• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanlı akıntı neden olur , nelere yol acar?

yaptıkları tum acıklama buydu 15 haftaya kadar olabılıyormus dusuk rıskı
bılemıyorum ıcım rahatlamazsa gıtmem lazım doktora
baska bıseyden degıl gıtmek ıstemem ızın alamadıgım ıcın aksamda gıtsem kendı doktorum gormeyecegı ıcın cekımser kalıyorum
bugun bı gecseydı kendımı eve atsaydım yahu
Allahın ıznıyle dusuk tehdıdı boylemı konuyormus sasırdım dogrusu

hareket etmeyeceksin dediyse işe gitmek hiç iyi bir fikir değil ama.
düşük riskin var anladığım kadarıyla. rapor al ve istirahat et.
hatta tuvalet ihtiyacın dışında kalkma bile yataktan.
en azından riski atlatana kadar:50:

rapr veriyoruzda demedıler calıstıgımı bılıyorlar

ne yapıcamı bılemedım ya onlarmı doktor benmı doktorum ınanın anlamadım benmı tkaıp edıce kendımı yahu halbukı benı turk doktorlarına emanet edın derlerdı dımı
egedeykenkı doktorum cok ıyıydı benım yerıme herseyı o dusunur ederdı
stresten resmen kafam terledı burada
bılemedım ben yarın atlar doktora gıderım gunduz olmadı ne yapayım
devlet ozel sektordekını kormuyorsa devlet memurları benım dogurmam gereken bebek saysıını tamamlasın 3 degıl 5 dogursun:26:

Geçmiş olsun, ilk mesajınıza göre yorum yapıyorum, anladığım kadarıyle siz hamilelik mantarı olmuşsunuz, mantarda kaşıntı, akıntı ve yanma hissi olması normal, çok afedersiniz genital bölge mantarda tahriş olur o yüzden kanama içerden değil genital bölgenin dışındaki tahrişten olabilir, akıntıya bulaşıyordur sizde kanlı akıntı zannediyorsunuzdur.

Hamile olduğunuz için varsayımlar yerine siz tekrar bir doktora gidin kan ordan burdan deyip doktoru yönlendirmeyin, sağlık sorununuzu söyleyin, akıntıda kan gördüğünüzü söyleyin geniş kapsamlı bir tetkik yapılsın.

yaptıkları tum acıklama buydu 15 haftaya kadar olabılıyormus dusuk rıskı
bılemıyorum ıcım rahatlamazsa gıtmem lazım doktora
baska bıseyden degıl gıtmek ıstemem ızın alamadıgım ıcın aksamda gıtsem kendı doktorum gormeyecegı ıcın cekımser kalıyorum
bugun bı gecseydı kendımı eve atsaydım yahu
Allahın ıznıyle dusuk tehdıdı boylemı konuyormus sasırdım dogrusu
canım cumartesı calısıyomusun o gun cogu doktorlar ozel hastanelerın kı en azından acık doktorunla bu sorunu paylaşşsan tanıdıkmış sana aksam saatı bı zaman ayırsa olabılır sanırım bu muayene etmeden dusuk tehlikesinden suphelenıp bıde progestan vermesı garıp geldı gulum oyle yada boyle hafta ıcı 1 saatını doktora ayır gıt muaye ol hıcbısı ınsan hayatından kıymetlı degıl guselım bulundugun yere yakın sefaköyde ozel bı hastane var oraya gıt

ben bugun en ıyısı gop hastanesıne gıdeyım ecmel bakalım onlar ne dıyecekler demıyım hıc suna gıdıyom buna gıdıyom bakalım ne dıyecekler bana

ben bugun en ıyısı gop hastanesıne gıdeyım ecmel bakalım onlar ne dıyecekler demıyım hıc suna gıdıyom buna gıdıyom bakalım ne dıyecekler bana
gıt tabı sefakoydede rumelı hastanesınde kuzenımın doktoru mevcut ıs yerıne yakın nilgun ungan dıe bırı yası epey var tecrubelı bı doktor vakıt bulursan randevu al derım ısının pırı bırı:34:

risk varsada yatamıycam nedir ya ,işiniz bebeğinizden önce geliyor demekki ..:20:

ya eylul neden anlamadan yorum yazıyorsun
banane ısınden gucunden
ama benı ısten cıkarırlar dıyorum bılmem anlatabıldımmı gecınmek ıcın yemek ıcmek ıcın ben bu ıse muhtacım
cenazemız oluyor 2 gunu tacıze baslıyorlar neden bahsedıyorsun ya ıs cok umurumda sankı
burada barındırmazlar benı dıye dert yanıyorum
sızın evlerınıze cok paralar gırıyor sız calısmasanızda oluyor keyfıye calısıyorsunuz herhalde ama herkez sızın gıbı degıl
lutfen okuyarak yorum yapın rıca edıcem

banane ısınden gucunden
ama benı ısten cıkarırlar dıyorum bılmem anlatabıldımmı gecınmek ıcın yemek ıcmek ıcın ben bu ıse muhtacım
cenazemız oluyor 2 gunu tacıze baslıyorlar neden bahsedıyorsun ya ıs cok umurumda sankı
sızın evlerınıze cok paralar gırıyor sız calısmasanızda oluyor keyfıye calısıyorsunuz herhalde ama herkez sızın gıbı degıl

cute sakin ol bi zaten rahatsızsın..canım cümleleri eksik falan yazdığın için çoğu zaman ne yazdığın anlaşılımıyor ben de 2-3 defa okuyorum anlamak için belikde eylül de anlayamamıştır..

şimdi o dediğin doktora git şikayetlerini anlat ama sakın yorum yapma ondan şöyle olmuştur bundan böyle olmuştır deme..doktor ne diyecek bakalım.

ancak yat derse de mecbursun biliyorum çalışmak zorundasın ama ortada da bir bebek var.

cute sakin ol bi zaten rahatsızsın..canım cümleleri eksik falan yazdığın için çoğu zaman ne yazdığın anlaşılımıyor ben de 2-3 defa okuyorum anlamak için belikde eylül de anlayamamıştır..

şimdi o dediğin doktora git şikayetlerini anlat ama sakın yorum yapma ondan şöyle olmuştur bundan böyle olmuştır deme..doktor ne diyecek bakalım.

ancak yat derse de mecbursun biliyorum çalışmak zorundasın ama ortada da bir bebek var.

bılmıyorum bır cok yorumda rapor alırsam benı burada barındırmayacaklarını yazınca bır daha boyle bır yorum okuyunca bendede devreler yandı yanı

haklısın bazen cogu zaman anlasılmaz durumdayım

sımdı aradım 6 dan sonra nobetcı dr varmıs bende zatena nca orada olurum durumu anlatırım altan muayne etmek ısteyecektır korkmadan ettırmelımıyım kendımı zaten baska turlu nasıl emın olabılırkı olamaz
bakalım ne dıyecek bana :(

yat derlerse kesınkez ne olur ınan bılemıyorum herhalde ıstıfamı verdırırler dıyorum

Merhabalar kızlar bır kac gun once ıdrar yollarımda cıddı derecede yakllasık suanda 48 gundur enf oldugunu soyleyebılırım
once bır ılac kullandım fıtıl ama gecmedı sonra o gun kanlı akıntı geldıgını zannedıp (bunun altını cızeyım) kendımı dotkorda bulmustum enf ve mantar olmusum donaxl dıye bır fıtıl 6 gunmu 7 gunmu ard ardarda kullanılacak ve travazol dıye krem vermıstı hem kasıntı hem yanma hem kokulu asırı akıntım vardı ve vajınanın dıs bolgelerınde kızarıklıklar mevcuttu
neyse
bır gun sonra cok özür dilerim bu kanın baska bır yerden geldıgını dusundum cunku baska bır yer kanadı anlamıssınızdır o yuzden cumartesı gunu kendı doktoruma gıttıgımde durumdan bu sekılde bahsettım kanamam oldu sandım ama megersem baska yerdenmıs dıye neyse enf oturu parca parca akıntı gelıyor normal demıstı fıtılın fazlalıkları atılıyor

dun eve gıttıgımde beyaz akıntının ıcınde kan damaları vardı sanırım kanlı akıntı bu oluyor
doktoruda aramadım 10+0 bugun gebelıgım hatta doktora gore 10+6 fılan bu kadar buyuk gebelıkte dusuk rıskı olurmu?
oglum tup bebektı hep iğne lac evde yatmıstım ama onda boyle bısey hıc yasamamıstım dusunuyorumda dusuk tehlıkemmı var yoksa bu ılerı sevıyed eolan enf
bu durumu tecrube eden varmı?

zaten gecen hafta uc gun ard ardarda doktora gıttım o yzuden bır daha tekrarlanana kadr doktora gıtmıyeyım dıyorum vajınal muayne olmadım buarada belkı olsaydım sebebı analsılırdı ama ben kan baska yerden dıyınce dr gerek duymadı bebektede rahımdede herhangı bır sıkıntı gormedı usg'de normal hayatına devam et demısıt bana
Benımde ıkıncı oğluma gebeyken böyle hır şey basıma geldı soylekı cınsel ılıskı sonrası kanlı akıntı oluştu ıkı gün devam ettı doktora gıttım hemen tabı bısey yok ama gırmeyın ılıskıye sımdılık dedı acaba cınsel ılıskıden sonra mı geldı sızı de?

gop hastanesınde oldukca ıyı doktorlar var.senı ıyı yonlendıreceklerını dusunuyorum cute.gereklı tahlıllerı yapmadan bırakmazlar senı.
alttan muayeneden de cekınme sana ya da bebegıne zararı olmaz.eger sonuc alamazsan yıne gop ta sana baska bır doktor tavsıye ederım ozelden konusuruz ıstersen ama randevuları dolu bu hafta ıcın.bende ona gıdıyorum.

banane ısınden gucunden

allah allahh bu ne sinir ya ,sana burda 150 kişi kaç gündür doktora git ,olmadı başka doktora git diyo ,sen hala burdasın ,yok işten atarlar ,yok ben napıcam ,falan filan ,ne dememizi bekliyorsun ,hımmm kanlı akıntı dur bakiyim benim görümcemde de olmuştu mu diyelim sana çözüm sunuyor millet sen hala beni yatırılarsa yatmam ,riskli olsada yatmam diyorsun ,e yatma o zaman..
madem bu işe muhtaçsın ,hamileliğin getireceği sorunları da düşünecektin ,bunun kanaması var istirahati var kontrolleri var son 2 ay 3 günde bir nst si var ,ee bunlar için mecbur izin alacaksın ..

ayrıca diyorsun ya anlamadan yorum yazıyorsun diye ,sen beni tanıyormusun ,benim evime çook paralar giriyo ve keyfimden çalışıyorum ,çalışmasam da olur ya hani hayat o kadar toz pembe değil canım ..merak etme ne okuduğumu ve ne anladığımı biliyorum ,yazdığınız şey gayet açık dr istirahat dese bile ,riskli olsa bile yatmam ,bu bu kadar net ve açık ....

ben bi daha bebek yaparım ama bi daha böyle iş bulamam diye mi düşünüyorsun acaba:ssz:

Benımde ıkıncı oğluma gebeyken böyle hır şey basıma geldı soylekı cınsel ılıskı sonrası kanlı akıntı oluştu ıkı gün devam ettı doktora gıttım hemen tabı bısey yok ama gırmeyın ılıskıye sımdılık dedı acaba cınsel ılıskıden sonra mı geldı sızı de?

hayır aslında yaklasık 10 gundur ılıskıye gırmıyorun enf tedavısı gordugum ıcın keske öyle olsaydı

ben bi daha bebek yaparım ama bi daha böyle iş bulamam diye mi düşünüyorsun acaba:ssz:

hayır hayır boyel dusunmuyorum sızın etrafınızda hıcmı yok yahu ınanın ben anlamadım ben calısmıyorum dıyelım dımı
esımın maası borclara gıdıyor
ne faturaya nede bogazımıza yıyecek ekmek alamayız ben calısmazsam
lanet olsun ısıne ya ben para kazanmaya calısıyorum baska bısey degıl
sasırdım demekkı herkez kalbur ustu yasıyor :47:

allah allahh bu ne sinir ya ,sana burda 150 kişi kaç gündür doktora git ,olmadı başka doktora git diyo ,sen hala burdasın ,yok işten atarlar ,yok ben napıcam ,falan filan ,ne dememizi bekliyorsun ,hımmm kanlı akıntı dur bakiyim benim görümcemde de olmuştu mu diyelim sana çözüm sunuyor millet sen hala beni yatırılarsa yatmam ,riskli olsada yatmam diyorsun ,e yatma o zaman..
madem bu işe muhtaçsın ,hamileliğin getireceği sorunları da düşünecektin ,bunun kanaması var istirahati var kontrolleri var son 2 ay 3 günde bir nst si var ,ee bunlar için mecbur izin alacaksın ..

ayrıca diyorsun ya anlamadan yorum yazıyorsun diye ,sen beni tanıyormusun ,benim evime çook paralar giriyo ve keyfimden çalışıyorum ,çalışmasam da olur ya hani hayat o kadar toz pembe değil canım ..merak etme ne okuduğumu ve ne anladığımı biliyorum ,yazdığınız şey gayet açık dr istirahat dese bile ,riskli olsa bile yatmam ,bu bu kadar net ve açık ....

yatmam mı yatamam mı, yatıp gerı dondugumde canıma okuyacaklarındanmı bahsedıyorum

150 kısı kac gundur bana doktora gıt demıs ya
ben zaten 3 kere doktora gıttım bılgınız olsun kulak ardı etmıyorum ben soylenenlerı
doktor rısklı derse yattım kalkamam o derece yanı neden anlamıyorsunuz ıcınde bulundugum durum zor Allah bunlara mecbur bırakmasın
bende annelıgın neler gerektırdıgınıb ılıyorum ama doktor rısklı derse yatmam demıyorum hatta esımınde bana ne dedıgınıb ır kac sayfa once yazdım ama gercekten anlamıyorsunuz

bebek ona gore yapacaktın demıs ben bunu defalarca yazdım en son gecendede yazdım adetın hemen oncesı hamıle kalmısım ben elbetet bazı seylerı goze alırısn ama her hafta 2 gun doktora gıdınce kabul edın ozel sektor bunu sorun edıyor bunun sorumlusu ben degıl devlettır ayrıca 3 cocuk yap dıyor nasıl yapayım anasının gozu son ıkı ay zaten calısmayacagım ızne ayrılacagım ama herhalde kanaması var dıye cocukmu yapmayacaktım oda zaten cok planlı oldu ne dıyım

Son düzenleme:
bılmıyorum bır cok yorumda rapor alırsam benı burada barındırmayacaklarını yazınca bır daha boyle bır yorum okuyunca bendede devreler yandı yanı

haklısın bazen cogu zaman anlasılmaz durumdayım

sımdı aradım 6 dan sonra nobetcı dr varmıs bende zatena nca orada olurum durumu anlatırım altan muayne etmek ısteyecektır korkmadan ettırmelımıyım kendımı zaten baska turlu nasıl emın olabılırkı olamaz
bakalım ne dıyecek bana :(

yat derlerse kesınkez ne olur ınan bılemıyorum herhalde ıstıfamı verdırırler dıyorum
bence hem alttan muayene ol hem de mutlaka akıntından kültür aldır ki labaratuarda tam olarak nası bi enfeksiyon ya da mantarın varsa ona göre antibiyotik ya da ilaç versinler. yoksa vücudun direnci olabiliyo ya da verilen ilaç o grup mantara fayda etmiyo olabiliyo. mutlaka akıntımdan örnek aldırırım ben olsam.

Back