Kanka gel konuşalım:)

ayyy bu foto çok güzel şimdi anladım imparatoru
boynerden süleymana 3 tane tişört aldım kendimede optimumda giydiğim siyah badinin yine benzerinden aldım biraz daha uzunu bide pembişini aldım yaza hazırlanıyoz şimdiden incide çizme beğendim yine ayağıma vurdu pes ettim artık yaaaa

bu arada ben bu ay baya harcama yaptım daha kaban çizme ve etek alcam etek için fatihe gidicem kredi kartı devretsin diğer aya öyle bide pantolon etek bakıcam

kanka yarin ev sakinlerse ararim seni bende özledim cünkü
süleyman abi güle güle kullansin tabi sende
pembikte sana ne yakisir he..
bende taba rengi spor bi ayakkabi aldim espirit görür görmez asik oldum eklerim onuda sonra suan alyayi ayagimda salliyorum kalkmak mümkün degil:)
face e daha sonra eklicem dönmeye yakin iyce bi biriksinler:)

tamamdır merakla bekliyom ben şimdi kaçıyom eeee tabi orda saat 24.12 allaha emanet ol koccaman öpüyom seni bu arada belkim yarın ortaköye gideriz süleymanla evdekilere çok slm söyleopuyorumnanaktan
ıYıKı VARSIN :nazar::asigim:

dün eklerim demistim,bunlarda yeni aldigim ayakkabilar..

bild0643.jpg

By alyaduaninannesi, shot with Touch one at 2010-01-31

ahh aybiğim nerde o günler yaa ben kafaya taktım gel caprise beraber gidelim yarın arayıp fiyat öğrenicem yada olmadı ihlas armutlu yapalım:eek:
karlar erimiş burdada eridi aybiğim niye kaldırımkenarında yürüyon aranızdaki mesafe baya açık
:eek:lmaz:

eee ben yokmuyum benn bana nıye demiyonuzz :umursamaz: ben çok alınganımm laptap ona göre aybık ıyı bilir kaydirigubbakcemile3

aybık resimler süper...kıslar annem geçen sene gitti caprıce arkadaşıyla 5 gün 250 tl düştü kişi başına bizde öle ayatrlarsak çok az bi mevlaya giderizzz..(gerçi beni çağıran yok ama neyse..)

kankaa moralim cok bozukmafoldumben

yaaaa ne oldu merak ettim şimdi morelini bozan her neyse boşver aldırma sen keyfine bak ve seni çok özlediğimi unutmaopuyorumnanaktan
ayakkabıların çok çok çok güzel gerçekten çok beğendim:lepi: yine kahverengi sen kahverengi bende siyah sevdasından geçemiycez senin sayende kahverengini sever oldum olumunekankayizsmile
bgn hava yağışlı diye ortaköye gitmedik evdeyiz

eee ben yokmuyum benn bana nıye demiyonuzz :umursamaz: ben çok alınganımm laptap ona göre aybık ıyı bilir kaydirigubbakcemile3

aybık resimler süper...kıslar annem geçen sene gitti caprıce arkadaşıyla 5 gün 250 tl düştü kişi başına bizde öle ayatrlarsak çok az bi mevlaya giderizzz..(gerçi beni çağıran yok ama neyse..)

annenler çok ucuza gitmiş bak aklıma ne geldi keşke ayarlayıp sadece bayanlar gitsek ne iyi olur kocikleri kandırmamız gerekiyo:jeyyar: hem ne olucakki arabaları istanbuldan kalkıyo direk otele götürüyolr bu arada bgn aradımda caprisi kimse cevap vermedi yine deniycem

cnm cım evet otobus götürüyooo dıbıne kadar benım herif musade eder mesela 1 ayın en ucuz 7 gunu var o paketı alıyorsun 5 kişilik oda mesela 500 tl 500 tluı bölüşüyosun...

annem arkadaşıyla gıttı bölüştu çookkk menun kaldı...

caprisi aradım haziran ayı için kara manzaralı zemin kat oda iki kişi 7 gün 1.86 tl dediler yine uygun geldi sezonunda çok daha pahalı olcak gecelik fiyat 72 liraya falan geliyo ben biraz daha araştırayım
en ucuzu şeymanında dediği gibi 5 kişilik konaklama fiyatları ben bi süleymana çıtlattım olmaz dedi

aybik gördüm fotolarını bayıldım ama isviçre sokaklarındanda kare istiyoz
bu arada dünden beri caprice palası araştırıyom teyzemlere dedim 4 kişi 4 gece 480 liraya var şubat ayında benim ödeyeceğim miktar 120 lira akşam kociği kandırırsam bi kaçamak yapıcam buna ihtiyacım var

merhabalar sohbetinizin arasına girdim ama kızlar çok hoşsunuz ya ne güzel böyle dostluklar Allah ayırmasın bu arada darısı başıma olsun bi kankaya dostta nasılda ihtiyacxım var valla kıskandım mı ne:eek:lmaz:

X