Kanka gel konuşalım:)

ne demek hoşgeldiniza.s.
güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz bu zamanda dostluğu bulmak çok zor heleki sanal ortamda ama biz allaha çok şükür bulduk sizide bekleriz herzaman topiğimize istanbuldaysanız tanışabilirizde gönlümüzün kapısı herkese açık

bende seni seviyom hemide çok
bu arada bgn tatil işi organize ettim 22 26 şubat arası annem teyzem teyze kızı ve gelinleriyle caprice palasa gidiyoz 4 gece 5 kişi toplam 524 lira bütün gün onunla uğraştım şimdi bide uçak bileti ayarlıyom

evet aybiğim ben 20 şubatta gidip 28.de döncem nasipse önden gidip keşif turu yapayım yaa eğlenceli olur 3 tane kafa dengi var annelerde ayrı takılır bol bol kaplıca ve havuza gireriz
mrb şeyma napıyon

evet aybiğim ben 20 şubatta gidip 28.de döncem nasipse önden gidip keşif turu yapayım yaa eğlenceli olur 3 tane kafa dengi var annelerde ayrı takılır bol bol kaplıca ve havuza gireriz
mrb şeyma napıyon

çok memnun kalıcaksın annem bayılmıştı...

ne yapayım canım sessız takıp edıyorum aybıkle senın aşkınızı aranıza gırmemeyım dıye yazmıyorum baksana aybık çokkk özlemış seni....:umursamaz:

benim kuzum gücenmis miii yavrim ben alirim senin gönlüsünüüü
seninde prenslerimi de özledim hic süphen olmasin
keremim napiyo?biricik ta oturmaya baslamis gördüm :)
annenden son havadisler ver asil onu merak ediyourmaklinialirimsmile

gücendim doğrusu o kadar yazıyozz yokmuşuz gibi mafoldumben düşmanlarım sevınmiştir...

kerem iyi bıcırıkta ara ara oturuyo işte...

annem balayında akçaydalar yarın gelir..

bende seni çokk özledim ama senden çok kızımı özledim...anneciğine selamlarr..

bende bugün kavonoz mması denedım azıcık meyve püresi şapur şupur hafifte iğrenerek yedi video eklıcem face e...

ohhhh aybiğim ne süpriz olur dadına
şeymam yaa gücenme aybik seni çok seviyo aranızda öyle güçlü bir bağ varki rabbim nasip ederse bir ömür görüşeceksiniz alyamla erenim süt kardeş

Son düzenleme:
şimdik gezmeyemı gıdıysınız helal olsun sıze vallahı..bole dostluk gorulmedı allahım daım etsım maşallah..

aslında amacımız oydu hep beraber gitmek sadece hayal kurduk ben kuzenlerle gidiyom tatile önden gidip araştırayım zaten aybikle hayalimiz aynı dönemde eşlerle tatile gitme inş oda gerçekleşir bir gün bu arada teyze olmuşun manevi kızın gelmiş gözün aydın canım

gelmismi bebikk hayirli olsun ins
seymacim düsmanin yoktur senin öyle düsünme seni sevmeyen ölsün
herzaman dürüst ve icten insanlarla karsilasilmiyor seni bulan birakmasin bence
bu arada alya 2 gecedir huyusz deliksiz uykularim tarih mi oluyo cok korkuyorum aceba doymuyormu diye düsünmeye basladim??

heyyyooo aybik gelmiş ama uykusuzmuşun kankam ben gece alyamı gördüm rüyamda halası ayağında sallıyo ağlıyodu banada diyoki bgn huysuz annesini istiyo ama beni görünce gülücükler dağıttı alyam hiçte ağlamadı üstündede kot jilesi vardı çok özlemişim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…