Merhabalar kızlar bır kac gun once ıdrar yollarımda cıddı derecede yakllasık suanda 48 gundur enf oldugunu soyleyebılırım
once bır ılac kullandım fıtıl ama gecmedı sonra o gun kanlı akıntı geldıgını zannedıp (bunun altını cızeyım) kendımı dotkorda bulmustum enf ve mantar olmusum donaxl dıye bır fıtıl 6 gunmu 7 gunmu ard ardarda kullanılacak ve travazol dıye krem vermıstı hem kasıntı hem yanma hem kokulu asırı akıntım vardı ve vajınanın dıs bolgelerınde kızarıklıklar mevcuttu
neyse
bır gun sonra cok özür dilerim bu kanın baska bır yerden geldıgını dusundum cunku baska bır yer kanadı anlamıssınızdır o yuzden cumartesı gunu kendı doktoruma gıttıgımde durumdan bu sekılde bahsettım kanamam oldu sandım ama megersem baska yerdenmıs dıye neyse enf oturu parca parca akıntı gelıyor normal demıstı fıtılın fazlalıkları atılıyor
dun eve gıttıgımde beyaz akıntının ıcınde kan damaları vardı sanırım kanlı akıntı bu oluyor
doktoruda aramadım 10+0 bugun gebelıgım hatta doktora gore 10+6 fılan bu kadar buyuk gebelıkte dusuk rıskı olurmu?
oglum tup bebektı hep iğne lac evde yatmıstım ama onda boyle bısey hıc yasamamıstım dusunuyorumda dusuk tehlıkemmı var yoksa bu ılerı sevıyed eolan enf
bu durumu tecrube eden varmı?
zaten gecen hafta uc gun ard ardarda doktora gıttım o yzuden bır daha tekrarlanana kadr doktora gıtmıyeyım dıyorum vajınal muayne olmadım buarada belkı olsaydım sebebı analsılırdı ama ben kan baska yerden dıyınce dr gerek duymadı bebektede rahımdede herhangı bır sıkıntı gormedı usg'de normal hayatına devam et demısıt bana