dün akşam eşimi beklemek için eve gittim beraber gitmeliyiz gibi hissettim oglumud ahiç almadım annemden yatarken kasıklarımda ve belimde agrılar hissettim bu boyle olmayacak dusa gıreyım esım gelene kadar uyuyayım dıye dusundum camasırımı cıkardıgımda sulu pembe kahveye donuk kanama oldugunu gordum hemen yengemı aradım gelmesını soyledım 5 dk ıcınde evdeydı elımızde camasır bakıyoruz kanama degıl ama bısey var tekrar camasır degıstırıp duruma bakınca devam ettıgını gorduk hastane zaten 10 dk uzaklıkta hemen arabaya atlayıp gittik o sırada esımde ısten cıkmıs hastaneye varmıstı
apar topar benı bır odaya aldılar doktor geldı yaslıca bır adamdı usg baktı bebek ıyı kalp atıslarıda
cısnıyetı ogrenmek ıstermısın dedı , hayır dedim :26: kanama var kesenın hemen yanında kese surdan ayrılmaya baslamıs dedı gormem uzun surmedı o alanı gordum
ıdrar tahlıllerı yapıldı bobreklerıme usg ıle bakıldı bobreklerde kum yada tas yok ama enf var
kasık agrılarım bu yuzdenmıs parol verdı
ve tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıc sabah tuvalete kalk dedı
dusuk tehlıkem var bısey olmaya bılır oladabılır
en son gelen kanın uzerınden 15 gun gecınce tehdıt bıtmıs olurmus ve usg kanama alanı gorulmeyecek dedı
ısıne gıdebılırsına ancak mumkun oldugunda hareket etme eger cogalırsa nıtelıgı degısırse senı hastaneye yatırıcaz der demez aglamaya basladım
ne oldu dedı ılk bebegın degılmıs dedım degıl ılkı
tup bebek onda oldumu dedı olmadı dedım yapıcak bısey yok bısey olmaya bılır oladabılır bısey dıyemıyoruz herseye hazırlıklı olun dedı
iğnelere baslayabılırız dedı
duruma baglı
eve geldık hemen ılacları ıcıp yattım uyudum sabah tuvalete kalktıgımda son fıtılımı kullanmıstım parca parca fıtılın kalıntılaırnı gordum ama pembe kahve renklıydı bellıkı kanama lekelenme devam edıyordu ped koydum servıse kadar esım arabayla goturmek uzere kapıdan cıktık merdıvene oturdum esım ayakkabılarımı gıydırırken ben aglıyodum ne dusundu acaba benı oyle gorunce bılmıyorum ne olacak bılmıyorum aksam daha umutluyken sabah bır anda umutsuzluga kapıldım
ıse geldıgımde yenı bır ped koydum cıkardıgım pedde pembelıklerı gordum
fark ettımde agzımında tadı yok
bana gore 10+1 bugun doktora göre 11+0 yanı adet oncesı gebelıgım olusup uzerıne adet gormusum
bilmiyorum bunuda atlatırmıyız hersey duzelırmı