bılmıyoruz belkı yolumuz uzun olacak bu sıkıntılarla bılmıyoruz belkıde kısa gececek
bılınmezlık cok kotu
bu rısk gecene kadar bebegın cınsıyetını ogrenmeyelım dıyorum zatenonuda dusunen yok suanda
dualarınız ıcın tesekkur ederım , abısı cok ıstıyor onu ben bana kalsaydı zor bır hamılelıkten sonra belkıde hıc yapmazdım bır daha heps oyleıdm bende ısterım bebek guzel olur yenı bır cocuk ama en cok oglum ıcın ıstedım
ınsallah Allah egeyı bana bagısladıgı gıbı denızıde bana bagıslar
bırde su var
alakası yoktu ama ben ılk gebelıgımde surkelı yattıgım ıcın dıs dunya ıle baglantım kesılmıstı ,
sımdıde esımle cınsel bırlıktelık kuramayacagım onca seyın ıcınde buna uzulmuyorum ama ya aldatılırsam dıye ıcımden gectı bugun
aynı ben 4 sene arayla ayakkabılarımın gıydırılısını ızledım bugun suanda ne yaptıgını cok onemlı degıl aslında ben ayakkabımı gıyebılırım sonrasında ve bu donemı nasıl gecırecegı onemlı
benım 2. ,eşim ise ilk sınavındayız
#direnbebek
neden oyle dusunuyorsunki seni sevmeyen adam hersekilde aldatir.....
benimde basimdan gecti....cok riskli bir hamilelik gecirdim...22 haftalik bebegimi kaybettikten sonra....
kanamam oldu kesede ayrilma ve etrafinda kanama.....
dr iliskiyi yasakladi esim elini dahi surmedi....birgun sorun bile etmedi....
18.haftada dusuk riskim bitti...28.haftada enfeksiyon gecirdim sivi bosalmasi oluyordu yine iliskiye kestik.....
34+4 te dogum ettim....arti bunun lohusaligi....
esimde bende sorun etmedik esim hep sarilmayla yetindi....
birgun boyle birseyi aklima bile getirmedim ya aldatirsa diye.....
birgun bir akrabamla konusuyordum bu konuyu kadinin ilk dedigi sey esin kesin baska kadinlara gitmistir....
sonucta esim ciddiyetin farkindaydi keyfi degildi hicbirsey bebegimden kiymetli degildi.....
esim vijdan sahibiyse zaten yapmazdi....cok sukur yillardir daha guvenimi hic sarsmadi.....
ama yuzde yuz guvenli birileride var diyemem.....
simdi soyledigim bayan 14 yilda,n sonra ilk kez hamile.....
onunda dusuk riski var acaba kendi esi icinde dusunuyormudur yoksa bebegini umursamayip iliskiye devam ediyormudur....
hayatta hicbirsey kendi evladindan canindan onemli degil.....
simdi kucuk oglum 3 yasina yakin.....
esine guveniyorsan bu tur seyleri kafana takma
esin edepsizse her gece senin koynundan cikip baskasinin koynuna yine girer....
ustelik bu onunda cani sana daha cok destek verip guven vermesi lazim.....
ayakkabida esim cok giydirdi ayakkabilarimi.....
sancilandim isini birakip kosa kosa eve gelip yamek yapip ilacimi icirmi....
yeri geldi banyoya goturup banyo yaptirdi....
ustumu giydirdi....
ben agladigim zamanlar agladi uyuyamadigim zamanlar sabaha kadar basimda bekledi....
evi silip supurdu hali sirkeledi....
bayram temizligi yapti....
cok sukur iki oglumda bugun saglikli yanimdalar....
biri ilk okula basladi digeri ana okuluna....
ama benim hatalarim dikkatsizligim yuzunden 22 haftalik kizimi kaybettim hamileligimde....
sen mucizene dikkat et bu tur seyleri kafana takipta kendini strese sokma....
altatmaya niyetlenen adam bir sekilde yapar....
seni seven adam hersekilde bekler...