• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanlı akıntı neden olur , nelere yol acar?

Esim haziran ayinda aldigimiz arabayi satmayi dusunuyormus bunu tesaduf eseri duydum
Herhalde suanda oda is durumunun naneye geleceginin farkinda bakalim

Bu bebekte inatci cadi,kafali bir kizmi keles bi erkek mi olucak bakalim
Egenin adini umut cok koymak istemistim ege deniz koydum simdi isimler hazir insallah bizi birakmaz saglikla dogarda bu defterleri kaparim

kim ilgilenecek seninle canım

Esim gunduzleei evde az uyuyacak mecburen ama gece tek kalamam korkarim tek basima evde dusururum diye annem kalir egeyle annem bugunde bebek hitti zannetti uzulme sakin bosver demekki boylesi hayitli diye yolladi beni
Ama butun gun ege evde olmuyo beni cagriyo agliyo bagriyo oyun oynayalim istiyo o yuzden 11 gibi her gun annemlere giderler 6 gibi geri gelirler cunku ben cok huzursuz oluyorum dun yemeklerini ben yedirdim simdi onudami yapmicam bilmiyorum cok uzuluyorum hem maddi hem manevi muhtac olduk :(m8

Esim haziran ayinda aldigimiz arabayi satmayi dusunuyormus bunu tesaduf eseri duydum
Herhalde suanda oda is durumunun naneye geleceginin farkinda bakalim

Bu bebekte inatci cadi,kafali bir kizmi keles bi erkek mi olucak bakalim
Egenin adini umut cok koymak istemistim ege deniz koydum simdi isimler hazir insallah bizi birakmaz saglikla dogarda bu defterleri kaparim

Allahın izniyle doğacak canım geçmiş yaşanmışlıkların bir bir hortladı cute farkındamısın aldatılır mıyım diye de düşünmeye başlamışsın geçmişi okudum lütfen düşünme böyle şeyler,sebebi belirlenemeyen kanama demişsin ya valla bak psikolojik diyesim var,ilaçlar iyi gelir umarım

Allahın izniyle doğacak canım geçmiş yaşanmışlıkların bir bir hortladı cute farkındamısın aldatılır mıyım diye de düşünmeye başlamışsın geçmişi okudum lütfen düşünme böyle şeyler,sebebi belirlenemeyen kanama demişsin ya valla bak psikolojik diyesim var,ilaçlar iyi gelir umarım

Biliyorum boyle dusunmemem gerek ama gercekten iki gundur kipkirmizi olan dudaklarim bembeyaz resmen can cekildi uzerimden
Iki gun once kanama alani vardi simdi yok ama kanama var pedi gormek bile istemiyorum bir kac gune alisirim herhalde
Gecmiste yasadigim o koty aciyi ise allah yazmasin bana
Bir kac gune evde olmanin keyfini cikaricam uzun zamandir oje surmuyodum simdi hepsine firsatim var muge anli izlerim dixi takip ederim otalanirim dimi

Biliyorum boyle dusunmemem gerek ama gercekten iki gundur kipkirmizi olan dudaklarim bembeyaz resmen can cekildi uzerimden
Iki gun once kanama alani vardi simdi yok ama kanama var pedi gormek bile istemiyorum bir kac gune alisirim herhalde
Gecmiste yasadigim o koty aciyi ise allah yazmasin bana
Bir kac gune evde olmanin keyfini cikaricam uzun zamandir oje surmuyodum simdi hepsine firsatim var muge anli izlerim dixi takip ederim otalanirim dimi

he valla ben de rapor aldım 10 gün evdeyim belim ağrıyo

yaşayacak ömrü varsa bu kanamalar vız gelir canım
yanında mutlaka birileri olsun her ihtimale karşı
sağlıkla kucağına alırsın inş

Cute geçmiş olsun canım benim.

Benim ablamda da çok kanama oldu, şimdi dünyalar tatlısı bi yeğenim var :)

Herşey kafada bitiyor aslında. Kötüyü insan kendisi çağırıyor. İyi düşün ki iyi şeyler olsun :34: Allahın izniyle yavrunu kucağına da alacaksın. Psikolojine mukayyet ol lütfen :16:

Geçmiş olsun.

ama anlayamadığım kanama rahim kaynaklı değilse seni niçin yatırıyorlar ? Benim iki kere rahim kaynaklı kanamam oldu hemde plesentanın dibinde büyükce bir dekolman alanı (yani ayrılma ) vardı.

Buna rağmen doktor istersen işe git, psikolojik olarak işe gitmek içine sinmezse uzan film izle ama yemeğini yap, evde dolaş vs dedi.

Allah korusun 14. haftaya kadar hiçbir şekilde bebeğin kaybına engel olamıyorlar. Yani öyle yatmak, serum takmak vs hepsi hikaye imiş, sadece hasta hiçbirşey yapmadı demesin diye bunları yapıyorlarmış.

Üstelik sende rahim de bir sıkıntı yok. Anlattığından anladığım enfeksiyon kaynaklı bir kanama. Bence bir başka doktora git, boşuna strese girmezsin.

Son düzenleme:
Hybris kendi dr gitmek istiyorum egedeki yalniz muayne ucreti 350 tl
Elimizi kolumuzu bagliyo su durumda mudahale ile duzelcek bisey de degil sanirim ama ise geri donebilirsem kendi dr gidecegim
Persembe gunu kesenin alfinda kanama alani vardi ama bugun neye bagli oldugu belli degil malesef

Esim gunduzleei evde az uyuyacak mecburen ama gece tek kalamam korkarim tek basima evde dusururum diye annem kalir egeyle annem bugunde bebek hitti zannetti uzulme sakin bosver demekki boylesi hayitli diye yolladi beni
Ama butun gun ege evde olmuyo beni cagriyo agliyo bagriyo oyun oynayalim istiyo o yuzden 11 gibi her gun annemlere giderler 6 gibi geri gelirler cunku ben cok huzursuz oluyorum dun yemeklerini ben yedirdim simdi onudami yapmicam bilmiyorum cok uzuluyorum hem maddi hem manevi muhtac olduk :(m8

cutecim şükür iyisiniz sen ve bebek..çok endişelendim ya..

canım ege yi bi kreşe versen devlet kreşleri pahalı değil hem sen rahat edersin hem annene muhtaç olmazsın hem de çocuk açılır biraz..ne düşünürünü bu konuda? en azından ege ne olacak diye düşünmezsin.

annen de azıcık insaflı our anne sonuçta dayanamaz sana hem geçici bi süreç bu ömür boyu değil ki.

lütfen yıpratma kendini sen iyi ol ki bebek de iyi olsun canım benim..

hem gel bu bebişin adını UMUT koy ne dersin :) hadi gül biraz :)

aslinda olabilir ama devlet kresi hic bilmiyorum birde doverlermi orda egeyi bilmiyorum :(

Oglum olursa egeyle ayni ismi verecegim sipalar ne aglattilar beni
Kizim olursa nil deniz

aslinda olabilir ama devlet kresi hic bilmiyorum birde doverlermi orda egeyi bilmiyorum :(

Oglum olursa egeyle ayni ismi verecegim sipalar ne aglattilar beni
Kizim olursa nil deniz

ay niye dövsünler benimklerde devlette çok da memnunum ilahi cute.

sen bi araştır bu dediğimi :34:

Benim basligi degistirse kazen cok kisi okurdu
Rahim agIndan kanama olamazmi ne demek belli degil
Kadesa kac tl gidiyor cocuklarkrese
Once esim arabayi satmali cunku aylik 1700 gibi odrmemiz var,buda benim maasim esimin maasi ise daha dusuk acik olmuyayim o kadar

Bwnimle ayni durumlari gexmiste yasayip simdi aslan gibi olan yokmu vardir
Konu,basligim dusuk riskindeki mucadelesi,olsun
Zira bebek mucadeleci ben her kanda bu swfer gitti diyorum

Cute çok geçmiş olsun, ikinizde iyisiniz çok şükür
Ama hep çok karamsarsın bu ara
Bacaklarını uzat ve miskinlik yap artık
4 kişilk bi aile olarak mutlu mesut bir ömür yaşayın inşallah :16:

cute çok geçmiş olsun, o kadar uzun süren hastalığın altında bir şey çıkacağı belliydi zaten :/ düşük falan olmayacak olumlu düşün, kendinle bebeğin dışında hiç bir şeyi de kafana takma. kaynanan da iş de beklesin biraz siz iyi olun gerisi hallolur zaten. tekrar çok çok geçmiş olsun

Gunaydin kizlar yine ben uykudan uyandigimda yinr kanamanin var oldugunu gordum
Aslindacokta karamsar degilim altindan ne cikacak diyede kotkuyorum dun aksam hemsire geldi eve ignemi vurdu
Insallah sifa olacsk kiremit rengi kanamam :( bugun is yerimd raporun uzadigini haber vericrm oda geriyo beni cok duanda

Poxitif olmam kanamayi gorene kadar bugun banyo olucam pijemalardan kurtulup tayt bluz giyicem oylr yatarim
Ege annemdd kaldi dun aksam oglen gelicekler kayinpeder bana oyun kuracak sims 3 :) baska bisey yok dun kuzrnlerim geldi cok zamandir toplammiyoduk sagolsunlar hemen geldiler morel oldu bana gul gul olduk diyebilirim oyle iste

Gunaydin kizlar yine ben uykudan uyandigimda yinr kanamanin var oldugunu gordum
Aslindacokta karamsar degilim altindan ne cikacak diyede kotkuyorum dun aksam hemsire geldi eve ignemi vurdu
Insallah sifa olacsk kiremit rengi kanamam :KK43: bugun is yerimd raporun uzadigini haber vericrm oda geriyo beni cok duanda

Poxitif olmam kanamayi gorene kadar bugun banyo olucam pijemalardan kurtulup tayt bluz giyicem oylr yatarim
Ege annemdd kaldi dun aksam oglen gelicekler kayinpeder bana oyun kuracak sims 3 :) baska bisey yok dun kuzrnlerim geldi cok zamandir toplammiyoduk sagolsunlar hemen geldiler morel oldu bana gul gul olduk diyebilirim oyle iste
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama belki görürsünüz yazığımı. Sizin durumunuza çok benzer lekelenmelerim var şu an önce kahve lekelerim başladı sonra progestanla durdu. Ama bahsettiğiniz ilacı vermişti drum enfeksiyon için donaxyl onu Kullandıktan sonra fitilin kalıntılarıyla birlikte kırmızı damarlı kan kalıntıları geliyo wcye gittiğimde :KK43: 7+3teyim hamileliğiniz nasıl sonuçlandı acaba

Back