• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanlı akıntı neden olur , nelere yol acar?

mesaj tekrarı ...............

Son düzenleme:
bir de şöyle bir yorum yazmışsın : '' ya güzelim ben önemlisinde değilinde değilim adamlar bana raporda verseler buradakı durum degısecek işten cıkaramazlar ama benım cıkmam ıcın herseyı yaparlar bilmiyormusun gecmıste olanları
ayrıca bu ısı benden baska yapan bılen yok ''

bak kendin yazmışsın senden başka işi bilen yoksa sana hiiçbirşeycikler yapamazlar :20: rahat ol sen...

ısler sarpa sarar ıste dıye dusunuyorum Allahım ınsallah kotu seyler yasamayız ınsallah dusuk rıskım fılanda yoktur ınsallah hersey duzelsın ınsallah

sızede cok gecmıs olsun
kadınlarında urolojıye gıttıgını yenı duydum :( ama demıstım ben bugun ben dedım ne olursa olsun bu akıntı enf bıle olsa dusuk rıskı dıye degerlendırecekler dedım oylede oldu gormeden tanı koyuldu bana
Evet gebelıgım ılerledı bugun 11. hafta bası Allah yardımcımız olsun kotu seyler yasatmasın kımselere

ben de kadın doğumcudan duymuştum ilk... idrar yolu iltihabın için bana değil ürolojiye git diye çıkışmıştı.ben de ertelemiştim.şikayetim olmayınca ama birgün aniden ortaya çıktı ve anlattığım gibi... ha düşüğün olacak diye de bekleme bence çünkü kardeşimin komşusu doğuma kadar nerdeyse sürekli aşırı kanamayla acile kaldırırlırdı.hatta bana rahim ağzı yetmezliğim var demişti... biz de teselli ediyorduk bebeği asla durmaz diye düşünüyorduk ama maşalalh doğum etti ve bir oğluşu var şimdi... her kötü olay kötü sonuçlanacak diye birşey yokmuş onu anladım...

ısler sarpa sarar ıste dıye dusunuyorum Allahım ınsallah kotu seyler yasamayız ınsallah dusuk rıskım fılanda yoktur ınsallah hersey duzelsın ınsallah

halolunur inşalalh... ha bir de aklıma geldi ben ürolojiye gittiğimde dr. bana sordu kan nerden geliyor diye.yani nerden geldiğine göre de farklı yorumlayabilyor dr. .. bence senin iyi çıkacaktır.yalnız dr.a muayene ettir kendini ondan sonra bir sonuca varılsın.

bendede enfeksiyn var daha 7 haftaşk hamlym daha kalp sesını bıle duyamaadm ya hıc duyamassam :(

Allah korusun öyle deme.enfeksiyon nasıl ileri derecede mi? benim de o haftalarda çıkmıştı enfeksiyon ama dr.hiç kötü yorumlamöadı bol su iç dedi.yani korkma hafif enfeksiyondan birşey olmaz ama sen boool su iç lütfen

konu sahibinin yorumlarını okudukça üzülüyorum valla Allah yardımcın olsun, korkma atlatacaksın hem sen hem de bebeğin...hamilelik öncesi hem idrar yolu enfeksiyonu hem de mantar geçirmiş biri olarak ne menem şeyler olduğunu biliyorum ama kalbini ferah tut en kötü hastalıkta bile moral çok önemli, kendini germe daha fazla stres hiç iyi değil...dualarım seninle ve bebişinle

empati yapamayan arkadaşlar da üzdü beni, kızcağız hem çok genç hem 2. bebeğini bekliyor, borçları da varmış, korkuyor işte işimi kaybederim, bebeğim zarar görür vs....terslemeden yol gösterseniz olmaz mı:(

Allah korusun öyle deme.enfeksiyon nasıl ileri derecede mi? benim de o haftalarda çıkmıştı enfeksiyon ama dr.hiç kötü yorumlamöadı bol su iç dedi.yani korkma hafif enfeksiyondan birşey olmaz ama sen boool su iç lütfen

walla baya yuksek dedı 15 20 arasında lökosit falan vardı puslu falan yazıodu sonucda ıste antıbıyotk verdı bol su ıc dedı zaten cok afedersn felaket sökio bende zaten 1 hafta 10 gn once agrım coktuı kasıklarmda ama gecti şimdi ilacı ıcınde tbı hala ıntıhap gelıo 21de gıdıcem ıste kalp atısı ıcın sölıcem belkı ıgne verır :(

walla baya yuksek dedı 15 20 arasında lökosit falan vardı puslu falan yazıodu sonucda ıste antıbıyotk verdı bol su ıc dedı zaten cok afedersn felaket sökio bende zaten 1 hafta 10 gn once agrım coktuı kasıklarmda ama gecti şimdi ilacı ıcınde tbı hala ıntıhap gelıo 21de gıdıcem ıste kalp atısı ıcın sölıcem belkı ıgne verır :(

yanlış değilsem benim de 15-20 çıktı lökosit.hiiç korkma bence .bol bol su iç

dün akşam eşimi beklemek için eve gittim beraber gitmeliyiz gibi hissettim oglumud ahiç almadım annemden yatarken kasıklarımda ve belimde agrılar hissettim bu boyle olmayacak dusa gıreyım esım gelene kadar uyuyayım dıye dusundum camasırımı cıkardıgımda sulu pembe kahveye donuk kanama oldugunu gordum hemen yengemı aradım gelmesını soyledım 5 dk ıcınde evdeydı elımızde camasır bakıyoruz kanama degıl ama bısey var tekrar camasır degıstırıp duruma bakınca devam ettıgını gorduk hastane zaten 10 dk uzaklıkta hemen arabaya atlayıp gittik o sırada esımde ısten cıkmıs hastaneye varmıstı
apar topar benı bır odaya aldılar doktor geldı yaslıca bır adamdı usg baktı bebek ıyı kalp atıslarıda
cısnıyetı ogrenmek ıstermısın dedı , hayır dedim :26: kanama var kesenın hemen yanında kese surdan ayrılmaya baslamıs dedı gormem uzun surmedı o alanı gordum
ıdrar tahlıllerı yapıldı bobreklerıme usg ıle bakıldı bobreklerde kum yada tas yok ama enf var
kasık agrılarım bu yuzdenmıs parol verdı
ve tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıc sabah tuvalete kalk dedı
dusuk tehlıkem var bısey olmaya bılır oladabılır
en son gelen kanın uzerınden 15 gun gecınce tehdıt bıtmıs olurmus ve usg kanama alanı gorulmeyecek dedı
ısıne gıdebılırsına ancak mumkun oldugunda hareket etme eger cogalırsa nıtelıgı degısırse senı hastaneye yatırıcaz der demez aglamaya basladım
ne oldu dedı ılk bebegın degılmıs dedım degıl ılkı tup bebek onda oldumu dedı olmadı dedım yapıcak bısey yok bısey olmaya bılır oladabılır bısey dıyemıyoruz herseye hazırlıklı olun dedı
iğnelere baslayabılırız dedı
duruma baglı
eve geldık hemen ılacları ıcıp yattım uyudum sabah tuvalete kalktıgımda son fıtılımı kullanmıstım parca parca fıtılın kalıntılaırnı gordum ama pembe kahve renklıydı bellıkı kanama lekelenme devam edıyordu ped koydum servıse kadar esım arabayla goturmek uzere kapıdan cıktık merdıvene oturdum esım ayakkabılarımı gıydırırken ben aglıyodum ne dusundu acaba benı oyle gorunce bılmıyorum ne olacak bılmıyorum aksam daha umutluyken sabah bır anda umutsuzluga kapıldım
ıse geldıgımde yenı bır ped koydum cıkardıgım pedde pembelıklerı gordum
fark ettımde agzımında tadı yok
bana gore 10+1 bugun doktora göre 11+0 yanı adet oncesı gebelıgım olusup uzerıne adet gormusum
bilmiyorum bunuda atlatırmıyız hersey duzelırmı

dün akşam eşimi beklemek için eve gittim beraber gitmeliyiz gibi hissettim oglumud ahiç almadım annemden yatarken kasıklarımda ve belimde agrılar hissettim bu boyle olmayacak dusa gıreyım esım gelene kadar uyuyayım dıye dusundum camasırımı cıkardıgımda sulu pembe kahveye donuk kanama oldugunu gordum hemen yengemı aradım gelmesını soyledım 5 dk ıcınde evdeydı elımızde camasır bakıyoruz kanama degıl ama bısey var tekrar camasır degıstırıp duruma bakınca devam ettıgını gorduk hastane zaten 10 dk uzaklıkta hemen arabaya atlayıp gittik o sırada esımde ısten cıkmıs hastaneye varmıstı
apar topar benı bır odaya aldılar doktor geldı yaslıca bır adamdı usg baktı bebek ıyı kalp atıslarıda
cısnıyetı ogrenmek ıstermısın dedı , hayır dedim :26: kanama var kesenın hemen yanında kese surdan ayrılmaya baslamıs dedı gormem uzun surmedı o alanı gordum
ıdrar tahlıllerı yapıldı bobreklerıme usg ıle bakıldı bobreklerde kum yada tas yok ama enf var
en son gelen kanın uzerınden 15 gun gecınce tehdıt bıtmıs olurmus ve usg kanama alanı gorulmeyecek dedı
ısıne gıdebılırsına ancak mumkun oldugunda hareket etme eger cogalırsa nıtelıgı degısırse senı hastaneye yatırıcaz der demez aglamaya basladım
ne oldu dedı ılk bebegın degılmıs dedım degıl ılkı tup bebek onda oldumu dedı olmadı dedım yapıcak bısey yok bısey olmaya bılır oladabılır bısey dıyemıyoruz herseye hazırlıklı olun dedı
duruma baglı
eve geldık hemen ılacları ıcıp yattım uyudum sabah tuvalete kalktıgımda son fıtılımı kullanmıstım parca parca fıtılın kalıntılaırnı gordum ama pembe kahve renklıydı bellıkı kanama lekelenme devam edıyordu ped koydum servıse kadar esım arabayla goturmek uzere kapıdan cıktık merdıvene oturdum esım ayakkabılarımı gıydırırken ben aglıyodum ne dusundu acaba benı oyle gorunce bılmıyorum ne olacak bılmıyorum aksam daha umutluyken sabah bır anda umutsuzluga kapıldım
bana gore 10+1 bugun doktora göre 11+0 yanı adet oncesı gebelıgım olusup uzerıne adet gormusum

canımm inan şu an çok üzüldümm...
ama bence keşke bugün izin alıp kendi doktoruna gitseydin..
en azından bugün ara akşam böle böle oldu diye haber et..
inş bebişimize bişey olmayacakk....
teyzesii ona ne ciciler alıp göndercekk..o sağ salim dursunn yerinde yeterki...
kendine dikkat et bugünlerde tamammı..durumu iş yerlerindekilerede anlatki senden ağır şeyler istemesinler ayağa kaldırmasınlar..
offf yaa ben bu kadar ciddi olabileceğini düşünmemiştim..
ama inş kanaman duracak kuzucum...
bak bebişimiz iyimiş kalp atışlarıda düzenliymiş..
bu en güzel ümit bence...

canımm inan şu an çok üzüldümm...
ama bence keşke bugün izin alıp kendi doktoruna gitseydin..
en azından bugün ara akşam böle böle oldu diye haber et..
inş bebişimize bişey olmayacakk....
teyzesii ona ne ciciler alıp göndercekk..o sağ salim dursunn yerinde yeterki...
kendine dikkat et bugünlerde tamammı..durumu iş yerlerindekilerede anlatki senden ağır şeyler istemesinler ayağa kaldırmasınlar..
offf yaa ben bu kadar ciddi olabileceğini düşünmemiştim..
ama inş kanaman duracak kuzucum...
bak bebişimiz iyimiş kalp atışlarıda düzenliymiş..
bu en güzel ümit bence...

daha cok ızne ıhtıyacım olabılır doktor o yuzden suanda ıstatıslık olarak bunların bır etkısı varmı orası bıle tartısılır mumkun oldugunda yorma kendını suanda yatmakla ılgısı yok dedı kanama alanı kuruyup keseye yapısabılır dedı
doktoru arayıp haber verıcem
cuma aksamı tekrar usg gırıcem sık sık takıp edılmesı gerekıyormus
ıs yerındekılere durumu anlattım gun ıcınde hıc yerımden kalkmayacagım
işin agır gelen kısmı doktorlara gore bebegım bugun 12. haftasında
aslında 3.ayı gecıyor benım yuzumdenmı acaba kese ayrılmaya absladı ben cok hareketlıydım ıyıyım superım bomba gıbıyım derken ondanmı acaba kendımı suclamıyorumda buyudu yanı bısey olmasın

Cute Allahın izniyle bir şey olmayacak düşünsene çok çok acil bişey olsa doktor zaten çalışabilirsin demezdi, kendini çok yorma vs laflarını doktor bana da dedi, temizlik falan yapma dedi mesela,ama ben ara ara kendimi yormadan yapıyorum doktor işi gereği uyaracak bilgilendirecek, lütfen olumlu düşün güzel şeyler çağır ağlamada

bu kadar karamsar olma cute.haklısın böyle seyler zor.düsük riskini bende 15 20 gün kadar ysamıstım nedeni plasenta yerlesmesiyd kahve telvesi gibiydi coggu kez.ben cok azyasamıstım sonradaharika hamilelk dönemi gecirdimama o 15 günü de unutamadım bişeyolacak dye llk cccock bbirde.sen icinş ferah tut.haytımıızdki herseey hayırlıysa olsun böıe düsün.bak evladın var b.tane.unutma icindeki sey seniher zaman hissedyor saddcd onnun icin bile huzurlu olmalısın.öyle ki dogar dogma ble hissedyorlrlar buna inanıyyorum.onlar bizim kücük mucizeelerimz.sglıklı dogum dliyyorum allahtan.

daha cok ızne ıhtıyacım olabılır doktor o yuzden suanda ıstatıslık olarak bunların bır etkısı varmı orası bıle tartısılır mumkun oldugunda yorma kendını suanda yatmakla ılgısı yok dedı kanama alanı kuruyup keseye yapısabılır dedı
doktoru arayıp haber verıcem
cuma aksamı tekrar usg gırıcem sık sık takıp edılmesı gerekıyormus
ıs yerındekılere durumu anlattım gun ıcınde hıc yerımden kalkmayacagım
işin agır gelen kısmı doktorlara gore bebegım bugun 12. haftasında
aslında 3.ayı gecıyor benım yuzumdenmı acaba kese ayrılmaya absladı ben cok hareketlıydım ıyıyım superım bomba gıbıyım derken ondanmı acaba kendımı suclamıyorumda buyudu yanı bısey olmasın

kuzucummm öle deme nerden bilebilirdinki..maşallah herşeyin çok güzel gidiodu...
şimdi yapman gereken doktorun dediklerini yapmak..
zaten eğer çok ciddi olsaydı sana işe git asla demezdi..
USG ye git ve durumu kontrol altında tut..c.tesi kendi doktorunada git..
zaten bugün telle aradığında çağıracaktır seni diye düşünüyorumm

cagırmasada gıdıcem zaten :(
morelımı yuksek tutmam lazım ama suanda basım ınanılmaz agrıyor
ayrıca bırseyler geldıgını hıssedıyorum fızyolojık olarak
sımdı bu ıcerdekı kanama alanı mutlaka kanayacakmı? yoksa kanamaya bılırmı
ınsallah 10 gun sonra ıkılı test yapılacak o zaman hersey normale donmus olur

duruma baglı

İnşallah hersey yoluna girecek. Sen o mercimeği sağlıkla kucağına alacaksın. Bir sürü insanın duaları seninle, benim de tabii:38:

cagırmasada gıdıcem zaten :(
morelımı yuksek tutmam lazım ama suanda basım ınanılmaz agrıyor
ayrıca bırseyler geldıgını hıssedıyorum fızyolojık olarak
sımdı bu ıcerdekı kanama alanı mutlaka kanayacakmı? yoksa kanamaya bılırmı
ınsallah 10 gun sonra ıkılı test yapılacak o zaman hersey normale donmus olur

canım doktor demiş ya kuruyacak ve yapışacak diye..
artık kanama bitecek inş..bitmesi lazım doğru olan bu..
sen arada bir kontrol et çamaşırını..
inş biran önce herşey yolunda girer..
doğunda şu sıpanın ellerini ısırcam bizi üzdün diye..(ini istanbula gelirsemm)

canım doktor demiş ya kuruyacak ve yapışacak diye..
artık kanama bitecek inş..bitmesi lazım doğru olan bu..
sen arada bir kontrol et çamaşırını..
inş biran önce herşey yolunda girer..
doğunda şu sıpanın ellerini ısırcam bizi üzdün diye..(ini istanbula gelirsemm)

benı dusunduren
ege var ona nasıl bakıcam sımdı
cumartesı esım evde o bakar o aksamda dugun var herhalde o sadece takısını verır gelır ıdye dusunuyorum kımselere muhtac etmesın allah kotu seyler yasatmasın ınsallah
benım cocuklarda hayata tutunan cocuklar inşalalh

Son düzenleme:
Back