah varya ne anneme ne esıme kımselere muhtac olmak ıstemıuyorum bu son yazdıgım cumlenın bır yere cekılecek yanı yok o yuzden okuyanlar bu yazı ustekı yazıyla bagımsız

aynısını yaşadım onun için kültür almaları lazım diyorum. ben de hamileyim ve mantar olmuş, benimkisi bildiğin su boşaldı bende alttan, ilerlemiş benim ki. ve kültür alındı alman hastanesinde onun sonucuna göre ilaç verdiler. senin ki çok uzun sürmüş, başıma geldiği için diyorum tahlil etmeden ne ilaç verseler de durumun düzelemeyebilri. geçmiş olsun inşallah bi an önce atlatırsın hamilelikte mantar iğrenç bişey çünkü. koku falan beni bitiriyodu.

canım benim ya kıyamam ben sana ya ıglesırsın ıns cnm ya

benım arkadasımın enf kesesı acıldı ve erken dogumla kaybettı cocuklarını ılk gebelık takıbım orada olmustu ancak sımdıkı sartlardan oturu oraya gıdemıyorum ozel saglık sıgortamda yok sımdıkı doktoruda bugun test etme sansım olacak baska doktora gıderek

merhaba.ben hamile olmadan kısa bir süre önce kanlı akıntı şikayetiyle ürolojiye gittim.ilk defa başıma geliyordu.aşırı ağrım vardı 2 iğne yedim acilde.anca rahatladım.sonra dr.bana 6 iğne verdi.günde birer tane.ve bir iki ilaç.inan ki hemen geçti şikayetim kalmadı.ve iltihap hemen kurumuş olmalı ki hamile kaldım hemen.sen de bir ürolojiye git hamileler için de iğne vardır herhalde.inan iğne haplardan vs çok daha etkili.
bu arada enfeksiyon düşük riskini artırırmış.bebeğin de baya büyümüş Rabbim ikinizi de korusun hayırlı bir kapı açsın size...

sızede cok gecmıs olsun
kadınlarında urolojıye gıttıgını yenı duydum ama demıstım ben bugun ben dedım ne olursa olsun bu akıntı enf bıle olsa dusuk rıskı dıye degerlendırecekler dedım oylede oldu gormeden tanı koyuldu bana
Evet gebelıgım ılerledı bugun 11. hafta bası Allah yardımcımız olsun kotu seyler yasatmasın kımselere

korkum şimdi dahada ikiye katlandı

yani ne taraftasın bilmiyorum da zeynep kamile falan gitmez misin mesela ? nöbetçi dr yerine bi jinekolog görse yani daha iyi bilir belki ne yapmak gerektiğini. erken düşük riskini biliyorum o yüzden korkuyorum ben hala, bu hafta gidicem tekrar kontrole bende.

bir de şöyle bir yorum yazmışsın : '' ya güzelim ben önemlisinde değilinde değilim adamlar bana raporda verseler buradakı durum degısecek işten cıkaramazlar ama benım cıkmam ıcın herseyı yaparlar bilmiyormusun gecmıste olanları
ayrıca bu ısı benden baska yapan bılen yok ''

bak kendin yazmışsın senden başka işi bilen yoksa sana hiiçbirşeycikler yapamazlar rahat ol sen...

yaşadıklarımız farklı şeyler değil ,bende yaşadım aynılarını ,o zaman daha iyi anlaman gerekiyor ,gerekirse ilk bebeğinde yaptığın fedakarlığı bunda da yapacaksın ..

kuzenım unı hastanesınde doktor aslında orada gıdelbılırım nobete kalanlar genelde asıstan oluyor herhahlde zeynep kamılı bılemedım ben avrupa yakasındayım bır cıksam sıten basımın caresıne bakıcam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…