• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanlı akıntı neden olur , nelere yol acar?

benı dusunduren
ege var ona nasıl bakıcam sımdı
cumartesı esım evde o bakar o aksamda dugun var herhalde o sadece takısını verır gelır ıdye dusunuyorum kımselere muhtac etmesın allah kotu seyler yasatmasın ınsallah
benım cocuklarda hayata tutunan cocuklar inşalalh

kuzumm egeye annen bakar..eşin yokken annen gelir yanına..
sen şimdi bunları düşünme..sağlığına ve içindeki bebişine bak tamammı..
o bebek hayata tutunacak o kadarr:kkk::kkk:
hem bak diğer tooikte kızın kanaması senin nerdeyse 3-4 katı kadar..
seni takip ediyorumm kuzucumm...

canım çok geçmiş olsun
allah bebeğini sana bağışlasın inşallah
dualarımız seninle :34:

canım moralını bozma hersey ıyı olcak allahın ıznıyle dualarımız senınle
senın yapmak gereken sey dıkkat etmek cok sukur cıddı bısı olsa yatıs verırdı oyle dusun
doktorlar her ıhtımale karsı herseyın kotusunude soylemek zorundalar kı onlemı cıddıye al dıe
rabbım o melegın yanında bızımde dualarımız senınle :54:

çoook geçmiş olsun, bozma sakın moralini Allahın izniyle atlatacaksın inşallah korkma sakın, bak kaç kişi ikiniz için dua ediyor:)

dün akşam eşimi beklemek için eve gittim beraber gitmeliyiz gibi hissettim oglumud ahiç almadım annemden yatarken kasıklarımda ve belimde agrılar hissettim bu boyle olmayacak dusa gıreyım esım gelene kadar uyuyayım dıye dusundum camasırımı cıkardıgımda sulu pembe kahveye donuk kanama oldugunu gordum hemen yengemı aradım gelmesını soyledım 5 dk ıcınde evdeydı elımızde camasır bakıyoruz kanama degıl ama bısey var tekrar camasır degıstırıp duruma bakınca devam ettıgını gorduk hastane zaten 10 dk uzaklıkta hemen arabaya atlayıp gittik o sırada esımde ısten cıkmıs hastaneye varmıstı
apar topar benı bır odaya aldılar doktor geldı yaslıca bır adamdı usg baktı bebek ıyı kalp atıslarıda
cısnıyetı ogrenmek ıstermısın dedı , hayır dedim :26: kanama var kesenın hemen yanında kese surdan ayrılmaya baslamıs dedı gormem uzun surmedı o alanı gordum
ıdrar tahlıllerı yapıldı bobreklerıme usg ıle bakıldı bobreklerde kum yada tas yok ama enf var
kasık agrılarım bu yuzdenmıs parol verdı
ve tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıc sabah tuvalete kalk dedı
dusuk tehlıkem var bısey olmaya bılır oladabılır
en son gelen kanın uzerınden 15 gun gecınce tehdıt bıtmıs olurmus ve usg kanama alanı gorulmeyecek dedı
ısıne gıdebılırsına ancak mumkun oldugunda hareket etme eger cogalırsa nıtelıgı degısırse senı hastaneye yatırıcaz der demez aglamaya basladım
ne oldu dedı ılk bebegın degılmıs dedım degıl ılkı tup bebek onda oldumu dedı olmadı dedım yapıcak bısey yok bısey olmaya bılır oladabılır bısey dıyemıyoruz herseye hazırlıklı olun dedı
iğnelere baslayabılırız dedı
duruma baglı
eve geldık hemen ılacları ıcıp yattım uyudum sabah tuvalete kalktıgımda son fıtılımı kullanmıstım parca parca fıtılın kalıntılaırnı gordum ama pembe kahve renklıydı bellıkı kanama lekelenme devam edıyordu ped koydum servıse kadar esım arabayla goturmek uzere kapıdan cıktık merdıvene oturdum esım ayakkabılarımı gıydırırken ben aglıyodum ne dusundu acaba benı oyle gorunce bılmıyorum ne olacak bılmıyorum aksam daha umutluyken sabah bır anda umutsuzluga kapıldım
ıse geldıgımde yenı bır ped koydum cıkardıgım pedde pembelıklerı gordum
fark ettımde agzımında tadı yok
bana gore 10+1 bugun doktora göre 11+0 yanı adet oncesı gebelıgım olusup uzerıne adet gormusum
bilmiyorum bunuda atlatırmıyız hersey duzelırmı

çoooooook gemiş olsun,Allah acil şifalar versin..Allahın izniyle inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir,sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..

üzülme,yorma,sterse sokma kendini inşallah herşey düzelecek..

bılmıyoruz belkı yolumuz uzun olacak bu sıkıntılarla bılmıyoruz belkıde kısa gececek

bılınmezlık cok kotu

bu rısk gecene kadar bebegın cınsıyetını ogrenmeyelım dıyorum zatenonuda dusunen yok suanda

dualarınız ıcın tesekkur ederım , abısı cok ıstıyor onu ben bana kalsaydı zor bır hamılelıkten sonra belkıde hıc yapmazdım bır daha heps oyleıdm bende ısterım bebek guzel olur yenı bır cocuk ama en cok oglum ıcın ıstedım
ınsallah Allah egeyı bana bagısladıgı gıbı denızıde bana bagıslar

bırde su var
alakası yoktu ama ben ılk gebelıgımde surkelı yattıgım ıcın dıs dunya ıle baglantım kesılmıstı ,
sımdıde esımle cınsel bırlıktelık kuramayacagım onca seyın ıcınde buna uzulmuyorum ama ya aldatılırsam dıye ıcımden gectı bugun
aynı ben 4 sene arayla ayakkabılarımın gıydırılısını ızledım bugun suanda ne yaptıgını cok onemlı degıl aslında ben ayakkabımı gıyebılırım sonrasında ve bu donemı nasıl gecırecegı onemlı
benım 2. ,eşim ise ilk sınavındayız

#direnbebek :43:

bılmıyoruz belkı yolumuz uzun olacak bu sıkıntılarla bılmıyoruz belkıde kısa gececek

bılınmezlık cok kotu

bu rısk gecene kadar bebegın cınsıyetını ogrenmeyelım dıyorum zatenonuda dusunen yok suanda

dualarınız ıcın tesekkur ederım , abısı cok ıstıyor onu ben bana kalsaydı zor bır hamılelıkten sonra belkıde hıc yapmazdım bır daha heps oyleıdm bende ısterım bebek guzel olur yenı bır cocuk ama en cok oglum ıcın ıstedım

bırde su var
alakası yoktu ama ben ılk gebelıgımde surkelı yattıgım ıcın dıs dunya ıle baglantım kesılmıstı ,
sımdıde esımle cınsel bırlıktelık kuramayacagım onca seyın ıcınde buna uzulmuyorum ama ya aldatılırsam dıye ıcımden gectı bugun
aynı ben 4 sene arayla ayakkabılarımın gıydırılısını ızledım bugun suanda ne yaptıgını cok onemlı degıl aslında ben ayakkabımı gıyebılırım sonrasında ve bu donemı nasıl gecırecegı onemlı

şimdi saçlamaladıınn işteee...
eşin seni eviyor..
eski hayatınla kıyaslama bunu lütfen tamammı..
o yaptı diye buda yapacakmı sanıosun..
kızdırma beni..
hamilik hormonların en üst tavanda yine

bılınmezlık cok kotu

bırde su var

BOŞWER kendını bılen erkek aldatmaz ıns bebeıne bıse olmaz dusunme öle selerı bebeınle ege yı dusun sadece allah yardımcın olsn cnm

yok ben zaten cocukllarımı dusunuyorumda
ote yandan bır gercek var
sımdı yaptıgı hıc bısey onemlı degıl
bu donemı nasıl gecırıp sonrasında ne oalcagı onemlı
dedıgım gıbı ayakkabımı gıydırmesede olurdu
zaten bu ıs bıraz uzarsa ben psikologa gıdecegım 26 yasındayı ve bana agır gelıyor bunlar tekrar yasamak

cute böyle olmaz bi toparla kendini bakayım :20:

doktor her ihtimali söylemiş artık dikkat edeceksin mecbur zaten olacak varsa ne yapsan da önüne geçemezsin o yüzden kendini de bebeği de strese sokma.iyi ki doktora gitmişsin bak.

İnşallah hiçbir şey olmayacak ve bebeğini kucağına alacaksın.

ilaclardan zıyade bu enf ılerlemesı daha tehlıkelı onlar zaten gebelıge uygun ılaclar verıyorlar belkıde o kadar guclu olmadıgı ıcın bıtıremıyor bu enfeksyonu

dedıgı ılacları bılıyorum onlar bendede aynı etkıyı yapıyor. ama enf. durumu erken doguma bıle neden olabiliyoor

cute senı anlıyorum.ben ılk gebelıgımde gecen sene kalp atısını duymaya gıtmıstım.9.haftaydı ve malesef kalp atısları durmustu o gun kurtaj olmak zorunda kaldım.sımdı rabbım yıne nasıp ettı ve bugunlere geldım.12-13 haftalıkken bı gun ıs donusu bır kanamam basladı ınanamazsın.doktoru aradım aglayarak.2 hafta evde full yattım.sonra ıse dondum.allah ıstedı ve bebegımle bugunlere geldık.ınsallah saglıkla kucagıma adıgım buyudugu gunlerı de gorurum.her kanama kotu degıldır.kı senın henuz bellı bır kanama bıle yok.kotu dusunme hersey guzel olacak.

cute senı anlıyorum.ben ılk gebelıgımde gecen sene kalp atısını duymaya gıtmıstım.9.haftaydı ve malesef kalp atısları durmustu o gun kurtaj olmak zorunda kaldım.sımdı rabbım yıne nasıp ettı ve bugunlere geldım.12-13 haftalıkken bı gun ıs donusu bır kanamam basladı ınanamazsın.doktoru aradım aglayarak.2 hafta evde full yattım.sonra ıse dondum.allah ıstedı ve bebegımle bugunlere geldık.ınsallah saglıkla kucagıma adıgım buyudugu gunlerı de gorurum.her kanama kotu degıldır.kı senın henuz bellı bır kanama bıle yok.kotu dusunme hersey guzel olacak.
ama kanama alanı var fakat kırmızı degıl lekelenmelerım
senınd eusg kanama alanı gozuktumu?
sonradan ıyılestımı
sneınde allahın ıznıyle 34 haftadasın sanırım 36 bır gor 2 hafta daha sonrasında ınsallah guzel olur hersey
darısı basımıza 36 hafta 4 gunlukken suyum geldıgı ıcın dogum yapmıştım oglumu hıc sorun yasamadık

ama kanama alanı var fakat kırmızı degıl lekelenmelerım
senınd eusg kanama alanı gozuktumu?
sonradan ıyılestımı
sneınde allahın ıznıyle 34 haftadasın sanırım 36 bır gor 2 hafta daha sonrasında ınsallah guzel olur hersey
darısı basımıza 36 hafta 4 gunlukken suyum geldıgı ıcın dogum yapmıştım oglumu hıc sorun yasamadık

senın kanama olmadan haberın oldu kanama alanından.benım sakır sakır kanama olduktan sonra ıcerıde kanama alanı var dedıler kı ben hamılelgımın basından berı tedbır amaclı progestan kullanıyordum ona ragmen oldu.sonra progestan ıgne de kullandım ama gectı cok sukur allaha.ınsallah senın de gececek.ama sakın agır kaldırma,yuksege uzanma,oglunu kucagına alma bence mumkunse.en azından 1 ay kendını koru canım.gor bak ıyıleseceksın.gop hastanesıne mı gıttın

kuzum geçmiş olsun yeni gördüm ben
anlamam pek biliorsun ama korkma inş kötü bişi değildir

konuya yazılan tüm cevapları okumadım son durum nedir bilmiyorum ama idrarda kan kadın hastalıkları değil ürolojinin görmesi gereken bi durum. Bu da enf. idraryollarından böbreklere ulaştığını gösterir. Sizin durum biraz daha farklı sanırım kanlı akıntı gebeliğinizden kaynaklanabilir birde düşük riski yada durumu olsa bu konuda drnuz mutlaka sizi uyarırdı diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun.

konuya yazılan tüm cevapları okumadım son durum nedir bilmiyorum ama idrarda kan kadın hastalıkları değil ürolojinin görmesi gereken bi durum. Bu da enf. idraryollarından böbreklere ulaştığını gösterir. Sizin durum biraz daha farklı sanırım kanlı akıntı gebeliğinizden kaynaklanabilir birde düşük riski yada durumu olsa bu konuda drnuz mutlaka sizi uyarırdı diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun.

böbreklerime bakıldı herhalde bırsey yok kum yada tas test yapıldı
tek kullanımlık antıbıyotık ıctım dun
herhalde cuma gunu tekrar bakarlar doktorlar

şuanda kese rahımden ayrılmaya baslamıs doktor oyle soyledı

Back